Dodaj do ulubionych

neurolog Poznań

03.09.10, 15:21
Witam, czy mogę się czegoś od Was dowiedzieć na temat pani doktor Małgorzaty Gołembiewskiej ?
Pani Grażyna Milecka o której jest dużo dobrych opinii w necie jest obecnie na urlopie i szukamy
dobrego neurologa dziecięcego w Poznaniu. Może znacie inne nazwiska lekarzy do których warto
udać się ze wzmożonym napięciem mięśniowym u dziecka? Z góry dziękuję za pomoc.
Obserwuj wątek
    • igula.igula Re: neurolog Poznań 06.09.10, 20:33
      Mieliśmy kontakt z Panią Dr MIlecką i rzeczywiście to wspaniały Lekarz i Człowiek.
      Słyszałam jeszcze dobre opinie o p. Toczko - przyjmuje na NFZ i prywatnie - na NFZ na ul. Grunwaldzkiej centrum bodajże nazya się Kross a prywatnie w okolicach Kaponiery.
      Była u niej moja szwagierka i koleżanka z dziecmi i były zadowolone.
      • ranska Re: neurolog Poznań 27.09.10, 22:37

Polecam dr. Annę Kijak. Może nie jest tak rozmowna i nie sprawia wrażenia takiej serdeczności jak dr Milecka, ale na pewno zna się na swojej pracy. )
        • vingavanja Re: neurolog Poznań 09.11.10, 14:26
          Też słyszałam dobre opinie o dr Borkowskiej-Kijak. My do niej chodzimy. Jest konsultantem w "Bartku", przyjmuje Na Murawie "Akamed".
    • metameri Re: neurolog Poznań 10.11.10, 18:27
      Polecam w miarę możliwości zaczekać, aż pani dr Milecka wróci z urlopu!
    • metameri Re: neurolog Poznań 10.11.10, 18:35
      Moja córka ma wzmożone napięcie mięśniowe. Wiele miesięcy trwało, aż została zdiagnozowana. Jeździłam z nią na rehabilitację do poradni Świt do pani mgr. Maciejewskiej, ale przyjmuje tylko dzieci do 3 roku życia. Polecam dr Grzegoruk. BARDZO DOBRY NEUROLOG DZIECIĘCY. Kiedyś przyjmowała na ul.Taczaka.
      • iwpal Re: neurolog Poznań 10.11.10, 18:38
        Dr Gregoruk od niedawna przymuje tez w poradni na Świcie 618616080.
        Dr Gołembiewska aktualnie nie przyjmuje dzieci (chyba, że wyjatkowo "starych" pacjentow) - a szkoda :-(
        • metameri Re: neurolog Poznań 25.11.10, 20:44
          iwpal napisała:

> Dr Gregoruk od niedawna przymuje tez w poradni na Świcie

Dziękuję za cenną informację pani Iwono :)
          • iwpal Re: neurolog Poznań 13.02.11, 18:02
            Niestety, od stycznia 2011 dr Gregoruk juz nie przyjmuje w poradni na Świcie :-( Bedzie tylko konsultowała EEG.
            • metameri Re: neurolog Poznań 16.02.11, 00:52
              Wielka szkoda :(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka