Dodaj do ulubionych

terapiadlaciebie.pl

23.07.07, 07:57
Sposob w jaki panstwo postepujecie jest sprzeczny z regulaminem (punkt 6)
tego forum.
Obserwuj wątek
    • zuzia_2006 Re: terapiadlaciebie.pl 24.07.07, 09:47
      ??
      • swm7 Re: terapiadlaciebie.pl 24.07.07, 18:11
        Szkoda, ze musze to tlumaczyc ale chodzilo mi o sposob reklamowania sie
        przez "apawlowska74" i "kajfasz78"(Patrz rown.:"Rehabilitacja niemowlat..."),
        ktory jest niedozwolony(nieodplatna reklama) na tym forum.
        Mam wrazenie, ze w centrum uwagi tych "rehabilitantow" sa
        wartosci ....materialne.
        • kajfasz78 Re: terapiadlaciebie.pl 24.07.07, 22:44
          nie sądzę, by w mojej gestii leżał materliazm, a wręcz przeciwnie ludzie sami
          pytają o wiele rzeczy, więc dlaczego wprost im nie odpowiedzieć i nie zamydlać
          im oczu fałszywm poczuciem moralności?? Myślę, że nie należy oceniać ludzi
          jesli się ich nie zna. Chyba, że się mierzy innych swoimi wartościami życiowymi.
          Pozdrawiam
          • swm7 Re: terapiadlaciebie.pl 25.07.07, 19:54
            Nie mam ochoty na dyskusje z panem.
            Jak pan poza samoreklama potrafi jeszcze czytac, to chodzilo mi wylacznie o
            regulamin tego forum.
            Nieprzestrzeganie go pociaga za soba konsekwencje prawne.
            Radze takze pilnowac swoich wlasnych "wartosci zyciowych".....
          • baby00179 Re: terapiadlaciebie.pl 27.07.07, 16:31
            Zgadzam sie z swm7 w stu procentach!!!!! . Wchodze na ten forum od ponad roku.
            Jest tu mnostwo rehabilitantow udzielajacych porad i wiekszosc z nich znam i
            wiem ze sa dobrymi fachowcami. Moze dlatego nie korzystaja z forum aby nabic
            sobie klientow. Reklamujcie sie gdzie indziej : w google, w pkt gdzie
            chcecie...nawet mozecie nakleic reklame na swoim samochodzie albo rozdawac
            ulotki....tu na tym forum to co robicie ja to nazwe: lapanie klientow za d....e
            w momencie kiedy potrzebuja rozpaczliwie pomocy. Ja pozwalam tylko czasem kogos
            polecic w innym miejsce niz warszawa jesli ktos potrzebuje rehabilitanta i nie
            moze znalesc ( wchodze na strone ndt-bobath i sprawdzam czy znam kogos godnego
            zaufania w lodzi, gdansku albo jakim kolwiek innym miejscu). Zaden z tu
            obecznych rehabilitantow poza akiro (kiedys bylo cos o Polnej Rozy ale to sie
            roznilo bo ktos chyba zapytal o to) i tych tutaj nowych (apwlowska i kajfasz)nie
            afisuje sie w ten sposob. Poczta pantoflowa jest najlepsza. Rada moja jest taka:
            nawet jesli zrobicie najlepsza strone internetowa i nawet jesli codziennie
            bedziecie sie tak reklamowac i tak rodzic najpierw sie spyta czy ktos byl tam i
            czy warto. JESLI WYKONUJECIE DOBRZE SWOJA ROBOTE TO RODZIC POLECI KOMUS INNEMU
            ITD-tak sie tworzy dobra opinia i reklama nie jest potrzebna. A ci ktorzy co
            chwile sie reklamuja...widocznie nie maja jak zwiekszyc swoje zasoby klientow
            anizeli przez szukanie nowych nie.....wiedzacych.

poza tym to co napisal kajfasz o poczuciu moralnosci:.....moj drogi/a po fachu
            polec kogos innego jak mozesz--
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka