swm7 23.07.07, 07:57 Sposob w jaki panstwo postepujecie jest sprzeczny z regulaminem (punkt 6) tego forum. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
swm7 Re: terapiadlaciebie.pl 24.07.07, 18:11 Szkoda, ze musze to tlumaczyc ale chodzilo mi o sposob reklamowania sie przez "apawlowska74" i "kajfasz78"(Patrz rown.:"Rehabilitacja niemowlat..."), ktory jest niedozwolony(nieodplatna reklama) na tym forum. Mam wrazenie, ze w centrum uwagi tych "rehabilitantow" sa wartosci ....materialne. Odpowiedz Link
kajfasz78 Re: terapiadlaciebie.pl 24.07.07, 22:44 nie sądzę, by w mojej gestii leżał materliazm, a wręcz przeciwnie ludzie sami pytają o wiele rzeczy, więc dlaczego wprost im nie odpowiedzieć i nie zamydlać im oczu fałszywm poczuciem moralności?? Myślę, że nie należy oceniać ludzi jesli się ich nie zna. Chyba, że się mierzy innych swoimi wartościami życiowymi. Pozdrawiam Odpowiedz Link
swm7 Re: terapiadlaciebie.pl 25.07.07, 19:54 Nie mam ochoty na dyskusje z panem. Jak pan poza samoreklama potrafi jeszcze czytac, to chodzilo mi wylacznie o regulamin tego forum. Nieprzestrzeganie go pociaga za soba konsekwencje prawne. Radze takze pilnowac swoich wlasnych "wartosci zyciowych"..... Odpowiedz Link
baby00179 Re: terapiadlaciebie.pl 27.07.07, 16:31 Zgadzam sie z swm7 w stu procentach!!!!! . Wchodze na ten forum od ponad roku. Jest tu mnostwo rehabilitantow udzielajacych porad i wiekszosc z nich znam i wiem ze sa dobrymi fachowcami. Moze dlatego nie korzystaja z forum aby nabic sobie klientow. Reklamujcie sie gdzie indziej : w google, w pkt gdzie chcecie...nawet mozecie nakleic reklame na swoim samochodzie albo rozdawac ulotki....tu na tym forum to co robicie ja to nazwe: lapanie klientow za d....e w momencie kiedy potrzebuja rozpaczliwie pomocy. Ja pozwalam tylko czasem kogos polecic w innym miejsce niz warszawa jesli ktos potrzebuje rehabilitanta i nie moze znalesc ( wchodze na strone ndt-bobath i sprawdzam czy znam kogos godnego zaufania w lodzi, gdansku albo jakim kolwiek innym miejscu). Zaden z tu obecznych rehabilitantow poza akiro (kiedys bylo cos o Polnej Rozy ale to sie roznilo bo ktos chyba zapytal o to) i tych tutaj nowych (apwlowska i kajfasz)nie afisuje sie w ten sposob. Poczta pantoflowa jest najlepsza. Rada moja jest taka: nawet jesli zrobicie najlepsza strone internetowa i nawet jesli codziennie bedziecie sie tak reklamowac i tak rodzic najpierw sie spyta czy ktos byl tam i czy warto. JESLI WYKONUJECIE DOBRZE SWOJA ROBOTE TO RODZIC POLECI KOMUS INNEMU ITD-tak sie tworzy dobra opinia i reklama nie jest potrzebna. A ci ktorzy co chwile sie reklamuja...widocznie nie maja jak zwiekszyc swoje zasoby klientow anizeli przez szukanie nowych nie.....wiedzacych. poza tym to co napisal kajfasz o poczuciu moralnosci:.....moj drogi/a po fachu polec kogos innego jak mozesz-- Odpowiedz Link