Gość: 123 IP: *.lubin.dialog.net.pl 13.11.09, 13:39 To skandal ! Taki błąd przekreśla wszystko. PiS powinno się rozwiązać... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: P. Re: Nowa strona PiS i... wpadka IP: *.adsl.inetia.pl 13.11.09, 13:46 wie ktoś może jaki jest adres tej strony? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cuśtam Re: Nowa strona PiS i... wpadka IP: *.chello.pl 13.11.09, 14:09 kolejny PoPis Pisu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Nowa strona PiS i... wpadka IP: 195.116.98.* 13.11.09, 14:09 Na co wydaje PIS pieniądze z budżetowych dotacji?Na jakieś głupie filmiki dla moherków?Niech sie lepiej wezmą do roboty ... www.youtube.com/watch?v=efrSvFuMqUA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tarefere Re: Nowa strona PiS i... wpadka IP: 80.51.38.* 13.11.09, 18:43 A mnie ta strona wcale nie śmieszy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Re: Nowa strona PiS i... wpadka IP: *.chello.pl 13.11.09, 19:15 dokladnie nasze podatki ida na takie pierdoly po prostu mozna pisowi poklaskac pomyslow tak dalej a nigdzie sie nie dostaniecie Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Re: Nowa strona PiS i... wpadka 13.11.09, 19:18 Bracia "mniejsi" dla nie wtajemniczonych Kaczynscy dziecinnieja i juz zamawiaja sobie kreskowki na czas kiedy wraz z mamusia siada w fotelikach i beda mogli wspominac czas co przeminal odliczamy czas www.pepepe.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Nowa strona PiS i... wpadka IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.11.09, 21:49 megaslownik.pl/slownik/synonimy_antonimy/12872,ochyda ochyda istnieje - ciemniaku z koziej trąby!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Nowa strona PiS i... wpadka IP: *.cable.ubr06.sgyl.blueyonder.co.uk 13.11.09, 22:10 so.pwn.pl/lista.php?co=ohydaoraz so.pwn.pl/lista.php?co=ochyda jakos mam wiecej zaufania do PWN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Nowa strona PiS i... wpadka IP: *.cable.ubr06.sgyl.blueyonder.co.uk 13.11.09, 22:12 przepraszam jeszcze raz so.pwn.pl/lista.php?co=ohyda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Nowa strona PiS i... wpadka IP: *.cable.ubr06.sgyl.blueyonder.co.uk 13.11.09, 22:15 so.pwn.pl/lista.php?co=ohyda so.pwn.pl/lista.php?co=ochyda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonton Re: Nowa strona PiS i... wpadka IP: *.lublin.enterpol.pl 13.11.09, 22:57 Mam 62 lata ale jak czytam i oglądam to co wyprawia PIS to prawdę mówiąc rzygać mi się chce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mały Re: Nowa strona PiS i... wpadka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.09, 23:08 posmiejmysie.pl/ taki jest adres tej strony :) Odpowiedz Link Zgłoś
konstruktywny Re: Nowa strona PiS i... wpadka 14.11.09, 06:17 Zamysł strony może był wielki, ale skutek oceniam słabo. Miała być taka pompa, a tak naprawdę do dyspozycji mamy zbiór spotów, które i tak wiszą choćby na youtube. Jako rozrywka mamy quiz, w którym wkradł się chochlik - niby drobiazg, ale jak kogoś się krytykuje, to trzeba samemu świecić przykładem. Sam quiz ma więcej wad (głównie techniczne), z czego najważniejsza - niemożliwe jest uzyskanie wyniku 20/20! Cały czas wychodziło mi 19/20, aż sprawdziłem na piechotę ile statystycznie jest poprawnych odpowiedzi dla każdego wyboru: Odpowiedź 1: 11 poprawnych Odpowiedź 2: 5 poprawnych Odpowiedź 3: 3 poprawne Doszedłem w końcu do tego, która odpowiedź nie jest zliczana. Przy tym co podpowiedziałem rozwiązanie jest proste, więc dalej chyba nie muszę podpowiadać tęgim głowom, co ten quiz tworzyły. Z drugiej strony trochę głupio zadawać w quizie pytanie, na które odpowiedzi się nie zna. Wracając do wad technicznych - zaznaczanie odpowiedzi powinno być w jednej kolumnie. Można to zrobić na kilka sposobów i dalej będzie na środku. Tu odstawiono sposób informatyka z gimnazjum zwykłym wyśrodkowaniem. Wady rozrywkowe: 1) Jest to zwykły obskurny quiz, zero fotografii, odsyłaczy do artykułów źródłowych. 2) Za każdy wynik powyżej 1 mamy komplement "to i tak więcej niż spełnił obietnic Donald Tusk". Nawet przy 19/20. Różnorodne niczym mantra. Dochodzi jeszcze bezużyteczność programowa quizu. Gdyby mi zależało na powodzeniu PiS to wskazałbym na czym ona polega. Generalnie nie mam zaufania do ludzi, których krytyka rządu przejawia tanimi kreskówkami. Dopuszczalne by było, gdyby stanowiły część krytyki. Jeśli uważają, że tak ma wyglądać krytyka, to są niepoważni i niedojrzali emocjonalnie. Widok strony - suwak przy wideo wygląda tandetnie, a niebieska ramka na stronie aż gryzie - chyba, że ma ona podkreślać kicz całości. OK, podsumowując - strona słaba i uboga. Więcej minusów, niż plusów. Muszę jednak dopisać do zalet: 1) Kilka ciekawych odpowiedzi do pytań w quizie (było ok. 3-4 takich pytań). 2) Doskonała nawigacja. Wynika niejako z "bogactwa" strony, ale jednak jest. 3) Piękna, barwna tęcza nad ramką. Naprawdę miło wygląda z tymi chmurkami i cieszy oczy. Twórcom i pomysłodawcom "POśmiejmy się" dedykuję słowa Mikołaja Gogola: "I z kogo się śmiejecie? Z samych siebie się śmiejecie!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Nowa strona PiS i... wpadka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.09, 10:34 Śmialiśmy się jak na stronach "gazety" pojawiła się "wierza", pośmiejemy się i z "ochydnego" pisu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Nowa strona PiS i... wpadka IP: *.adsl.inetia.pl 14.11.09, 11:24 poprawili już ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Nowa strona PiS i... wpadka IP: *.chello.pl 14.11.09, 16:01 ....a co ten PIS wyprawia? Strona jest super,pokazała prawdę o PO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pisuar Re: Nowa strona PiS i... wpadka IP: 80.50.128.* 14.11.09, 17:27 a ja proponuję stworzenie strony pisuar.pl, gdzie będzie gierka i będzie się oblewać pomysły tej pożal się partii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Re: Nowa strona PiS i... wpadka IP: 94.75.94.* 14.11.09, 21:37 i jeszcze słynne "join to PiS" - przyłącz się, żeby sikać. Gratulujemy partii tęgich głów. Można spać spokojnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justuś Re: Nowa strona PiS i... wpadka IP: 89.229.108.* 15.11.09, 17:05 pięęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęękne <hahahahhahahahha> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uuu Re: Nowa strona PiS i... wpadka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.09, 20:48 żałosna ta nowa strona PiSu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 09alama Re: Nowa strona PiS i... wpadka IP: *.as.kn.pl 16.11.09, 01:15 masakra, ciekawy który blizniak to wymyslil ----------------------- maniak tv w fontannie www.youtube.com/watch?v=ZCupH2KrY1s Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Nowa strona PiS i... wpadka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.09, 13:51 zalosne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: das Re: Nowa strona PiS i... wpadka IP: *.adsl.inetia.pl 24.11.09, 16:14 ohyda jak juz Odpowiedz Link Zgłoś