15.11.09, 11:08
Pociąg osobowy
Obserwuj wątek
    • brezly Re: Seks 15.11.09, 11:14
      Szescioosobowy? :-)
      CzeKot:-)
      • trzecikot Re: Seks 15.11.09, 11:44
        Nieno cioty? To jużby była ruja i porubstwo
        • brezly Re: Seks 15.11.09, 11:46
          Aha, a przez "x" to bylby pociag "towarowy"?
          • trzecikot Re: Seks 15.11.09, 11:49
            To byłby pociąg pod specjalnym jęzorem
            • buka007 Re: Seks 15.11.09, 12:23
              to TGV
              • brezly Re: Seks 15.11.09, 13:04
                Polskie Koleje Pociagowe to raczej do alkoholu.
                • buka007 Re: Seks 15.11.09, 13:13
                  Polskie konie pociągowe to Przewalskiego
                  • brezly Re: Seks 15.11.09, 13:19
                    Ktorych kod genetyczny uklada sie w napis "Kaszana forever"?
                    • modliszka61 Re: Seks 15.11.09, 16:18
                      anal orgia pokrywanie się fiksacyjne reproduktorów
                  • trzecikot Re: Seks 15.11.09, 16:40
                    BTW, jak ktoś się nazywa Przewalski, to absolutnie nie powinien podpisywać
                    żadnych faktur ani kwitować przyjęcia zaliczki.
                    • brezly Re: Seks 15.11.09, 17:28
                      Ostatnio trafilem w gazecie na goscia co jest gdzies szefem od PR i Szumny ma na
                      nazwisko :-)
                      • trzecikot Re: Seks 15.11.09, 18:02
                        Nima śmichu - chodził ze mną do klasy w podstawówce niejaki Kalasanty Ciołek.
                        Darcie łacha z jego imienia (po dziadku) zajmowało nas na tyle, że zapomnieliśmy
                        zupełnie o nazwisku. Odwiedziłem niedawno moją rodzinną mieścinę przy okazji
                        Święta Sprzedawców Zniczy i na przydrożnym ćwierćbilboardzie ujrzałem -
                        "Inseminacja bydła - lek. wet. Kalasanty Ciołek" Mało nie wpadłem na tira...
                        • pies.na.kobity Re: Seks 16.11.09, 06:01
                          To koneksje masz jak znalazł. Już masz kota telewizjomaniaka. Nie umiem tylko
                          tej foty znaleźć, gdy przed baniakiem siedzi ja zahipnotyzowany.
                          U mnie gorzej. Szefowa nosi się jako Zefirynka, dwojga nazwisk Prońcie-Kryj.
                          Strach pomyśleć, gdyby postanowił się ujawnić.
                          • trzecikot Re: Seks 16.11.09, 09:05
                            Prońcie ukryte uważa się za niebyłe...
                            • pies.na.kobity Re: Seks 16.11.09, 09:30
                              Żeś mnie lęku pozbawił i wprawił w nastrój doskonały, masz ci, nagroda oto. Rymu
                              do cipy nie podam, bo mi wspomnienia kieszenie wypychają, ale za pisarką na
                              topie: nie taka głupia była ta cipa, kasy na syntetyczne zapachy nie wydawała,
                              palec śliniła, wkładała na chwilę i za uszami zapachem cipki mazała. Ty, to może
                              byś się jej już oparł, inni nie potrafili.
                              • brezly Re: Seks 16.11.09, 10:01
                                No dobra, ale tu bynajmniej osoby nieco subtelniawejsze bywajo, wiec jakbym mogl
                                prosic o pewne samoograniczenie w detalach, to bylbym wdzieczny. :-)
                                • pies.na.kobity Re: Seks 16.11.09, 10:19
                                  Z poważaniem dla osób subtelniejszych nieco, które tu bywajo.

Ani jedno słowo nie było dosadniejsze, niźli użyła Charlotte Roche ("Wilgotne
                                  miejsca")w swej bestsellerowej powieści, niestety, w księgarniach już raczej
                                  niedostępnej, no, może w sklepie internetowym www.czarnaowca.pl

Tekst przeznaczony był dla Trzeciegokota, którego poszukując czas jakiś, tu
                                  udało mi się capnąć. Umiem zadowolić się chwilą i nadużywał nie będę.

Szacunek.
                                  • brezly Re: Seks 16.11.09, 10:23
                                    Wszystko jasne :-) Zaden problem, szacunek wzajemny :-)

Prosze o zrozumienie dmuchania na zimne :-DD
                                  • trzecikot Re: Seks 16.11.09, 12:29
                                    Się kurna aż zawilgociłem, ale mimo wszystko rozteges zipa rzondzi!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka