brezly 11.03.04, 11:10 Doszlo toto. Radosc gigantyczna juz z pobieznego przejrzenia. Muchy z gracja :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anchan Re: Anchan, jestes wielka 11.03.04, 11:29 Wiem. A w skromności nikt mi nie dorówna :- jak się robi fałszywy uśmieszek? Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Anchan, jestes wielka - problemy skromnosci 11.03.04, 11:41 Hmmm, moj dobry kolega, ktory zawsze przedstawia sie jako 'skromny Iksinski' mawia o sobie ze ma tylko jeden problem: ze jest nadmiernie rozwiniety umyslowo. Wlasnie wygrzebalem dlan haslo, ktore moj software wyplul na koncu obliczen: 'zmieniaja sie moje opinie, nie to ze ja mam racje'. Jak sie robi falszywy usmieszek? Moze tak :§ ? (po adwokacku?) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo Re: Anchan, jestes wielka 11.03.04, 14:27 Znaczy, ja moge sie w ciemno podpisac po tym tytulem. Nawet jesli nie wiem , o co sie detalicznie rozchodzi ;o) Nizej podpisany B. Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Anchan, jestes wielka 11.03.04, 14:33 bo oni tak se tu rozmawiaja, a czlowiek by se tez obejrzal przy swiecie Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Anchan, jestes wielka 11.03.04, 15:03 Frufrus, to jest realnie istniejace 300 stron Peereliady, ktore Anchan wyszperala w anty-akwariacie, ktore dzis przyzsly w poczcie. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo Re: Anchan, jestes wielka 11.03.04, 15:14 aha, wiedzialem, ze cos dobrego ;oD egoisci - skrytoczytacze Odpowiedz Link Zgłoś
anchan Re: Anchan, jestes wielka 11.03.04, 15:19 I kwadratura prostokąta jako gratis. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo Re: Anchan, jestes wielka 11.03.04, 15:16 aha, wiedzialem, ze cos dobrego ;oD egoisci - skrytoczytacze Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Acha, Anchan 12.03.04, 14:02 Co do tego, co chcialas przy tym byc jak bede 'rozlcizal sie w marcepanie', to wlasnie sie zastanawiam jak teraz tej obietnicy dotrzymac :-) Odpowiedz Link Zgłoś
anchan Re: Acha, Anchan 12.03.04, 14:30 Chyba Cię zwolnię z obietnicy. Przy próbie wizualizacji zrobiło mi się smieszno i straszno (brak ogonków daje wiele możliwości ). Odpowiedz Link Zgłoś