pierans 16.03.04, 16:49 i nowe na dodatek - barrdzo dziwne, bo ostatnio z nowego to mi, delikatnie mowiac, nic sie nie podoba no wiec prosze serwisy.gazeta.pl/ksiazki/1,19970,1963617.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
baloo Re: Mniam, dobre! 16.03.04, 17:15 hehehe, kawalek o Bernardzie Szo£ jest prawdziwy mmiodem wielokwiatowym, podobnie jak ten o rozwodowych myslach z powodu ustawienia ksiazek. ;o) Jest podobna ksiazka polska, bodajze z lat '60, tylko nie pamietam ani tytulu ani autorki (Rolleczek ???) - o rodzince szalonych czytelnikow. Wystepowala tam polka z ulubionymi, nazwana "miesiac utajony". Zamykana na kluczyk i "wysoce selektywna" (hehe, Brzely). B. Odpowiedz Link Zgłoś
anchan Re: Mniam, dobre! 17.03.04, 08:50 Maria Pruszkowska „Przyślę panu list i klucz”. Rodzinne posiłki zaczynały się od walki o najlepszą podpórkę pod książkę. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Mniam, dobre! 17.03.04, 09:37 pierans napisała: > i nowe na dodatek - barrdzo dziwne, bo ostatnio z nowego to mi, delikatnie > mowiac, nic sie nie podoba > no wiec prosze > serwisy.gazeta.pl/ksiazki/1,19970,1963617.html No a taki np. ja to to wydrukowalem, przywloklem na chate i juz wiem (z najlepiej poinformowanego zrodla) co mam z pl. przywiezc, jak tam gdzies z 1 miesiac bede, o! Pierans, to co piszesz (efekt inzyniera Mamonia) to jest zupelnie typowe. Dlatego trzeba sobie zostawic na zas troche tego czego sie nie przeczytalo, a zostalo napisane kiedys. A tam niech sie Quelho grocholi. Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Mniam, dobre! 17.03.04, 10:19 niech! ja np oszczedzam na Dostojewskim, Remarque'u oraz Shirley Jackson - no tu to normalnie sobie aptekarsko odmierzam eno, B, bedziesz? z 1 miesiac? no i? Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Mniam, dobre! 17.03.04, 10:23 Literowka. Nie z 1 miesiac a za 1 miesiac. I? I owszem. Mam w planie kopnac sie do MSW (Miasto Stoleczne Warszawa). A taki np. ja to zamierzam jeszcze raz przeczytac te pol Faulknera co czytalem i te drugie pol co nie. Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Mniam, dobre! 17.03.04, 11:12 Faulkner powiadasz? Hmmm (bez przekonania) no dobra, zsynchronizujmy zegarki Odpowiedz Link Zgłoś
baloo Re: Mniam, dobre! 17.03.04, 10:52 Tez se kupie, a co ? B, kiedy przyjezdzasz do duzego okraglego ? Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Mniam, dobre! 27.04.04, 18:40 www.merlin.com.pl/sklep/sklep/strona.towar?oferta=298786 Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Mniam, dobre! 28.04.04, 09:50 Dzieki, tez sie przyodzieje; na razie Wankowicze(m) wywleczonym z kartonow sie ratuje. Odpowiedz Link Zgłoś