lira_korbowa Re: Konkurs na Pomnik Kciuka Dziewiarskiego 06.08.10, 11:37 Może taki, optymistyczny? www.guru-shop.de/images/product_images/original_images/pb201195.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Konkurs na Pomnik Kciuka Dziewiarskiego 06.08.10, 12:05 Ojejku, pani Liro, po dziewiarskim kluczu! (a właściwie drucie). A do tego pieśń Złotego Kciuka w tle (w wersji zimowej, tzn. kciuka w nausznikach) www.youtube.com/watch?v=FP0e00eUCx4 Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka61 Re: Konkurs na Pomnik Kciuka Dziewiarskiego 09.08.10, 10:29 millefiori napisała: > A do tego pieśń Złotego Kciuka w tle Zgłaszam projekt Złotego Kciuka,który to ulung się w mojej pracowni. Za nic ma on powszechne prawo sir.Newtona,bo skierowany jest w to ,co wysoko.Potrzebującym zaleca się skierowanie ogniskowej na cel,nie zaś na Pomnik. Niechaj też nikomu nie przyjdzie do głowy spekulować na temat kawalerskiego żywota Kciuka pędzonego w tyglu i mającego bliski kontakt ze szlamem.To tylko przynosi szkodę.... Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Naparstek mój! 09.08.10, 14:47 ubiegli nas już z tym pomnikiem :-( pozytywnewibracje.blox.pl/2008/12/kciuk-Cezara.html Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Naparstek mój! 09.08.10, 15:00 swoją drogą, jakbyśmy tego faceta zwerbowali na Halę, to już nic by się nam nie oparło ;-) geopakistani.com/pics/watermark/18582539.JPG Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Naparstek mój! 12.08.10, 09:31 Och. Zwizualizowałam kciuk-mobile. Albo kciuk umieszczony na zawiasie kulistej, wskazujacy jedyny sluszny kierunek w miare zapotrzebowan. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Naparstek mój! 23.08.10, 08:43 To hip hip hurra, ogolne, pani Fiorciu. Odpowiedz Link Zgłoś
olo53 Re: Naparstek mój! 05.09.10, 19:11 Millefiori wierz ze Cie kocham platonicznie ale nie rob mi z tego krzyza bonanzy Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Naparstek mój! 06.09.10, 15:32 Wiem, panie Olo i z wzajemnością dziewiarską także. Krzyżyk to poprosze na drogę, albowiem się zbieram z powrotem doszlusować do Lux, by za pare dni powrócić bumerangiem. Bonanza będzie, albo nie, zależnie od decyzji do zapadniecia... Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Naparstek mój! 06.09.10, 15:34 brezly napisał: > To hip hip hurra, ogolne, pani Fiorciu. - Na razie, panie Brely, to tylko moje ciche zip, zip, slychać, bo roboty huk, a konca nie widac... "...Biegła w rozwianym boa, a sobolowe ogonki galopowały za nią po schodach." Wizualizacja Wydawnictwa i ich obyczaje Odpowiedz Link Zgłoś