Gość: Kamil IP: *.visp.energis.pl 25.06.03, 22:14 Cześc! Jest całkiem nieźle, ale kilka dobrej jakości grafik, które przedstawiłalyby wzorcowe EKG i u chorego człowieka znacznie, uzyniłoby ten krótki opis pełnowartościowym. :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gosia18 Re: Elektrokardiogram (EKG) IP: w3cache.* / 192.168.0.* 25.08.03, 16:23 Właśnie dzisiaj miałam robione EKG. I częstość kurczącego serca wynosi u mnie 25mm/sek. To chyba nie dobrze.W tym tygodniu wszytko się dowiem od lekarza, bo muszę mu przynieść wszystkie wyniki, a mam tych badań sporo. Lekarz podejrzewał ciążę, oby to nie była prawda. Ja mam dopiero 18 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doki Re: Elektrokardiogram (EKG) IP: *.246-200-80.adsl-fix.skynet.be 25.08.03, 16:34 25 mm/s to standardowa predkosc przesuwu papieru w aparacie (albo, jak kto woli, skala czasu w zapisie) i nie ma nic wspolnego z czestoscia akcji serca. Odpowiedz Link Zgłoś
natayama Re: Elektrokardiogram (EKG) 25.08.03, 19:16 Gość portalu: Gosia18 napisał(a): > Właśnie dzisiaj miałam robione EKG. I częstość kurczącego serca > wynosi u mnie 25mm/sek. To chyba nie dobrze.W tym tygodniu > wszytko się dowiem od lekarza, bo muszę mu przynieść wszystkie > wyniki, a mam tych badań sporo. Lekarz podejrzewał ciążę, oby to > nie była prawda. Ja mam dopiero 18 lat. ---------------- EKG badaniem potwierdzajacym/wykluczajacym ciaze???? A moze o zupelnie co innego chodzi. >Lekarz podejrzewał ciążę, oby to > nie była prawda. Ja mam dopiero 18 lat. ---------------- Jako dojrzala 18-to+latka oczywiscie wiesz co powoduje ciaze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karola Re: Elektrokardiogram (EKG) IP: *.ime.pwr.wroc.pl 14.11.03, 09:32 otoz ekg kobiety w ciazy jest inne niz kobiety, ktora w ciazy nie jest.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madziulka Re: Elektrokardiogram (EKG) IP: 213.77.75.* 26.08.03, 20:25 Ja tesh miałam niedawno robione EKG a oprócz tego USG serca... Prawdę mówiąc, nie znam się w ogóle na tych wynikach, dlatego za kilka dni ide do lekarza. Mam dopiero 15 latek ;((((( Odpowiedz Link Zgłoś