Gość: gosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 01:33 Drogie dziewczeta jaiki chlopak wpadl wam w oko na dyskotece piscie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Świątuś Re: Kolejny debilny temat!! IP: *.system / *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.05, 10:33 ..dobrze, że już wkrótce będzie jakiś moderator tego forum, bo tematy takie jak ten zawalają forum i są tak bezsensowne, że szkoda gadać!! Odpowiedz Link Zgłoś
cobraswiecie Re: Kolejny debilny temat!! 24.08.05, 12:31 Tak to juz jest.Trzeba zapewne jeszcze troszke poczekac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Modlicha Re: STOKROTKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 13:13 mi wpadl w oko Twoj blad w postaci tu cytat "piscie":( widze ze mieszanie w prywtnym zyciu jest na topie ;/ ale ten temat jest juz zenujacy niech nam jakas sila stworcza zesle moderatora:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WOOL-y Re: STOKROTKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 13:26 Oczywiście, co do poziomu wątku macie rację, ale prawda jest taka, że jak wybierzecie już moderatora, to ilość wątków spadnie o 1/2, a po miesiącu ilość użytkowników tego forum zmaleje o 2/3 ;) . Smutne. Pozdrawiam P.S. I Modlicha narobiłaś..., teraz przed puszczeniem postu czytam go 3 razy, czy jakiejś literki nie zgubiłem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Modlicha Re: I znowu wszystko na mnie :P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 13:39 Ja sie czepiam ortow nie literowek bo one i mi sie zdarzaja ale mieszkamy w Polsce wiec piszmy po Polsku zgodnie z przyjetymi normami ortografii i gramatyki;) Jak ilosc watkow i uzytkownikow zmaleje ja plakac nie bede zostana Ci ktorzy maja cos do powiedzenia a nie Ci co interesuja nowe ploteczki z innej beczki, zycie: naturalna selekcja slabsze jednostki beda musialy odejsc:)pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WOOL-y Re: I znowu wszystko na mnie :P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 13:48 "mi wpadl w oko Twoj blad w postaci tu cytat "piscie":( " a ja się upieram,że to literówka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefek Re: I znowu wszystko na mnie :P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 11:39 Modlicha... Jeśli chcesz uczyć ludzi języka ojczystego, to może w samej wypowiedzi tego dotyczącej pisz poprawnie, co?! 1. Walnęłaś zdanie złożone bez żadnego przecinka (o fatalnej budowie tegoż zdania w ogóle nie wspomnę). 2. Nie stawiasz kropek na końcu zdań. 3. W języku polskim nie występuje słowo "pozdro". 4. Jeśli już używasz emotikonek Odpowiedz Link Zgłoś
fiolek22 Re: STOKROTKA 16.09.05, 17:56 "widzisz zdzblo w oku blizniego a draga w swoim nie widzisz" tez machnelas literowke :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 21:03 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WOOL-y Re: STOKROTKA do Modlicha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 21:05 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WOOL-y Re: STOKROTKA do Modlicha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 21:07 Poprzedni post miał oznaczać, że brak już słów na wszelkiego rodzaju ixów ;) a w takich przypadkach nawet najlepszy moderator będzie bezradny ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cobraswiecie Re: STOKROTKA do Modlicha 24.08.05, 22:09 Hehe jak to bezradny:)wszycho sie ta:)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WOOL-y Re: STOKROTKA do Modlicha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 22:20 No to pytanie jako do jednego z pretendentów ;) jak zareagujesz na taki post, jak ten barana (i tchórza ;) ) XXX? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Modlicha Re: STOKROTKA do Modlicha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 22:34 Ja Ciebie tez kocham...dzieki ze zyczysz mi udanego zycia erotycznego Tobie rowniez tego zycze byle by wazelinka byla bo Cie tyleczek moze bolec...ja do Ciebie z sercem a Ty mnie z kamiania az mi sie przykro zrobilo...<buhaha> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macius klan Re: STOKROTKA do Modlicha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 21:36 witek i mazi oczywiscie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cch Re: STOKROTKA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.05, 15:15 chloptas w czapce w moro kto to byl??????? Mial na imie mIchal ale tylko to wiem... :( Odpowiedz Link Zgłoś