IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 01:33
Drogie dziewczeta jaiki chlopak wpadl wam w oko na dyskotece piscie
Obserwuj wątek
    • Gość: Świątuś Re: Kolejny debilny temat!! IP: *.system / *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.05, 10:33
      ..dobrze, że już wkrótce będzie jakiś moderator tego forum, bo tematy takie jak
      ten zawalają forum i są tak bezsensowne, że szkoda gadać!!
      • cobraswiecie Re: Kolejny debilny temat!! 24.08.05, 12:31
        Tak to juz jest.Trzeba zapewne jeszcze troszke poczekac.
    • Gość: Modlicha Re: STOKROTKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 13:13
      mi wpadl w oko Twoj blad w postaci tu cytat "piscie":( widze ze mieszanie w
      prywtnym zyciu jest na topie ;/ ale ten temat jest juz zenujacy niech nam jakas
      sila stworcza zesle moderatora:P
      • Gość: WOOL-y Re: STOKROTKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 13:26
        Oczywiście, co do poziomu wątku macie rację, ale prawda jest taka, że jak
        wybierzecie już moderatora, to ilość wątków spadnie o 1/2, a po miesiącu ilość
        użytkowników tego forum zmaleje o 2/3 ;) . Smutne.
        Pozdrawiam

P.S. I Modlicha narobiłaś..., teraz przed puszczeniem postu czytam go 3 razy,
        czy jakiejś literki nie zgubiłem ;)
        • Gość: Modlicha Re: I znowu wszystko na mnie :P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 13:39
          Ja sie czepiam ortow nie literowek bo one i mi sie zdarzaja ale mieszkamy w
          Polsce wiec piszmy po Polsku zgodnie z przyjetymi normami ortografii i
          gramatyki;)
          Jak ilosc watkow i uzytkownikow zmaleje ja plakac nie bede zostana Ci ktorzy
          maja cos do powiedzenia a nie Ci co interesuja nowe ploteczki z innej beczki,
          zycie: naturalna selekcja slabsze jednostki beda musialy odejsc:)pozdro
          • Gość: WOOL-y Re: I znowu wszystko na mnie :P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 13:48
            "mi wpadl w oko Twoj blad w postaci tu cytat "piscie":( "
            a ja się upieram,że to literówka ;)
          • Gość: stefek Re: I znowu wszystko na mnie :P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 11:39
            Modlicha... Jeśli chcesz uczyć ludzi języka ojczystego, to może w samej
            wypowiedzi tego dotyczącej pisz poprawnie, co?!
            1. Walnęłaś zdanie złożone bez żadnego przecinka (o fatalnej budowie tegoż
            zdania w ogóle nie wspomnę).
            2. Nie stawiasz kropek na końcu zdań.
            3. W języku polskim nie występuje słowo "pozdro".
            4. Jeśli już używasz emotikonek
      • fiolek22 Re: STOKROTKA 16.09.05, 17:56
        "widzisz zdzblo w oku blizniego a draga w swoim nie widzisz" tez machnelas
        literowke :)
    • Gość: XXX [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 21:03
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: WOOL-y Re: STOKROTKA do Modlicha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 21:05
        • Gość: WOOL-y Re: STOKROTKA do Modlicha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 21:07
          Poprzedni post miał oznaczać, że brak już słów na wszelkiego rodzaju ixów ;)
          a w takich przypadkach nawet najlepszy moderator będzie bezradny ;)
          • cobraswiecie Re: STOKROTKA do Modlicha 24.08.05, 22:09
            Hehe jak to bezradny:)wszycho sie ta:)...
            • Gość: WOOL-y Re: STOKROTKA do Modlicha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 22:20
              No to pytanie jako do jednego z pretendentów ;)
              jak zareagujesz na taki post, jak ten barana (i tchórza ;) ) XXX?
      • Gość: Modlicha Re: STOKROTKA do Modlicha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 22:34
        Ja Ciebie tez kocham...dzieki ze zyczysz mi udanego zycia erotycznego Tobie
        rowniez tego zycze byle by wazelinka byla bo Cie tyleczek moze bolec...ja do
        Ciebie z sercem a Ty mnie z kamiania az mi sie przykro zrobilo...<buhaha>
        • Gość: macius klan Re: STOKROTKA do Modlicha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 21:36
          witek i mazi oczywiscie
    • Gość: cch Re: STOKROTKA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.05, 15:15
      chloptas w czapce w moro kto to byl??????? Mial na imie mIchal ale tylko to
      wiem... :(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka