aanneett 22.03.04, 16:28 jakie macie marzenia? ja marzę, żeby się znaleźć w oku cyklonu... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ogabignac Re: moje marzenie 22.03.04, 16:34 aanneett napisała: > jakie macie marzenia? > ja marzę, żeby się znaleźć w oku cyklonu... A mnie się marzy jakaś Marzenka ale nie Marzanna bo Marzannę zaraz by mi źli ludzie utopili. A z Marzenką to co najwyżej obgadałyby nas złe języki. Odpowiedz Link Zgłoś
aanneett kolekcjonerka marzeń 24.03.04, 00:05 w związku z małym /znikomym/ zainteresowaniem moim wątkiem, postanowiłam wziąć sprawy w swoje ręce, tj. sama pozbierać marzenia, na gg. rezultaty: Odpowiedz Link Zgłoś
aanneett Re: kolekcjonerka marzeń 25.03.04, 23:55 marzeń część druga:) __aanneett masz marzenie jakieś? zbieram marzenia... 23:36:59 MacieK mam- być szczęśliwy całe zycie i nigdy nie przestawać sie uśmiechac 23:37:11 MacieK to jest moje marzenie __aanneett 23:36:34 ... dorzucisz coś? 23:37:25 kamil mam tu teraz tobie napisac? __23:37:52 aanneett możesz sam dopisać do forum albo ja wrzucę __23:38:26 aanneett jak chcesz 23:38:35 kamil ok __23:42:11 aanneett i co? 23:43:03 kamil marze o polaczeniu duchowym, fizycznym i jakim sie jeszcze da z osóbka fajna bardzo, marze o spotkaniu moich wszytskich znajomch i Boga po smierci, i pozostaniu przy nich i przy Nim __to tyle z dzisiejszych zbiorów__ miłych snów życzę:) _______________________________________________________ mniej znaczy więcej Odpowiedz Link Zgłoś
aanneett Re: kolekcjonerka marzeń 26.03.04, 20:41 ... jeszcze kilka zabłąkanych marzeń... Patrycja Moim marzeniem jest pojechać do Afryki. Do kotliny Kongo, dokładniej! Przedzierać się przez dżunglę i spojerzeć w oczy gorylom. Albo na Madagaskar, zająć się pomocą ubogim i zostać tam na całe życie. Z dala od zgiełku świata. Tego właśnie najbardziej pragnę. 20:34:08 aDAM WRZOsek chcem do GROMU __20:34:21 aanneett aha treściwie :) __20:32:11 aanneett co z marzeniem, hę? __20:32:56 aanneett hę, hę, hę? 20:35:14 irek robie rower i mam brudne lapy.... __20:35:39 aanneett :)dobry wykręt napisz, że marzy ci się nowy rower :) i to tyle na dzisiaj... :) ______________________________________________________ tylko zdechłe ryby płyną z prądem Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: moje marzenie 24.03.04, 00:13 Marzen ci u mnie dostatek. Pierwsze narodzilo sie tak okolo 6-go roku zycia, czyli jak zaczelam edukacje na poziomie podstawowym i brzmi ono: miec swiety spokoj. Chociaz jak siebie znam, to jakbym teraz miala ten swiety spokoj to zaraz bym go zgubila/sprzedala/przehulala/sprzeniewierzyla i tym sposobem moje marzenie by do mnie wrocilo:) Odpowiedz Link Zgłoś
saunne Re: moje marzenie 24.03.04, 08:06 zobaczyć ocean pojeździć po świecie mieć własną, dobrze prosperującą firmę nigdy nie czuć samotności Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: moje marzenie 24.03.04, 20:08 saunne napisała: > nigdy nie czuć samotności Piekne to co napisalas. Podpisuje sie tym obiema rekami. Odpowiedz Link Zgłoś
ogabignac Re: moje marzenie 26.03.04, 00:47 Tak na poważnie bo i ja czasami bywam poważny: nauczyć się w tym roku hiszpańskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: moje marzenie 26.03.04, 21:26 habitus napisała: > Noooo, ambitnie... Tez tak kiedys mialam z hiszpanskim - nawet calkiem niedawno. Ale chyba wroce do tai-chi:) Odpowiedz Link Zgłoś
ogabignac Re: moje marzenie 26.03.04, 21:57 anahella napisała: > habitus napisała: > > > Noooo, ambitnie... > > Tez tak kiedys mialam z hiszpanskim - nawet calkiem niedawno. Ale chyba wroce > do tai-chi:) > Oooo! To może pogadamy? Buenas noches! Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: moje marzenie 26.03.04, 23:03 ogabignac napisał: > anahella napisała: > > > habitus napisała: > > > > > Noooo, ambitnie... > > > > Tez tak kiedys mialam z hiszpanskim - nawet calkiem niedawno. Ale chyba wr > oce > > do tai-chi:) > > > Oooo! To może pogadamy? > Buenas noches! A to po hiszpańsku było, czy po taicziańsku? Odpowiedz Link Zgłoś
ogabignac Re: moje marzenie 26.03.04, 23:10 Byłoby po hiszpańsku gdyby z przodu stał odwrócony wykrzyknik ale nie mam takiej trzcionki;) Odpowiedz Link Zgłoś
ogabignac Re: moje marzenie 26.03.04, 23:46 "czcionki" - dlaczego robię tyle błędów? Odchodze - to forum nie dla nieukow. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: moje marzenie 27.03.04, 10:08 Błędów nie robi ten, kto nie robi nic. Gorzej jak uporczywie nie chce tych błędów widzieć, albo się i upiera, że błędów nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
saunne Re: moje marzenie 27.03.04, 11:32 ralston napisał: > Błędów nie robi ten, kto nie robi nic. Gorzej jak uporczywie nie chce tych > błędów widzieć, albo się i upiera, że błędów nie ma... O i to jest myśl, pod którą i ja się podpisuję :) Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: moje marzenie 05.04.04, 21:34 ogabignac napisał: > Oooo! To może pogadamy? > Buenas noches! Oj, chyba nie pogadamy:) Mi zamiary skonczyly sie na zakupieniu podrecznika z kasetami. Nigdy nie odpakowalam kaset. A podrecznik przejrzalam tylko pod katem sposobu lamania:) Odpowiedz Link Zgłoś
aanneett Re: moje marzenie 26.03.04, 08:29 ... i jezscze jedno - kiedyś marzył mi się niebyt, teraz marzy mi się byt szczęśliwy :) _______________________________________________________ mniej znaczy więcej Odpowiedz Link Zgłoś
aanneett Re: moje marzenie 05.04.04, 23:48 ... wolę niebyt _______________________________ *Front Wyzwolenia Sznurówek* Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: moje marzenie 06.04.04, 09:10 Eeeee, byt szczęśliwy jest lepszy. A nie możecie się pogodzić? Nie sama cierpisz... Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: moje marzenie 26.03.04, 16:28 Marzenie prozaiczne: wyzbyć się ludzkich uczuć. Odpowiedz Link Zgłoś
aanneett Re: moje marzenie 26.03.04, 20:13 freewolf napisał: > Marzenie prozaiczne: wyzbyć się ludzkich uczuć. ... wilku uważaj, bo marzenia się czasem spełniają... _______________________________________________________ tylko zdechłe ryby płyną z prądem Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: moje marzenie 26.03.04, 23:04 Okaże. I wtedy mu nagle własne uczucia wrócą... Odpowiedz Link Zgłoś
awee Re: moje marzenie 05.04.04, 13:08 Próba marzeń. Pełnia Księżyca trwa. Może dziś.... ....1, 2, 3. Już. Wypowiedziane. Zatem się okaże. Tylko czekać :) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: moje marzenie 05.04.04, 13:29 Z całego serca życzę, żeby się spełniło. Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: moje marzenie 05.04.04, 18:48 awee napisała: > Pełnia Księżyca trwa. Wrrrr. Gdzie trzymasz żywy inwentarz? :] Odpowiedz Link Zgłoś
awee Re: moje marzenie 06.04.04, 09:27 freewolf napisał: > Wrrrr. Gdzie trzymasz żywy inwentarz? :] Żywy inwentarz trzyma się sam :l Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: moje marzenie 06.04.04, 19:18 awee napisała: > Żywy inwentarz trzyma się sam :l Widzę, że nie czytujemy Garfielda. :) A szkoda. Gorąco polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
awee Re: moje marzenie 06.04.04, 19:58 freewolf napisał: > Widzę, że nie czytujemy Garfielda. :) > A szkoda. Gorąco polecam! Dobrze widzicie, nie czytuję. Czasem muszę coś od siebie napisać, a nie tylko cytaty i cytaty.... :> A najlepszy Garfield w sieci to pod jakim www ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: moje marzenie 06.04.04, 22:57 awee napisała: > A najlepszy Garfield w sieci to pod jakim www ? :) O nie. Garfielda nie piratuję. Polecam wizytę w Empiku. Parę tomów chyba się tam jeszcze uchowało. Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: moje marzenie 07.04.04, 09:57 na pewno je znacie wiele razy mowilem. :P Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: moje marzenie 07.04.05, 20:43 Moje marzenie: żebyśmy zachowali to, co teraz nosimy w sercach i duszach. Polska by się nam odmieniła na lepsze... Odpowiedz Link Zgłoś
juliettamasina Re: moje marzenie 08.04.05, 22:59 to piękne marzenie, podpisuję się pod nim. a osobiste, żeby nigdy nie poczuć pustki wewnętrznej, nigdy się nie wypalić Odpowiedz Link Zgłoś
milimaniak Re: moje marzenie 08.04.05, 23:07 Żeby robić w życiu tak, żeby nigdy niczego nie żałować. :) I żeby mieć satysfakcję z tego, co się robi. :) Odpowiedz Link Zgłoś