zlota_20 19.10.10, 18:18 Bo ja przed każdym posiłkiem, rano, wieczorem też. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paulus2303 Re: Ile razy dziennie się modlicie? 20.10.10, 00:21 JA tylko wieczorem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pointart Re: Ile razy dziennie się modlicie? IP: *.232.lokis.net.pl 09.11.10, 10:08 Raz dziennie około 30 minut. Rano albo wieczorem zależy jak uda się wstać. Przeważnie rano. -- Menu wszystkich lokali w jednym miejscu Odpowiedz Link Zgłoś
mysz-a68 Re: Ile razy dziennie się modlicie? 12.11.10, 23:23 Czas wolny spędzany na modlitwie...a to dobre!! No ,ale każdy robi to co lubi ..:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewelina Re: Ile razy dziennie się modlicie? IP: *.xdsl.centertel.pl 10.05.11, 14:44 ja też tylko wieczorem Łańcuchowy stojak na wino lub butelkę - Magiczny efekt lewitującego wina :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Ile razy dziennie się modlicie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.10, 10:53 dwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uczeń_1 Re: Ile razy dziennie się modlicie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.10, 10:57 2. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JSD Re: Ile razy dziennie się modlicie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.10, 11:15 Co godzinę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala.b30 Re: Ile razy dziennie się modlicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.10, 14:08 Wcale. Odpowiedz Link Zgłoś
b011001 Re: Ile razy dziennie się modlicie? 24.10.10, 05:13 Jeśli Bóg jest Wszechmogący, to widzi każdy nasz uczynek, ma wgląd w nasze pragnienia, nasze myśli w każdej dowolnej chwili. Po co więc specjalnie się modlić? To nie działa tak, że mówimy Bogu: teraz mnie słuchaj jak jestem dobry, bo recytuję formułkę "Ojcze nasz, któryś...", zaś to co przed chwilą myślałem o tym co zrobiłbym tej dziewczynie z krótką spódniczką, to jest nieważne, bo wtedy przecież się nie modliłem... Chyba że zakładamy iż Bóg słyszy tylko modlitwy. Tylko że wtedy nie jest Wszechmogący. Zaś skoro nie jest, to nie może spełniać próśb wyrażanych w modlitwach. Więc po co się modlić? Logika, choć boli, jest bezlitosna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zebra Re: Ile razy dziennie się modlicie? IP: *.escom.net.pl 28.10.10, 14:36 "Bo ja przed każdym posiłkiem, rano, wieczorem też" Po co? Twoja matka aż tak źle gotuje? Do szkoły idziesz z zamkniętymi oczami i myślisz, że modlitwa ustrzeże Cię przed wpadnięciem pod samochód? A wieczorem nie masz z kim porozmawiać (na żywo) o wrażeniach, wydarzeniach dnia minionego? Po co tyle razy się modlisz? Odpowiedz Link Zgłoś
jerzok Re: Ile razy dziennie się modlicie? 29.10.10, 21:24 Ja przed i po każdym przypadku onanizmu. :P Odpowiedz Link Zgłoś
zlota_20 Re: Ile razy dziennie się modlicie? 01.11.10, 19:47 jerzok napisał: > Ja przed i po każdym przypadku onanizmu. :P Bluźniercy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boleo1 Re: Ile razy dziennie się modlicie? IP: *.adsl.inetia.pl 30.03.11, 09:41 Wiesz.. wszystko zależy od tego, jakie kto ma hierarchie wartości. pozdrawiam --------- outsourcing it | PRACA.ZARABIANIE PRZEZ INTERNET | części samochodowe | kajaki atrakcje mazury | części samochodowe | bielizna erotyczna | allplayer | kręgosłup | Butik YourLuxury - luksowy butik | producent medali | skup monet warszawa | dietetyk Gdynia | zespół na wesele warszawa | dźwirzyno | filmy online | sklep internetowy z butami | fotografia ślubna warszawa | pizzeria szczecin | części samochodowe szczecin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arti Re: Ile razy dziennie się modlicie? IP: *.xdsl.centertel.pl 10.05.11, 14:48 rano i wieczorem GADAJĄCA POPIELNICZKA - popielniczka która kaszle, dusi się i gada! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Ile razy dziennie się modlicie? IP: *.dyn.as47377.net 22.03.11, 15:10 Zachecam do wypelnienia ankiety z zakresu psychologii religii: bit.ly/hxo65V Idealna na mala przerwe! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jestemgwiazda Re: Ile razy dziennie się modlicie? 24.03.11, 09:34 Witam. Ja osobiście modlę się tylko raz na jakiś czas przed snem. Nie potrafię jakoś codziennie i systematycznie modlić się. Pozdrawiam, Przemek. Odpowiedz Link Zgłoś
kicia_223 Re: Ile razy dziennie się modlicie? 24.03.11, 14:39 Zero. i czytajac powyższe wypowiedzi zastanawiałam sie czy to żart czy o co chodzi. No ale cóz, modlacy zapewne uwazaja się za wielkich katalików a ciekawe czy podaja pomocna reke bliźniemu. Czy modla się tylko o swoje dobra. A kosciół staje sie rozrywka, zawsze mozna obgadac sąsiadke w co sie ubrała. Chodzę do kościoła jestem katolikiem, stoje w garażu więc jestem samochodem!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kita Re: Ile razy dziennie się modlicie? IP: *.xdsl.centertel.pl 10.05.11, 14:45 zależy czy mam w tym dniu czas ale 1 do 2 razy.. Kulki Magnetyczne Newtona - Gadżet dla każdego szanującego się posiadacza biurka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rob Re: Ile razy dziennie się modlicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.11, 11:32 To chyba nie do końca chodzi o ilość. Raczej rzecz w jakości no i w stylu życia. --------------------- Łeba noclegi Odpowiedz Link Zgłoś
bernard.lebiodka Re: Ile razy dziennie się modlicie? 30.03.11, 17:24 A czy jak sie modlicie i prosicie o coś, to się spełnia? Bo ja chciałbym trochę schudnąć i żeby mnie nie kusiło podjadać, ale nie mogę, bo nie mam silnej woli. Może modlitwa by mi pomogła. Odpowiedz Link Zgłoś
mieczakzkrakowa Re: Ile razy dziennie się modlicie? 31.03.11, 16:51 ja najczęściej dwa razy dziennie ale czasami jest to bardziej zindywidualizowane na dany dzień ale warto Odpowiedz Link Zgłoś
noire3 Re: Ile razy dziennie się modlicie? 01.04.11, 14:08 chyba ile razy w roku... bardzo mało Odpowiedz Link Zgłoś
srul Re: Ile razy dziennie się modlicie? 01.04.11, 19:15 Ja tylko w czasie stosunków oralnych. Modlę się, zeby panienka nie dostała szczekoscisku. Odpowiedz Link Zgłoś
spamerowicz Re: Ile razy dziennie się modlicie? 04.04.11, 14:00 W ogóle się nie modlę, jest tyle odłamów religii że każdy ma swoje prawo do modlitwy lub nie. Odpowiedz Link Zgłoś
vasilip Re: Ile razy dziennie się modlicie? 05.04.11, 10:58 17 minut po kazdej godzinie Odpowiedz Link Zgłoś
mellena Re: Ile razy dziennie się modlicie? 10.05.11, 13:04 Wcale. Zero. Od kilkunastu lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czesiek Re: Ile razy dziennie się modlicie? IP: *.xdsl.centertel.pl 10.05.11, 14:42 ja 2 razy Budzik Kameleon - Zegar termometr, kalendarz w jednym! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Garth Re: Ile razy dziennie si? modlicie? IP: 114.38.60.* 02.05.12, 15:31 Film Porwanie 2011 jest super! Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Genia Re: Ile razy dziennie si? modlicie? IP: *.kd.ny.adsl 31.05.12, 15:25 Film Jack i Jill (2011) jest super! Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Reed Re: Ile razy dziennie si? modlicie? IP: *.kd.ny.adsl 31.05.12, 15:28 Film Faceci w czerni 3 (2012) jest super! Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ambrose Re: Ile razy dziennie si? modlicie? IP: 118.99.123.* 27.07.12, 13:26 Film Cosmopolis (2012) jest super! Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aaron Re: Ile razy dziennie si? modlicie? IP: 118.99.123.* 27.07.12, 13:47 Juz mozna obejrzec film 5 dni wojny (2011) online! Odpowiedz Link Zgłoś