asiamarysia 08.04.04, 10:42 witaj! czy ja też mogę prosic o twoje szablony? :))))) mój private: asias@kabaty.2a.pl pozdrawiam asia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
briggie Re: prośba do mrouh 16.04.04, 20:44 Mrouh, a ja moge?? danona@nospam.poczta.onet.pl dzieki z gory :) Odpowiedz Link Zgłoś
mrouh Re: prośba do mrouh 17.04.04, 15:34 briggie napisała: > Mrouh, a ja moge?? Wysłane, daj znać, gdyby nie doszły:-) Odpowiedz Link Zgłoś
briggie Re: prośba do mrouh 17.04.04, 19:36 Kucze, no nie doszly :( Jakbys mogla jeszcze sprobowac na: briggie@go2.pl Dzieki :) Odpowiedz Link Zgłoś
mrouh Re: prośba do mrouh 17.04.04, 23:33 briggie napisała: > Kucze, no nie doszly :( > Jakbys mogla jeszcze sprobowac na: briggie@go2.pl > Dzieki :) > Wysłałam jeszcze raz na oba adresy... Odpowiedz Link Zgłoś
briggie Re: prośba do mrouh 18.04.04, 00:00 Wielkie dzięki, doszło i się otworzyło :) Dziś nie śpię, będę przeglądać ;) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
silvanca Re: prośba do mrouh 20.04.04, 09:26 jestem tu co prawda nowa, ale jeśli można to ja też bardzo poproszę :) qqryqq@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mrouh Re: prośba do mrouh 20.04.04, 22:41 silvanca napisała: > jestem tu co prawda nowa, ale jeśli można to ja też bardzo poproszę :) > qqryqq@o2.pl Witam, oznajmiam, że szablony wysłane i proszę dać znać, czy doszły:-) Odpowiedz Link Zgłoś
agucha_np Re: prośba do mrouh 05.07.04, 14:35 Hmm, ja tez jestem tu nowa, ale po przeczytaniu kilku posow podejrzewam ze Twoje ziory musza byc fantastyczne. Jesli wiec moglabym rowniez je dostac, bylabym bardzo wdzieczna!! Z gory serdecznie dziekuje i przepraszam ze tak od razu na poczatek z grubej rury... :) Pozdrawaiam agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
kachna01 Re: prośba do mrouh 05.07.04, 19:29 wiem, że masz już dośyć Mrouh, ale i ja poproszę, proooooszę, proooooszę k_osinsk@poczta.onet.pl Kachna Odpowiedz Link Zgłoś
ciasteczkowy.potwor Re: prośba do mrouh 07.07.04, 17:19 Hmmmmmmmmmmm, jakby to powiedzieć ja też jestem nowa i też chce poprosic o szablony :) pliiiiiiiiiiz. Na adres : iulka@poczta.fm Odpowiedz Link Zgłoś
mrouh Re: prośba do mrouh 26.07.04, 18:34 Dziewczyny, przepraszam, że wasze prośby tak długo pozostawały bez odpowiedzi. Jakoś tu nie zaglądałam przez spory kawał czasu, malowanie z braku czasu poszło chwilowo w odstawkę... Ale skończyłam pzrerabianie skrzynki morelek na dżem i mogę się zabrać do ozdabiania słoiczków:-) Już lecę pogrzebać w komputerze i wybiorę dla Was jakieś ciekawe wzorki. Jeszcze raz przepraszam. A na przyszłość do wszystkich prośba, piszce na adres gazetowy, pocztę sprawdzam codziennie:-) Pozdrawiam:-) Mrouh Odpowiedz Link Zgłoś