Dodaj do ulubionych

Robert Leszczyński

IP: 195.82.183.18, 213.186.82.* 01.03.01, 09:59
Oczywiście wykasowliście mój wpis dotyczący Pana Roberta Leszczyńskiego. Fajnie, że jakieś głupoty o onaniżmie moga zostac tylko mojego wpisu nie ma!!!!!!!!!!!!!!Wstrętni jesteście
Obserwuj wątek
    • Gość: Anita Re: Robert Leszczyński IP: 195.82.183.18, 213.186.82.* 01.03.01, 10:02
      Przepraszam, jest mój wpis i nawet ktoś mi odpowiedział. dzięki Mateusz!!!!!!!!
      A te dredy to pan ma wstrętne Panie światowej sławy krytyku!!!!!!!!
      • Gość: Mayql Re: Robert Leszczyński IP: 192.168.100.30, 212.244.109.* 02.03.01, 12:24
        Dredy są ok
        • Gość: Anka Re: Robert Leszczyński IP: 193.0.117.* 25.03.01, 15:50
          mialam okazje, bo wcale nie przyjemnosc poznac pana L.
          no i prawde mowiac nic ciekawego, a co do dredów:
          pożal sie Boże Rastaman
          • Gość: Paulina Re: Robert Leszczyński IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.08.01, 14:12
            Gość portalu: Anka napisał(a):

> mialam okazje, bo wcale nie przyjemnosc poznac pana L.
            > no i prawde mowiac nic ciekawego, a co do dredów:
            > pożal sie Boże Rastaman

Ja miałam za to przyjemność go poznać, nawet wielką przyjemność i stwierdzam, że
            rzadko się spotyka ludzi tak sympatycznych, życzliwych, pełnych energii, z
            poczuciem humoru i TAK ŚLICZNIE PACHNĄCYCH ;))))))) Naprawdę nie słuchajcie
            Kazika.

• Gość: bit Re: Robert Leszczyński IP: 193.0.73.* 29.03.01, 18:58
      Działalność drogiego redaktorka "z rybą w nazwisku" powinna zostać z całą
      pewnością napiętnowana. Bzdury które powypisywał o np. albumie Ścianki świadczą
      że ze znajomością muzyki u niego nie tęgo. Nich Robercik posłucha Flying Saucer
      Attack, My Bloody Valentine, Labradford czy Mogwai a potem przemyśli to co
      napisał. W Gazecie piszą dość kompetentnie o filmie, literaturze itp. a działka
      muzyczna wygląda żenująco; dlaczego?
      • Gość: kondorp Re: Robert Leszczyński IP: *.umcs.lublin.pl 31.05.01, 10:19
        Oto kryteria dobrego krytyka (na przykładze tzw. RLes):
        1. mieć swoją teorię (np. co druga płyta U2 jest słaba)
        2. Trzymać się jej uparcie, jak polityk stołka, zgodnie
        z zasadą: jeśli fakty nie pasują do teorii, to tym
        gorzej dla faktów
        3. Na imprezach typu koncerty najpierw poszukać piwa,
        potem WC (vide: kłamliwa recenzja z inwazjji mocy,
        Kraków)
        4. Przy piwku, w sektorze VIP, z kumplami po piórze,
        tyłem do sceny najlepiej się ogląda koncerty (vide:
        POPMART, W-wa)
        5. Resztę załatwi parę występów w TV, najlepiej ze
        słuchawkami od walmana na szyi i zrobionymi kudełkami.
        6. ludzie o odmiennym zdaniu to: małolaty,
        discopolowcy, nie umiejący pisac ortograficznie itp.
        (vide: artykuł o Sopocie '00)
        7. ?
        • Gość: lexus Re: Robert Leszczyński IP: *.bez.problemow.cj.com.pl 05.06.01, 12:13
          nie ma lepszego nad r. leszczynskiego
          to mowie ja fan U2 i Pearl JAm.
          Jego podsumowanie najlepszych płyt ostatniej dekady to lektura obowiązkowa.
          Ponadto nikt tak fachowo nie pisze o muzyce jak on w MAgazynie.
          czołem muzyczne żółtodzioby
          • Gość: minimal Re: Robert Leszczyński IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.01, 12:44
            Gość portalu: lexus napisał(a):

> nie ma lepszego nad r. leszczynskiego
            > Ponadto nikt tak fachowo nie pisze o muzyce jak on w MAgazynie.
            > czołem muzyczne żółtodzioby

a mialem sie nie odzywac :)))
            panie lexus niech pan sie kopnie w swe zdrowe czolo i zastanowi...
            czy ktos kto pisze o wszystkim moze pisac o czymkolwiek???
            nie bede wycuiagal tematow recenzyjnych pana leszczynskiego
            gusta jakie sa kazdy widzi, i wcale nie pije do tego ze pan leszczynski
            prowadzil swego czasu program o disco polo bo to nie ma nic do sprawy
            tsza sie bylo zakrencic jakos pszy mediach wiec wybral taka droge i nic tu nikomu
            do tego.
            prosze za to zwrocic uwage namaterialy pana leszczynskiego dotyczace spraw ktore
            latwo zweryfikowac
            otosz w takich sytuacjach z pod glatkiej, fajnej do czytania - czyt: nikt tak
            fachowo nie pisze - gadki wylasi brak wiedzy o poruszanym temacie.
            jako klasyczny pszyklad tego typu dzialan pana leszczynskiego polecam material o
            punk rocku ktory splodzil swego czasu dla wyborczej. ja sie przy nim poplakalem
            ze smiechu a potem zamarlem z przerazenia na mysl o tym ze ktos kto nie zna
            tematu moze to przeczytac i przedstawione "fakty" pobrac jako autentyczne.

ale nie ma co bic piany, wyborcza jest zadowolona ze posiada gladko piszacego
            pana redaktora, pan redaktor jest szczesliwy ze pracuje w wyborczej, a wszelkie
            uwagi na temat dzialania tego duetu kwitowane sa podobnie jak niepoprawne
            politycznie komentasze do bardziej powasznych dzialow gazety: "znow jakis oszolom
            nam pszeszkadza i sie czepia".

howk :)

minimal
            minimal@frugo.pl
            www.minimal.2n.pl
            • irsa Re: Robert Leszczyński 23.06.01, 00:00
              Hej
              A co sądzisz o hardcorze ,który jest na http://www.sarnow.com.pl
          • Gość: wujekbob Re: Robert Leszczyński IP: *.man.polbox.pl 22.06.01, 00:00
            lexus, zamykaj drzwi i odjezdzaj
            a pisarstwo leszczynskiego jest na poziomie reklamy
            tego portalu, w ktorym wlasnie dyskutujemy (a ty,
            kocie, w ryj dostaniesz)
      • Gość: wujekbob Re: Robert Leszczyński IP: *.man.polbox.pl 22.06.01, 00:00
        wow, chrzanić Leszczyńskiego, ale ktoś tu wspomina
        Flying Saucer Attack, a to świetna kapela! co prawda
        nie do końca porównywałbym ją ze Ścianką - tej
        ostatniej bliżej do Nurse With Wound, ale naprawdę
        poczułem się miło, że ktoś jeszcze słucha FSA
        • Gość: lehu Re: Robert Leszczyński IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 22.06.01, 00:00
          Wiecie co sobie wczoraj pomyslalem otwierajac gazete ? Ze w dziale "kultura"
          bedzie zayebiste sprawozdanie z zayebistego koncertu oczywiscie zayebistego
          zespolu TOOL. Otwieram a tu wywiad z jakims Fredem. Samo imie mowi za siebie no
          ale nie popadajmy w skrajnosci, zaczalem czytac... trudo! Przeczytalem. Boshe !
          Co to ma byc ? Ok, widac ze pan Robert Leszczyński lubi ten zespol,
          ewentualnie Freda , dobra moze lubic , gosc mogl byl mily etc, ale wywiad
          prowadzony tylko w pozytywnym tonie to qpa nie wywiad. No nie jestem
          dziennikarzem może sie nie znam ale to moje zdanie... Tyle że to jest troszkę
          nieprofesjonalne chyba. Qrcze jak dziennikarz muz. pisze ze limp bizkit gra ,
          zacytuje "niezwykle ostrą i ciężką muzykę z radykalnymi tekstami" to robi z
          siebie no hmmm... w gazecie na plaże napisalibyście że robi z siebie "teges" ,
          no i chyba zrobił, bo w/w muzyki w mtv sie nie puszcza. To ze jest ostra
          gitara, troche krzyq etc nie znaczy ze jest sie przedstawicielem jakiegos hard
          grania, death grania czy tesh innego grania wykletego przez przerozne wspolnoty
          koscielne, meczetowe i inne. Bo jak dochodzi refren i ogolnie muza totalnie pod
          publiczke, taka ktora zapamietuje sie po jednym przesluchaniu, i ktora od razu
          wpada w ucho to to jest wlasnie MTV( do tegos utwor max. 4 minuty !:). NIe
          wazne czy w wykonaniu Britney , Freda i spólki, nudzi sie po kilq razach,
          zapomina sie po kilq tygodniach itd. Jakas glebia, oryginalnosc, podtexty ?
          Wspomianany w wywiadzie Nirvana mial kilkaset razy wiecej choc goscia raczej
          nie trawie . Jeszcze jedna rzecz ; ile jest zespolow grajacych to samo co L.B.
          i Korn ktory jest drugim z bardziej znanych tego typu zespolow ktory sie
          sprzedal ? Pelno, i to w duzej mierze sa zespoly nie tyle nasladujace L.B. co
          jego rowiesnicy tyle ze gorzej wypromowani. Bo to wszystko to wielkie
          wytworniei mtv, oni pokazuja w tv i radiu i promuja to co chca! Macie freda; i
          jush chcecie freda drogie 13,14,15 latki , a jak ktos ma 16 lat i wiecej i
          tegos slucha to chwala mu ze wybil sie ponad dresiarsko-discowa przecietnosc,
          no ale nic wiecej ! Sorry ze sie bawie we wspominanie niczym Tomaszewski
          starych lepszych czasow ale przypomne jeszcze lata 80 i SubPop. To bylo cos,
          Seatlle sie nie powtorzy ale jest sie na czym wzorowac, Fred mowi ze Led
          Zepellin to zespol na ktorym sie wychowal, wiec ja mu na to ; wiec czerp z tego
          jak najwiecej a nie rob jakiegos sia-la-la !!! No. Leszczynski to leszczu ;nie
          zna sie na muzie a jest dziennikazem muzycznym ... A TOOL jest wielki !
          • Gość: kornik_2 Re: Robert Leszczyński IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.01, 00:00
            Zgadzam się z tobą w zupełności. Gratuluję panu Leszczyńskiemu dobrego
            samopoczucia. Podniecając się koncertem Madonny w Berlinie, nie wie co dzieje
            się na jego podwórku, vide: koncerty Toola. Żadnej wzmianki, ale też nie
            widziałem jego dredów wśród tłumu (chyba że zmienił fryzurę..., może mokra
            włoszka???). Widocznie w tym czasie był na spotkaniu z Destiny Child - ostatnio
            taka muza go kręci. A poważnie, czas na zmiany personalne w dziale muzycznym
            Gazety, chyba że chcą robić "Bravo - bis...". To jest granda, że takie
            wydarzenie muzyczne w Polsce jak koncerty Tool przeszły bez echa w największej
            gazecie w Polsce...
            • Gość: a. Re: Robert Leszczyński IP: 172.24.87.* / 206.245.100.* 12.07.01, 15:51
              Kochani.
              Jestescie bezlitosni na maxa i totalnie zawzieci. Czemu czepiacie sie
              czlowieka, ze nie bylo go na jakims koncercie? Nie wzieliscie pod uwage, ze po
              prostu nie mogl byc tam obecny? Podniecacie sie i nakrecacie nawzajem. Nie
              macie lepszych tematow niz zjezdzanie faceta, ktory ma swoj styl , swoj sposob
              na zycie i sie go trzyma? Ma swoje zdanie i tak jak Was ,,bawi" krytykowanie
              jego postawy, tak jego pasjonuje posiadanie swojego , odmiennego / byc moze i
              czesto/ zdania.Lubi prowokowac dyskusje. I dobrze. Jest dziennikarzem. No i co,
              jest to powod do obgadywania kogos za jego plecami i to publicznie? To takie
              fajne? Nudzi sie Wam? Ja z kolei lubie jego przewrotne teksty np. o
              Madonnie /wysokie obcasy/, mimo, ze jej samej nie trawie, tekst uwazam za
              genialny i blyskotliwy. Koles umie pisac i dobrze to robi. Nie rozumiem Waszych
              cienkich tekstow o dredach...
              Macie dlugie , pokryte brylantynka tluste, cienkie grzyweczki? Wyluzujcie sie.
              Lepiej napiszcie cokolwiek milego, moze na inny temat a zrobi sie Wam lepiej.
              Serio. Sory , ze atakuje Was Wasza wlasna bronia, ale zrozumcie, ze niezbyt ok
              jest to ,co napisaliscie. Robert jest naprawde nietuzinkowy. I dobrze, bo
              szaraczkow jest wsrod nas coraz wiecej. Piateczka, Robert! a.
              • Gość: Paulina Re: Robert Leszczyński IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.08.01, 14:22
                Gość portalu: a. napisał(a):

> Kochani.
                > Jestescie bezlitosni na maxa i totalnie zawzieci. Czemu czepiacie sie
                > czlowieka, ze nie bylo go na jakims koncercie? Nie wzieliscie pod uwage, ze po
                > prostu nie mogl byc tam obecny? Podniecacie sie i nakrecacie nawzajem. Nie
                > macie lepszych tematow niz zjezdzanie faceta, ktory ma swoj styl , swoj sposob
                > na zycie i sie go trzyma? Ma swoje zdanie i tak jak Was ,,bawi" krytykowanie
                > jego postawy, tak jego pasjonuje posiadanie swojego , odmiennego / byc moze i
                > czesto/ zdania.Lubi prowokowac dyskusje. I dobrze. Jest dziennikarzem. No i co,
                >
                > jest to powod do obgadywania kogos za jego plecami i to publicznie? To takie
                > fajne? Nudzi sie Wam? Ja z kolei lubie jego przewrotne teksty np. o
                > Madonnie /wysokie obcasy/, mimo, ze jej samej nie trawie, tekst uwazam za
                > genialny i blyskotliwy. Koles umie pisac i dobrze to robi. Nie rozumiem Waszych
                >
                > cienkich tekstow o dredach...
                > Macie dlugie , pokryte brylantynka tluste, cienkie grzyweczki? Wyluzujcie sie.
                >
                > Lepiej napiszcie cokolwiek milego, moze na inny temat a zrobi sie Wam lepiej.
                > Serio. Sory , ze atakuje Was Wasza wlasna bronia, ale zrozumcie, ze niezbyt ok
                > jest to ,co napisaliscie. Robert jest naprawde nietuzinkowy. I dobrze, bo
                > szaraczkow jest wsrod nas coraz wiecej. Piateczka, Robert! a.

Nie wiem, kim jesteś, ale cię pozdrawiam bardzo, bardzo serdecznie - tu ze świecą
                szukać ludzi przychylnie nastawionych do R.L, a co dopiero takich jak ja - bardzo
                pozytywnie nastawionych. Ciekawe, ilu spośród krytyków krytyka zna go osobiście i
                może poprzeć swe opinie faktami... Oczywiście pomijam fakty, które wg państwa
                krytyków R.L ewidentnie świadczą przeciwko niemu, czyli jego fryzura albo to, że
                prawdopodobnie nie poszło mu się na TOOLa - szkoda na was słów, mili państwo. A
                a. pozdrawiam ponownie :)))

• Gość: leprzy Re: Robert Leszczyński IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 18.08.01, 02:20
                  ja nie będę poruszał tematu zespołu tool o którym pierwszy raz słysze ( chyba
                  jestem totalnymi ignorantem)
                  co do pana Leszczyńskiego to miałbym taka uwage , ze niezwykle pozytywnie
                  wypowiada sie o polskim hip-hopie zwałaszcza o kalibrze 44 i jego niezwykły
                  rozwoju gdy ja mam wrażenie , że chłopcy pokzali juz wszystko co potrafią i nic
                  twórczego się nie dzieje (paktofonika jest tylko pogrobowcem złotej ery
                  polskiego hip-hopu z lat 95-98)
                  i mam jeszcze pytanie dlaczego za tak pozytywnymi słowami o kalibrze i im
                  podobnych nie ida żadne wywiady
                • Gość: a. Re: Robert Leszczyński IP: 172.24.87.* / 206.245.100.* 20.08.01, 09:46
                  Piateczka, Paulina.
                  Nie pozwolmy szerzyc sie chamstwu i ograniczonej nietolerancji! Pozdrowienia.a.
                  • Gość: ninka Re: Robert Leszczyński IP: *.unregistered.formus.pl 21.08.01, 16:50
                    A i Paulina - fajnie, ze jestescie.

Mozna sie nie zgadzac, ale troche tolerancji - to do reszty. Kazdy, takze
                    dziennikarz, ma prawo do wlasnych pogladow. Latwo krytykowac, moze ktos z was
                    wezmie sie za pisanie recenzji, itd, itp. Chetnie bym poczytala.
                    • Gość: ninka Re: Robert Leszczyński IP: *.unregistered.formus.pl 21.08.01, 16:52
                      A tak w ogole, to ja na tym forum chce czytac o muzyce... A nie o osobistych
                      uprzedzeniach itp.
                      • Gość: ninka Re: Robert Leszczyński IP: *.unregistered.formus.pl 22.08.01, 10:46
                        Sorry, pomylilam sie, to forum czas wolny. Ale mimo wszystko, nie jest to
                        miejsce do wylewania jakis jadow i zlosliwosci. Czas wolny ma byc mily i fajny.
                        Pozdr
                        • Gość: FF:LW Re: Robert Leszczyński IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 29.08.01, 14:11
                          Czas wolny psuje wlasnie Leszczynski. Gazeta zawsze prawie trzymala b. wysoka
                          klase, ale muzycznie siega dna. Jezeli sa dobre recenzje fimow, opisy
                          ciekawych, czesto undergroundowych wydarzen kulturalnych (przynajmniej w
                          gdanskim dodatku), to czemu za muzyke odpowiada jakis poroniony dredziaz? Gosc
                          slucha i lubi muzyke ktora jest na topie, nic glebszego go nie rusza bo jest za
                          glupi i za bardzo wpatrzony w MTV. To trzeba zmienic, i od tego jest forum.
                          Gosc bedzie sie smietnie czul w bravo lub jakims podobnym pisemku ktore
                          zapewne moi szanownie przedmowcy czytaja regularnie.
                          Aha :Ciekawe co symbolizja jego slawne dredy. Chold dla Limb bizkit, jamajki
                          czy ich troje ?
                          • Gość: Alex Re: Robert Leszczyński IP: *.chorzow-srodmiescie.sdi.tpnet.pl 02.09.01, 19:12
                            Leszczu, ale jesteś kontrowersyjny !
                            W Gazecie nie tylko L.pisze o muzyce innych nie dostrzegacie.
                            Ja go czytam, b.często się z nim nie zgadzam, ale to chybo dobrze, inaczej
                            byłoby strasznie nudno.
                            Pozdrowienia Leszczu!
                          • Gość: a Re: Robert Leszczyński IP: 172.24.87.* / 206.245.100.* 03.09.01, 09:35
                            Panie Gosciu Portalu FM< L , czy jakis tam...
                            Nie dosyc, ze obraza Pan redaktora muzycznego GW, to dodatkowo obraza Pan
                            innych GOSCI /!/ Portalu. Gratuluje nabytej kultury! Myslalam, ze Gazete
                            czytaja jednak ludzie na poziomie. Mysle, ze Bravo , to jednak doskonala
                            lektura dla Pana! Polecam serdecznie rowniez ,,Chwile dla Ciebie" i ,,Naj"!
                            Milej lektury. a
                            • Gość: FF;LW Re: Robert Leszczyński IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.01, 23:43
                              Gość portalu: a napisał(a):

> Panie Gosciu Portalu FM< L , czy jakis tam...
                              > Nie dosyc, ze obraza Pan redaktora muzycznego GW, to dodatkowo obraza Pan
                              > innych GOSCI /!/ Portalu. Gratuluje nabytej kultury! Myslalam, ze Gazete
                              > czytaja jednak ludzie na poziomie. Mysle, ze Bravo , to jednak doskonala
                              > lektura dla Pana! Polecam serdecznie rowniez ,,Chwile dla Ciebie" i ,,Naj"!
                              > Milej lektury. a

Zgadzam sie z powyzszym a rownoczesnie ciesze iz sa wsrod nas obroncy morlanosci,
                              zwolennicy niebywalej tworczosci kochanego redaktora L. itd.
                              Moze i jego watpilwej wartosci recenzje, relacje itd to masowe gowno, ale jak
                              nauczyla mnie nabyta kultura o cudzych gustach sie nie dyskutuje. Ale ze to
                              bezguscie to inna sprawa.... Jak to powiedzial Twain: Lepiej sie nie odzywac
                              wcale i wydawac glupim niz odezwac i potwierdzic watpilowsci. Wyciagnij z tego
                              wnioski,bo broniac leszcza "potwierdzasz watpiwosci"...

pozdrawiam i jednoczesnie przepraszam wszystkich ktorzy poczuli sie obrazeni
                              moimi prostackimi wypowiedziami
                              nie placzcie
                              bo ja sie poprawie

• Gość: a Re: Robert Leszczyński IP: 172.24.87.* / 206.245.100.* 05.09.01, 13:14
                                gratuluje elokwencji. Brawo. Bez odbioru.
                                • Gość: FF:LW Re: Robert Leszczyński IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.01, 18:04
                                  Tos mnie zagial
                                  • Gość: Natasza Re: Robert Leszczyński IP: *.rybnet.pl / 192.168.1.* 03.05.02, 12:34
                                    czytam tak te wypowiedzi o p. Robercie i zastanawiam się gdzie się podział
                                    kultura naszego społeczeństwa
                                    oczywiście każdy ma prawo do wygłaszania własnych opinii ale nie najlepiej to
                                    świadczy o tych ludziach gdy nazywają kogoś chujem(za przeproszeniem)
                                    teksty p.Roberta znam i czytuję od dawna, nie zawsze się z nimi zgadzam ale
                                    podoba mi się to że ma swoje zdanie i konsekwentnie go broni
                                    ci co piszą o nim takie brednie jakie można przeczytać powyżej chyba nie mają
                                    pojęcia o czym piszą
                                    a pisanie o wyglądzie p.Roberta też jest nie na miejscu,to dziennikarz prasowy
                                    wydaje mi się że jak go zatrudznia wyborcza to umie pisać
                                    jego niepopularne poglądy są atutem i chyba dobrze to o nim świadczy że jest
                                    taki odzew na jego teksty
                                    przynajmniej wie że ktoś to czyta i nie jest obojętny
                                    ja osobiście uwielbiam jego teksty ponieważ dają inne spojrzenie nie tylko na
                                    muzykę ale przede wszystkim na wszystko co z muzyką ma wspólnego, pokazuje
                                    szerszy kontekst ,który świetnie się pokazuje muzykę jako czesć zjawiska kultury
                                    a co do zarzutów o braki merytoryczne to nikt nie jest doskonały i zawsze
                                    każdemu się wydaje że wie więcej od innych szcególnie na temat który jest w
                                    zasięgu zainteresowań
                                    w duskusji na temat p.Roberta staje po jego stronie i nic mnie nie przekona że
                                    jest inaczej
                                    • Gość: FF:LW Re: Robert Leszczyński IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 04.05.02, 14:45
                                      Gość portalu: Natasza napisał(a):

(...) jego niepopularne poglądy są atutem i chyba dobrze to o nim świadczy że
                                      jest
                                      > taki odzew na jego teksty
                                      > przynajmniej wie że ktoś to czyta i nie jest obojętny

Jakie niepopularne kobieto?!!!!
                                      Poglady jego sa jak najbardziej pod publike a ci ktorzy sa przeciw L. to wlasnie
                                      ludzie ktorzy chcialiby mniej komercyjny i "kulturalniejszy" dzial muzyczny w
                                      wyborczej.

> ja osobiście uwielbiam jego teksty ponieważ dają inne spojrzenie nie tylko na
                                      > muzykę ale przede wszystkim na wszystko co z muzyką ma wspólnego, pokazuje
                                      > szerszy kontekst ,który świetnie się pokazuje muzykę jako czesć zjawiska kultur
                                      > y
                                      > a co do zarzutów o braki merytoryczne to nikt nie jest doskonały i zawsze
                                      > każdemu się wydaje że wie więcej od innych szcególnie na temat który jest w
                                      > zasięgu zainteresowań

Moja siostra czyta bravo i inne syfy, o ktorych moglabys napisac dokladnie to
                                      samo.

> w duskusji na temat p.Roberta staje po jego stronie i nic mnie nie przekona że
                                      > jest inaczej

No to to juz w ogole swietnie o Tobie swiadczy :P
                                      • Gość: Natasza Re: Robert Leszczyński IP: *.rybnet.pl / 192.168.1.* 08.05.02, 11:01
                                        każdy może sobie pisać co chce i nic ci do tego
                                        • Gość: FF:LW Re: Robert Leszczyński IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 08.05.02, 15:21
                                          Gość portalu: Natasza napisał(a):

> każdy może sobie pisać co chce i nic ci do tego

eeeee...?
                                          to po co forum?!
                                          zagielas mnie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka