Dodaj do ulubionych

gdzie na majówkę

24.03.11, 16:23
Wyjeżdżacie gdzieś na majowy weekend? Jeżeli tak, jakie macie plany? Wolicie zostać w domu, wyjechać gdzieś?
Obserwuj wątek
    • deborah83 Re: gdzie na majówkę 25.03.11, 08:04
      Ja już prawie miałam zarezerwowaną objazdówkę z Funclubem do krajów Beneluxu, a potem się okazało, ze musze pracowac w weekend majowy, wiec nici z wyjazdu. :(
      • dariafuria Re: gdzie na majówkę 01.04.11, 12:24
        ja z chłopakiem chyba złapiemy stopa i pojedziemy na mazury na 3 dni. Jeszcze nie wiem gdzie, spontanicznie, gdzie tam nas poniesie. Lubie takie wypady zawsze jest pełno przygód. Prrzeczytaj sobie, fajne pomysły na takie wypady są : w tym artykule .
        • media_hole Re: gdzie na majówkę 18.04.11, 13:35
          Gdybym mogła zorganizować trochę więcej wolnego czasu, to na pewno wyciągnęłabym mojego chłopaka na Pojezierze Brodnickie - zupełnie niedawno dowiedziałam się, że istnieje taka kraina geograficzna :) Zawsze Mazury kojarzyły mi się z jeziorami na pierwszym miejscu. Znajomi byli na zorganizowanym zjeździe (zatrzymali się w Hotelu Głęboczek), widziałam zdjęcia i po prostu zakochałam się w tamtejszych lasach :) No, ale niestety i w sobotę, i w poniedziałek muszę pracować, więc wyjazd musimy odłożyć do wakacji :(
    • nothing.at.all Re: gdzie na majówkę 25.03.11, 08:49
      Wolimy wyjechać, ale niekoniecznie na ten weekend gdzie wszędzie tłumy. Pomysłów jest wiele - Amsterdam, Berlin, Praga, a może jakieś miasteczko wodne albo góry.
    • Gość: romek-atomek Re: gdzie na majówkę IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.03.11, 16:03
      ja preferuje wyprawy na łono natury lub zwiedzać nieznane miasta w Polsce. Już niedługo wybieram się z żoną do Torunia,żeby zwiedzać i wybrać się do planetarium. Nocleg w centrum miasta tanio całkiem(www.hotelbb.pl/),nasze rodzime miasta nie wypadają wcale tak drogo do zwiedzania
    • noemi123 Re: gdzie na majówkę 31.03.11, 10:35
      Jeżeli będzie lux pogoda to auto, rowery i na pòłnocny wschòd Polski, a jeżeli deszcz to koszyk z prowiantem i zjazd rodzinny w domku na pięknej wsi:-) do tego wykrywacz metalu i rodzinnego szukanie skarbòw w tajemniczych zagajnikach. Będzie się działo:-)
    • mieczakzkrakowa Re: gdzie na majówkę 31.03.11, 16:55
      miejmy nadzieję że pogoda będzie ładna, chociaż w dobrym towarzystwie i deszcz nie leje a kropi
    • Gość: boleo1 Re: gdzie na majówkę IP: *.adsl.inetia.pl 01.04.11, 20:42
      a tak się składa, że wspólnie z dziewczyną się wybieramy ;) roweerami jedziemy do lasu na polankę i pod staw ;)

-
      czarter jachtów | centrum rozrywkowe dla dzieci | wakacje nad morzem | forum pokerowe | sklep internetowy | drobne panele podłogowe | Najpiękniejsze miejsca | zdrowie, uroda, aromaterapia | prezentacja maturalna | Producent ekranów LED | outsourcing it | PRACA.ZARABIANIE PRZEZ INTERNET | części samochodowe | kajaki atrakcje mazury | części samochodowe | bielizna erotyczna | allplayer | kręgosłup | Butik YourLuxury - luksowy butik | producent medali | skup monet warszawa | dietetyk Gdynia | zespół na wesele warszawa | dźwirzyno | filmy online | sklep internetowy z butami | fotografia ślubna warszawa | pizzeria szczecin | części samochodowe szczecin | zespół na wesele | ogłoszenia budowlane | Filmy, seriale online
    • Gość: Rob Re: gdzie na majówkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.11, 06:28
      Planujemy wypad nad morze. Pewnie Łeba albo Puck. Teraz tam są pustki. Taki wiosenny spacer po plaży jest super :)
      • Gość: tek1 Re: gdzie na majówkę IP: 80.50.135.* 02.04.11, 08:41
        Nad jezioro grill

naklejki ścienne,lokówki,prostownica,
    • kropelka100 Re: gdzie na majówkę 02.04.11, 07:17
      A może tak Rzeszów i pobyt w Pałacu Rzeszów?
      • kropelka100 Re: gdzie na majówkę 14.04.11, 07:10
        A może tak Rzeszów? Pobyt w kompleksie skladajacym sie z Dworu Ostoya, Hotelu Pałac oraz Karczmy - pyszna kuchnia karpacka, a także o teren piknikowy dla grupy nawet 2000 osób, pełna organizacja i wspólny wyjazd :)
    • Gość: Marek Re: gdzie na majówkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.11, 07:25
      Faktycznie już pora zaplanować majowy weekend.
      Pewnie wybierzemy się gdzieś na Mazury.
    • Gość: joannaS Re: gdzie na majówkę IP: *.zeork.com.pl 04.04.11, 10:11
      Ja wybieram sie z mężem do Spa Malinowy Dwór w Świeradowie. Byliśmy już tam raz i było super. 3 dni odpoczeliśmy bardzien niż w tydzień na wczasach. Nowy czysty zadbany hotel ze spa, dobra obsługa i jedzonko. Naprawde można polecić. Nie wiem jak z miejscami ale warto sie zapytać :)
      • Gość: kasia Re: gdzie na majówkę IP: *.adsl.inetia.pl 04.04.11, 10:53
        hej joanna ja wybieram się do Malinowego Zdroju w Świętokrzyskim to ta sama sieć hoteli? też tak dopytuję bo jadę pierwszy raz a chciałam jakieś szczere opinie:)z tego co czytałam to wszystko wygląda ok, zabiegów mają bardzo dużo do wyboru i mają tą wodę siarczkową której bardzo jestem ciekawa. hotel wygląda na zdjęciach wygląda bardzo dobrze.
        • Gość: joannaS Re: gdzie na majówkę IP: *.zeork.com.pl 04.04.11, 12:05
          W świętokrzyskim jest Malinowy Zdrój, to ta sama sieć hoteli więc standard pewnie jest taki sam. Widziałam zdjęcia na stronce. Ja byłam bardzo zadowolona, więc jedziemy tam ponownie. Co do wody siarczkowej to właśnie z tego słyną Malinowe Hotele, kożystałam, fajna sprawa.
          • Gość: kasia Re: gdzie na majówkę IP: *.adsl.inetia.pl 04.04.11, 12:23
            Super bardzo Ci dziękuję, jak wrócę z Malinowego to wrzucę moją opinię. Mam tylko nadzieję że pogoda dopisze w weekend majowy, chociaż nawet jeśli nie to myślę że i tak będę miała co tam robić wiosenna regeneracja:)
    • wedrujaca_po_polsce Re: gdzie na majówkę 08.04.11, 12:46
      Mnie kusi wcześniejsze rozpoczęcie majówki od łódzkiego festiwalu podróżniczego MEDIATRAVEL, zaczyna się 27 kwietnia, potrwa do 30tego; dobry czas na połączenie zwiedzania Łodzi z uczestnictwem w pokazach filmowych czy spotkaniach z podróżnikami.
      Sam festiwal ma już kilkuletnią tradycję, ustaloną renomę i dalej zaskakuje nowościami.
      Zainteresowanych odsyłam na stronę organizatora: www.mediatravel.pl/2011

Znajomi z kolei wybierają się w góry, do Bukowiny Tatrzańskiej, schroniska Głodówka na koncert Góry w sercu
    • maf-iok Re: gdzie na majówkę 08.04.11, 13:22
      Tatry bo blisko i pięknie

Przeżycia lepsze niż sex
      • szymonbrzozowski Re: gdzie na majówkę 18.04.11, 15:25
        a ja szukam ekipy na zakopane na 3-4 dni, ktoś chętny
        jak tak to piszcie na meila : szymonbrzozowski@gazeta.pl
    • Gość: gość Re: gdzie na majówkę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.11, 16:44
      [url=http://vampirediaries.net.pl/dawca-iwaneska.html][img]https://vampirediaries.net.pl/status.jpg?iwaneska[/img][/url]
    • Gość: uu Re: gdzie na majówkę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.11, 11:42
      a ja zostaję w Warszawie, wszyscy wyjadą i bedzie luzik i spokój
    • ultramaryna7 Re: gdzie na majówkę 14.04.11, 22:21
      koniecznie na Mazury, slodkie lenistwo i grillowanie
    • nabierzkolorow Re: gdzie na majówkę 17.04.11, 12:25
      Nie ma szans na siedzenie w domu. Trochę aktywnosci nie zaszkodzi. Myślę o Pomorskim. A dokładniej spływ kajakiem rzeką Słupią lub trasę ok. 200 km na rowerze podzieloną na 3 dni. przede wszystkim, żeby polepszyć samopoczucie, odprężyć głowę. A jeśli szukacie pomysłów na nabierzkolorow.pl uruchomiono interaktywną mapę Pomorskiego, gdzie znajdziecie mnóstwo atrakcji, razem z opisem, danymi kontaktowymi itp... Przydatna sprawa.
      • Gość: skoki kielce Re: gdzie na majówkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.11, 20:31
        a może przygoda ze spadochronem, 3 dniowy kurs i skoki już w weekend majowy
        szczegóły na www.skoki-kielce.pl
    • aniaaa_00 Re: gdzie na majówkę 19.04.11, 11:50
      Ja planuję kilka dni w Krakowie :)
    • kropelka100 Re: gdzie na majówkę 19.04.11, 12:24
      My mamy rezerwację w Rzeszowie - Dwór Ostoya, Hotel Pałac.
    • nochal81 Re: gdzie na majówkę 20.04.11, 10:44
      Jeszcze nie wiem dokładnie czy będe pracował ale jakby co to napewno nie zastąpiona, przepiękna Krynica Górska :)
    • marciopl Re: gdzie na majówkę 24.04.11, 00:34
      Ja zdecydowanie polecam morze i MIELNO...
    • batkredyty Re: gdzie na majówkę 26.04.11, 22:42
      ja jadę w góry:) zaopatrzyłem się w ubezpieczenie i ruszam w drogę:)
    • magic.only Re: gdzie na majówkę 27.04.11, 00:59
      Zdecydowanie wypad za miasto! Najlepiej w plener. Ja mam swoje ukochane miejsce na Mazurach - mam nadzieję, że pogoda dopisze w tym roku :)
      • martynabu Re: gdzie na majówkę 27.04.11, 01:28
        Ci, którzy zostają w Warszawie, albo wybierają się do Warszawy mogą sobie obejrzeć darmową projekcję 3D wyświetlaną na fasadzie Polskiej Akademii Nauk (Nowy Świat 72). Będzie ona przedstawiać sceny z Wiednia na tle ciekawej oprawy muzycznej. Coś takiego było juz w Londynie: www.youtube.com/watch?v=OqLFYcretDg&feature=player_embedded
        • Gość: betti Re: gdzie na majówkę IP: *.centertel.pl 11.05.11, 15:41
          Widziałam tę projekcję, naprawdę super. Kto ma okazję niech się wybierze, bo wyświetlają tylko do 12 maja. Można nagrać filmik lub zrobić zdjęcie i wziąść udział w konkursie, w którym do wygrania jest pobyt w Wiedniu dla 2 osób :D
    • kropelka100 Re: gdzie na majówkę 27.04.11, 09:58
      wronie napisał:

> Wyjeżdżacie gdzieś na majowy weekend? Jeżeli tak, jakie macie plany? Wolicie zo
      > stać w domu, wyjechać gdzieś?

My mamy rezerwację w Szczecinie w hotelu Bończa, spędzamy tu czas Wielkanocny i zostajemy aż do 3 maja :)
    • malwina_wawa Re: gdzie na majówkę 27.04.11, 15:51
      Ja pewnie w domu zostanę, ładna pogoda podobno będzie, więc już się cieszę na te wycieczki rowerowe ze znajomymi :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka