gleana 30.09.13, 21:50 Czy Bobowózki, Tosia, Dino są bezpieczne? Niedługo czeka mnie zakup wózka i nie chciałabym naciąć się na oszustów. Jakie jeszcze możecie polecić. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monika_kas Re: Sprawdzone sklepy internetowe 30.09.13, 22:17 Ja często kupuję wózki w 3kropki.pl i nie zawiodłam się na tym sklepie. No ale mają wąski wybór, także nie każdy znajdzie coś dla siebie. Odpowiedz Link
aga_1980_31 Re: Sprawdzone sklepy internetowe 30.09.13, 22:18 Jeśli Bobowózki to tylko za pobraniem, mają na stronie dużo wózków których nigdy nie posiadali i posiadać nie będą więc aby sobie zaoszczędzić czasu ze zwrotem kasy lepiej brać za pobraniem Odpowiedz Link
darusia2012 Re: Sprawdzone sklepy internetowe 30.09.13, 22:24 zależy jeszcze jaki wózek są sklepy,które specjalizują się w konkretnej marce i można kupić dużo taniej niż np. w bobowózkach Odpowiedz Link
gleana Re: Sprawdzone sklepy internetowe 30.09.13, 22:25 Dzięki, dobrze wiedzieć. Przede wszystkim Bobowózki brałam po uwagę bo wybór mają bardzo duży. Odpowiedz Link
gleana Re: Sprawdzone sklepy internetowe 30.09.13, 22:30 Planuję zakup Peg Perego SED ale zauważyłam że wchodzi nowa kolorystyka na 2014 i zniknął kolor Beauty Odpowiedz Link
froggy80 Re: Sprawdzone sklepy internetowe 30.09.13, 23:28 Do bobowózków najlepiej zadzwonić wcześniej przed złożeniem zamówienia i dowiedzieć się o czas realizacji. Ja kupiłam u nich wózek stacjonarnie (w Gdyni), a raczej zaliczkowałam konkretny kolor i po 3 tygodniach był do odbioru u nich. Ale wiedziałam o tym i dzieć i tak był dopiero w drodze, więc czas oczekiwania mnie nie zaskoczył. Gorzej jeśli komuś zależy na czasie Odpowiedz Link
atwar1 Re: Sprawdzone sklepy internetowe 01.10.13, 20:57 Ja ostatnio kupowałam w sklepie Leo (bjcm gt) Wózek był bardzo szybko ale wcześniej zadzwoniłam upewnić się że na pewno jest dostępny Odpowiedz Link