Dodaj do ulubionych

Sprawdzone sklepy internetowe

30.09.13, 21:50
Czy Bobowózki, Tosia, Dino są bezpieczne? Niedługo czeka mnie zakup wózka i nie chciałabym naciąć się na oszustów. Jakie jeszcze możecie polecić.
Obserwuj wątek
    • monika_kas Re: Sprawdzone sklepy internetowe 30.09.13, 22:17
      Ja często kupuję wózki w 3kropki.pl i nie zawiodłam się na tym sklepie. No ale mają wąski wybór, także nie każdy znajdzie coś dla siebie.
    • aga_1980_31 Re: Sprawdzone sklepy internetowe 30.09.13, 22:18
      Jeśli Bobowózki to tylko za pobraniem, mają na stronie dużo wózków których nigdy nie posiadali i posiadać nie będą więc aby sobie zaoszczędzić czasu ze zwrotem kasy lepiej brać za pobraniem
      • darusia2012 Re: Sprawdzone sklepy internetowe 30.09.13, 22:24
        zależy jeszcze jaki wózek
        są sklepy,które specjalizują się w konkretnej marce i można kupić dużo taniej niż np.
        w bobowózkach
      • gleana Re: Sprawdzone sklepy internetowe 30.09.13, 22:25
        Dzięki, dobrze wiedzieć. Przede wszystkim Bobowózki brałam po uwagę bo wybór mają bardzo duży.
        • gleana Re: Sprawdzone sklepy internetowe 30.09.13, 22:30
          Planuję zakup Peg Perego SED ale zauważyłam że wchodzi nowa kolorystyka na 2014 i zniknął kolor Beautysad
        • froggy80 Re: Sprawdzone sklepy internetowe 30.09.13, 23:28
          Do bobowózków najlepiej zadzwonić wcześniej przed złożeniem zamówienia i dowiedzieć się o czas realizacji. Ja kupiłam u nich wózek stacjonarnie (w Gdyni), a raczej zaliczkowałam konkretny kolor i po 3 tygodniach był do odbioru u nich.
          Ale wiedziałam o tym i dzieć i tak był dopiero w drodze, więc czas oczekiwania mnie nie zaskoczył. Gorzej jeśli komuś zależy na czasie smile
          • atwar1 Re: Sprawdzone sklepy internetowe 01.10.13, 20:57
            Ja ostatnio kupowałam w sklepie Leo (bjcm gt)
            Wózek był bardzo szybko ale wcześniej zadzwoniłam upewnić się że na pewno jest dostępny

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka