brezly 03.05.04, 12:49 www.bitstorm.org/gameoflife/ Zoabczcie czy was wciagnie. Jak kogo wciagnie to moge podeslac program (*wieksza ilosc informacji) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
baloo Re: 'Zycie' Conwaya 04.05.04, 00:35 Strasznie wciaga, ale slij, silteple. Przypomnialo mi sie bajdelejem, ze mialem kiedys taki wygaszacz ekranu "evolution" czycus w tym stylu, ale tam powstawaly rozne takie figury gieometryczne w 3 lub 4 kolorkach (kazdy symbolizowal organy o specyficzenj funkcji), i regulowalo sie nie tylko tempo mutacji, ale rowniez stopien agresywnosci tych "organizmow" i takie tam rozne. Brrrr.... to byly krew w zylach mrozace historie ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: 'Zycie' Conwaya 04.05.04, 09:15 OK, na co ci poslac? To jest jakies 2MB razem. Na gazete, na fabryke, etc? Mam jeszcze inne takie zabawki o fraktalach i temu podbne ale jeszcze nie odkopalem. Odpowiedz Link Zgłoś
cordonec_y_mulina Re: 'Zycie' Conwaya 04.05.04, 10:52 No nie wiem, jak Balun, ale kordonkowa skszynka wyczyszczona jest juz na glanc i pusciutka. Czekam i muczogracjuje de la montaña. CyM Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: 'Zycie' Conwaya 04.05.04, 10:57 OK, znaczy zalezy czy mam plyte w plecaku czy nie, ale niech kordonek poczeka chwile, bo musze to i tak zatestowac cuerste. Kordonek milicyjki w koalicyjkach? Odpowiedz Link Zgłoś
cordonec_y_mulina Re: 'Zycie' Conwaya 04.05.04, 11:31 anene. Kordonek sanitarny do tkania bandazy ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: 'Zycie' Conwaya-poszlo 04.05.04, 13:44 Wyslalem za cordonec dwa zipy. Odpowiedz Link Zgłoś
cordonec_y_mulina Re: 'Zycie' Conwaya-poszlo 04.05.04, 14:25 Znaczy Cordonec nadal bez niczego. sanitarnie aseptyczna skrzynka straszy pustka. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: 'Zycie' Conwaya-poszlo 04.05.04, 14:40 Posle jeszcze raz. Mowie ci ze zezarlo przez K. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Doszlo 05.05.04, 01:19 Tez poprosze, choc powinnam nadal grzyby przetwarzac... Odpowiedz Link Zgłoś
cordonec_y_mulina Re: Doszlo 05.05.04, 02:56 Ci przeslalem, po czym zorientowalem sie , ze nie ma zalacznikow. sorrki Odpowiedz Link Zgłoś
cordonec_y_mulina E-e 05.05.04, 02:55 Doszlo , ale teraz sie zorientowalem, ze bez zalacznikow ;o) Wyslij to jeszcze raz z laski swojej, Wielki Bracie Blizniaku, z fabryki na fabrykie, bo cos czuje, ze nas najbardziej prestizowa poczta w kraju troche robi w konia. Odpowiedz Link Zgłoś