zbyfauch 08.06.11, 10:56 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,9743199,Ubywa_Polakow_w_kosciolach.html Okazuje się, że obok clubbingu mamy też churching w Najjaśniejszej. Kiedyś był jeno dansing. P.S. A w Niemczech to taki pop poppt? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zbyfauch Re: O churchingu... 08.06.11, 11:18 Obok clubbingu, który zaistniał w Polszcze kilka lat temu, uzwrotnieniu uległo słówko "lansować" i osobniki męskie (bądź metroseksualne) zaczęto określać mianem lanselotów. :) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: O churchingu... 08.06.11, 21:27 Czerstwy chirurg z miasta Christchurch Churchingował wraz z panią ze Świercz Tam gdzie z Chur rodem ksiądz Gromił chuci moc żądz Myślał doktor: stercz dla niej tu, stercz Odpowiedz Link Zgłoś
zbyfauch Re: O churchingu... 08.06.11, 21:57 ...i biegła doń, rozwianymi włosy smagając tulące etolą łabądź szyjną śnieżnobiałe churchille... Odpowiedz Link Zgłoś
lira_korbowa Re: O churchingu... 08.06.11, 23:53 Myślę, że to bardziej churchill-out. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: O churchingu... 09.06.11, 08:26 Bo, słusznie pani Liro, dzień dobry, churchiling szedł w strone nomen omen chilingu, obiecując krew, pot i łzy. Zamiast kanapek z kawiorem i odbijania się bąbelków szampańskich. To przycupnę na pomsocowym krześle, owinę się proekologiczną etolą z wychucholi i zastanowię nad kawą - czy ona za dużego odcisku stopy węglowej na sobie nie niesie. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: O churchingu... 09.06.11, 12:58 Churchilling room to pomieszczenie na religioparty? Odpowiedz Link Zgłoś
kolonii.zator Re: O churchingu... 09.06.11, 08:48 We wsi Niewiasta wybudował dom lecz chodził do miasta spowiadać się on że jabłko, to owoc do ciasta ksiądz swoje, on swoje, i basta. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: O churchingu... 09.06.11, 12:58 W sumie za to duchowni biora wynagrodzenie, by mowic swoje, jakby nie bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
zbyfauch Churchilli con carne... 09.06.11, 13:18 danie z przykościelnej garkuchni dla biedoty. Czerwone jabłuszko, przekrojone na krzyż - na deser. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Journal of Churching Research 09.06.11, 17:30 i chórching. (Dziś zauważyłam, że wczoraj zaczęłam robić błędy ortograficzne. Jutro o tym zapomnę.) Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: chirurgching 10.06.11, 13:04 w zasadzie nie wiem, po co wsadziłam tam ch. Znaczy te drugie ch ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: chirurgching 10.06.11, 19:24 Chiralchurching - chodzenie do kosciolow chiralnych. Odpowiedz Link Zgłoś