ralston 25.08.11, 16:32 Strasznie mi smutno, choć nie poznałem go nigdy osobiście. Znaliśmy się tylko wirtualnie... ['] ['] ['] plfoto.com/zdjecia_new2/2336454.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ralston Re: Odszedł dobry człowiek... 26.08.11, 10:42 Janusz był fotografikiem. Znakomitym teoretykiem fotografii - wiedzę miał przeogromną. I w przeciwieństwie do wielu innych guru w swoich dziedzinach chętnie się to wiedzą dzielił. Na portalu fotograficznym plfoto, gdzie nie brakuje wymądrzających się i krytykujących on wyróżniał się bardzo rzeczową i pozbawioną agresji krytyką. Wspierał wielu początkujących amatorów. Bardzo go będzie brakować... Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Odszedł dobry człowiek... 26.08.11, 13:15 zawsze szkoda, tak malo dobrych ludzi na swiecie ... Odpowiedz Link Zgłoś
wdv Re: Odszedł dobry człowiek... 26.08.11, 19:07 Żal nawet tych złych... Chociaż nie chcę wchodzić w poboczny wątek. Fajnie gdy po dobrych ludziach zostają memy. Panu Januszowi: wiecznaja pamiat' Odpowiedz Link Zgłoś