karmilla 30.06.04, 15:09 jakby chcieć Ci coś wysłać, to na jaki adres, skoro z tego nie odbierasz??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karmilla Re: Fiori 30.06.04, 15:35 cóż, na razie nie doszło, ale zdarza się, że czasami po paru dniach dochodzi, więc jeszcze poczekam. A na ten to dochodzą i nie czytasz, czy masz w jakiś sposób zablokowany? bo nie wiem, czy Ci potem raz jeszcze to przesyłać. Ewentualnie B-Y albo Vaud Ci prześle. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Fiori 30.06.04, 15:51 czytam po zaanonsowaniu, ze cos poszlo z DM. No. ciesze sia, ze jahu dziala jak trza. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Fiori 30.06.04, 18:25 jemu sie nie zdarzac, tylko czasami serweru pa puci. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: co maz uslyszal 30.06.04, 18:25 Zaraz, zgubilam sie. Czy pan V ma cos z Jahem wspolnego? Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: co maz uslyszal 30.06.04, 18:42 dostalam od Jagodki obrazek. Myslalam, ze tez Ci przyslala. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: co maz uslyszal 30.06.04, 18:45 A.... juz mi zaswitalo. Doszlo, doszlo! Znalam w wersji: co pan mowil do psa i co pies uslyszal. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Jagodko, dzieki! 01.07.04, 16:12 Vidio obejrzane poskutkowalo poturlaniem sie ze smiechu. Wizja rozkrzyczanej gebusi pepkowej bedzie mnie przesladowac. Gazownika zasuszylam na pamiatke. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: Jagodko, dzieki! 01.07.04, 16:32 wiem co robię, że sie nie odchudzam :)) Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Jagodko, dzieki! 01.07.04, 16:39 a ja zuram dalej. Juz -4:))) (tzn nie przeszlam na wage ujemna, jeszcze nie, ale uwazam, ze przy ogolnym objadactwie schudnac sobie ot, tak po prostu 4 kg w ciagu niecalego miesiaca, bez cwiczen i wyrzeczen, ba, opychajac sie ukochanym zurem, to jest cos... Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: Jagodko, dzieki! 01.07.04, 16:42 ja najbardziej kocam słodycze, ale obawiam się, że objadając się tylko nimi, to raczej bym miała + 4 (x2) w ciągu miesiąca :(( Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Zuru naszego powszedniego 01.07.04, 19:54 daj nam zaraz! Nie mam tu maki zurkowej. Przyjedz, oj! przyjedz Fiori i opowiedz przynajmniej osobiscie o zurze. Odpowiedz Link Zgłoś