08.02.13, 14:01
Witam wszystkich kochających biżuterię hand made
Od niedawna moją pasją stało się tworzenie oryginalnej biżuterii. Zafascynowałam się pracochłonną techniką sutasz, w której to technice tworzę kolczyki. Sutasz to rodzaj biżuterii szytej, w której ważna jest precyzja oraz dokładność. Kamienie, koraliki otulane są tęczą kolorowych jedwabnych sznurków.
Biżuteria wykonywana przeze mnie techniką sutasz nadaje się do noszenia nie tylko okazjonalnie ale i do codziennego stroju któremu dodaje blasku.

Do kolczyków proponuję bransoletki wykonane ze sznurków i ozdobione koralikami. Prosta, ale efektowna forma urozmaici każdy strój.

Zapraszam na moją stronę:
www.facebook.com/GOha.Bizuteria
Obserwuj wątek
    • replika78 Re: SUTASZ 13.03.13, 19:48
      Dopiero odkryłam sutasz, ale natychmiast sie zakochałam. Omijałam wszelkie dekupaże i inne mody a sutasz mnie zachwycił tak bardzo, że sama chcę popróbować sił.
      • mal.pietrucha Re: SUTASZ 14.03.13, 13:27
        To jak ja. Próbowałam decoupage ale potem odkryłam sutasz który od razu mnie zafascynował i wciągnął :D
    • kuku-na-muniu8 Re: SUTASZ 15.03.13, 11:10
      Bardzo ładna biżuteria, ale specyficzna. Nie mogłabym jej nosić na co dzień.
      • mal.pietrucha Re: SUTASZ 20.03.13, 13:02
        Sama nie noszę rzucającej się w oczy biżuterii a ta biżuteria zdecydowanie do takich należy. Jednak ostatnio wykonałam dla siebie pierścionek oraz broszkę, które stanowią super ozdobę codziennego stroju :-)
    • haftowniczek Re: SUTASZ 27.03.13, 12:17
      również polecam,takie ozdoby są najlepsze
      • mal.pietrucha Re: SUTASZ 27.03.13, 13:13
        Po długiej przerwie wracam i to wracam ze wszystkim co mam. Prezentuje wszystkie moje produkty, które mam na sprzedaż. Nie tylko na fb ale też na allegro i ebay

www.facebook.com/GOha.Bizuteria

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka