brezly 04.03.13, 07:51 fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/3370035 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
modliszka61 Re: Wilq na dziś 04.03.13, 11:20 Niektórzy potrafią robić "na dwa ogniska domowe". Ale muszą wtedy nakombinować się. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Wilq na dziś 04.03.13, 12:00 Najgorsze jak się im sygnały dymne pomylą:-) Nie tam nadadzą gdzie chcieli. Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka61 Re: Wilq na dziś 04.03.13, 13:50 brezly napisał: > Najgorsze jak się im sygnały dymne pomylą:-) Nie tam nadadzą gdzie chcieli. Dlatego odbiorca zza góry widać, że walczy z pokusą, ale też głośno się zastanawia, do czego mu przyda się to drugie ognisko ;] Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka61 Re: Wilq na dziś 04.03.13, 17:40 Tak. Najczęściej to drugie ognisko honoruje karty przedpłacone, z możliwością wielu okazicieli. Zaś na kartę bezstykową, platoniczną, decyduje się tylko wariat. Odpowiedz Link Zgłoś
zbyfauch Wilq Wilkiem 04.03.13, 19:58 ale "Kościoły, Które Udają Kury" powaliły mnie wczoraj na łopatki. :) Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka61 Re: Wilq Wilkiem 04.03.13, 20:30 No nie wiem, nie wiem czy to podobieństwo takie przypadkowe :-]. Fszak Jezukryst ubolewał (o Jeruzalem) :" Ileż razy chciałem zgromadzić twoje dzieci jak ptak swe pisklęta zbiera pod skrzydła, a nie chcieliście" Bo dlaczego gotyk był taki strzelisty, to nam mówiła w pierwszej klasie polonistka co potem do radia odeszła. Pomnisz ? Odpowiedz Link Zgłoś