poziomk 20.07.04, 10:34 Tak stancie przy torach kolejowych na trasie Białystok - Bielsko Biała, to jutro Wam pomacham z pociągu :-) jade na urlop pa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anka1 Re: Ustroń 20.07.04, 10:40 udanego urlopu Poziomku!a w ktorym miejscu najlepiej sie ustawic ?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: Ustroń 20.07.04, 11:08 anka1 napisała: > udanego urlopu Poziomku!a w ktorym miejscu najlepiej sie ustawic ?:))) tak żebym ja Was widział i odwrotnie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
awee Re: Ustroń 20.07.04, 10:46 Tak znienacka urlop? Czyżbyś wygrał te 50000 zł ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: Ustroń 20.07.04, 11:07 jak to z nienacka? lipiec jak zwykle od 5 lat niezmiennie w to samo miejsce:)) Pół melona sobie odpuściłem z RD -innym razem... Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Ustroń 20.07.04, 11:15 aha to znaczy ze najlepiej uwiesic sie przy oknie pociagu :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
awee Re: Ustroń 20.07.04, 15:31 anka1 napisała: > aha to znaczy ze najlepiej uwiesic sie przy oknie pociagu :)))) ...a z tego uwieszenia nie wyjdzie przypadkiem podróż do Bielska...? Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: Ustroń 20.07.04, 19:29 awee napisała: > ...a z tego uwieszenia nie wyjdzie przypadkiem podróż do Bielska...? Tak, to możliwe ;) A z Ustronia to Gustlik pochodził :) (Honoratka z Koniakowa :) Odpowiedz Link Zgłoś
milimaniak Re: Ustroń 20.07.04, 19:52 Pomachamy pomachamy! ;)) Udanego wypoczynku! :)) I pomyśl czasem o nas! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Ustroń 04.08.04, 14:38 aand napisał: Honoratka z > Koniakowa :) > To by teraz, zamiast jeździć czołgiem, dziergała koronkowe stringi na eksport do Berlina... Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: Ustroń 21.07.04, 07:59 poziomk napisał: > Tak stancie przy torach kolejowych na trasie Białystok - Bielsko Biała, to > jutro Wam pomacham z pociągu :-) > jade na urlop pa > ...a od kiedy jest taka linia: Białystok - Bielsko Biała? Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Ustroń 21.07.04, 08:20 w PKP wszystko jest mozliwe, a co dopiero taki drobiazg jak linia Bialystok- Bielsko :) Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: Ustroń 26.07.04, 20:29 ormond napisał: > ...a od kiedy jest taka linia: Białystok - Bielsko Biała? Białystok - Warszawa Wscch - ok 6:30 wyjazd w W-wie o 9-tej z minutami Warszawa Wsch 9:40-ci cośtam - Wisła. W Ustroniu ok. 14-tej a tak na teraz to już jestem z powrotem, duuuuużo piwa, kawy , nie przespanych nocy itd.. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Ustroń 27.07.04, 08:36 Poziomk ale szybko wrociles ! przyznaj sie ze brakowalo Ci forum :))) Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: Ustroń 27.07.04, 10:12 powiem tak. Od 10 lat zapisany jestem na grupy dyskusyjne. Na 1 z nich ok 6 lat temu zadano pytanie.... a może zamiast klikać spotkalibyśmy się? . Od tamtej pory co roku o tej porze kierunek -Beskidy. Ludzie z całej Polski, Niemiec, Słowacji (Polscy). a żeby nie było tylko picia, śpiewów, imprez do 5 rano zapraszamy gości, sponsorów, byli też posłowie, firmy.....Poruszamy tematy i załatwiamy sobie i dla środowiska osób sprawnych inaczej jakieś udogodnienia, ulgi itd. Z roku na rok jest Nas więcej. Za Hotel płacimy grosze. Były czasy gdzie normalnie za 4 doby hotelowe normalnie kosztuje 500 zł a nasz pobyt za dobę wynosił 6 zł słownie sześć złotych polskich. Trochę brakowało forum ale w sumie byłem wśród forumków, także brakowało inaczej :) Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: Ustroń 27.07.04, 10:23 A mówią że Polacy nie potrafią się zorganizować. Piękny przykład obywatelskiej zaradności :) Odpowiedz Link Zgłoś