brezly 19.08.04, 09:23 Tu sie bedzie gromadzic takie ciekawe nazwy. Oto pierwsza: Stowarzyszenia Polskich Importerów i Dojrzewalników Bananów Ogarnia mnie cos w rodzoju horror vacuui, tu:-( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarnajagoda Re: O ciekawych organizacjach 19.08.04, 10:56 coś na dzień dzisiejszy nie mogę sobie nic równie błyskotliwego przypomnieć... ale czy rzuciłeś tym stowarzyszeniem w ChP??? Odpowiedz Link Zgłoś
karmilla Re: O ciekawych organizacjach 19.08.04, 12:05 myślę,ze tak - w końcu ci dojrzewacze to też kaleczenie języka polskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: O ciekawych organizacjach 19.08.04, 12:14 karmilla napisała: > myślę,ze tak - w końcu ci dojrzewacze to też kaleczenie języka polskiego. Dojrzewalnicy, nie dojrzewacze. Dojrzewacze to plantacjach sprawdzaja czy wszystkie zebrane, a przedtem czy juz sa na drzewach. Rzuce to na ChP, zatem. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Ale ale, Jagutka. 19.08.04, 12:11 Jak rownuprawnienie to rownouprawnienie. Jak dojrzewalnikiem bananow jest pani, to jak ona bedzie sie nazywac? Po germansku to mi wychodzi: Bananenreifereierin Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: Ale ale, Jagutka. 19.08.04, 13:06 dojrzewalnica, albo dojrzewalniczka... chyba to drugie, bo to pierwsze to mi się raczej ze sprzętem niż z człowiekiem kojarzy... Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Ale ale, Jagutka. 22.08.04, 08:11 czarnajagoda napisała: > dojrzewalnica, albo dojrzewalniczka... chyba to drugie, bo to pierwsze to mi > się raczej ze sprzętem niż z człowiekiem kojarzy... ----> o!o!o! tu tez: nie-doj,-rze-wali, to jeszcze banany. Swintuszki, no! Odpowiedz Link Zgłoś
anchan Re: O ciekawych organizacjach 27.08.04, 09:36 Stowarzyszenie Hodowców i Użytkowników Kłusaków. Stowarzyszenie Hodowców i Producentów Świni Złotnickiej Pstrej. Stowarzyszenie Hodowców i Producentów Mleka. Spotkasz hodowcę mleka wieczorową porą... Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: O ciekawych organizacjach 27.08.04, 09:40 yhyhyhy:-) Zwiazek producentow i hodowcow oprogramowania? Czesc, Anchan. Czy ja ci slalem skany o rozkoszach podniebienia? Odpowiedz Link Zgłoś
anchan Re: O ciekawych organizacjach 27.08.04, 10:10 brezly napisał: > Czy ja ci slalem skany o rozkoszach podniebienia? Jeśli tak, to nieskutecznie. Z hodowcą się nie spotkałam, ale można być lokalizatorem oprogramowania. Odpowiedz Link Zgłoś
anchan Re: O ciekawych organizacjach 27.08.04, 10:58 :))) miód (z rącznika?) Co to dzieło? Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: O ciekawych organizacjach 08.09.04, 17:03 Lepszy niz ten z recznika. Bardzo lubie organizacje Milosnikow. Tylko czy Milosnicy musza byc koniecznie zorganizowani? Po chwili zastanowienia. Niezorganizowany Milosnik to tragedia! Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: O ciekawych organizacjach 14.09.04, 12:01 Ech.... No przeciez ze musi. Niezorganizowany milosnik... Fiori, tak szcczerze - jakbys miala milosnika to chcialabys zeby byl niezorganizowany? A jakby tak ich wiecje niz jeden? Ale nie o tym. Przerzucalo mi osnowe w skojarzenaich i przyppomnial mi sie taki proporczyk (zauwazyliscie ze zupelnie szczezla kultura proporczykow?) co go kiedys senior przywlokl w charakterze ciekawostki. A byla na nim maska grecka, motopompa i cos jeszcze co nie pomne. I napis: V Ogolonpolski Festiwal Amatorskich Zespolow Teatralnych Ochotniczej Strazy Pozarnej Polski Poludniowej. Odpowiedz Link Zgłoś