18.01.16, 19:50
Niedawno moja siostra zaczęła chodzić regularnie na basen, nie mogła się w tym zbytnio odnaleźć. Bardzo jej pomógł artykuł na stronie www.lavel.pl doskonale wyjaśniający wszystko krok po kroku. Gorąco polecam www.lavel.pl/czas-na-basen--porady-tylko-dla-kobiet.html
Obserwuj wątek
    • elnasa Re: Pływanie 21.01.16, 11:31
      pływanie to super sport, pływam od 7 roku zycia,a le ja miałam instruktora, który uczył mnie przez rok, a potem juz sama ćwiczyłam
    • dorciaa29 Re: Pływanie 17.02.16, 22:43
      Mi wstyd się przyznać, ale nie umiem pływać. jak jedziemy na wakacje, to wszyscy chlupią się w morzu lub basenie tylko nie ja. jakoś cały czas boję się nauczyc
      • r.emik Re: Pływanie 19.02.16, 12:34
        W morzu ciężko się uczy, ale nad jeziorem albo w basenie, polecam. Trzeba się przełamać. Moją żonę nauczył pływać na wakacjach nasz syn, którego zresztą wcześniej ona nauczyła mając wiedzę tylko teoretyczną, bo wcześniej przez prawie 30 lat ktoś zawsze próbował ją nauczyć :) Ciocia z kolei nauczyła się pływać gdy miała sześćdziesiąt parę lat, kiedy wyjechała odwiedzić rodzinę w Stanach i wyciągnęli ją do aquaparku ;) Więc nigdy nie wiadomo gdzie Cię w końcu ta umiejętność "dopadnie". Powodzenia i odwagi Ci życzę :)
        -------
        wzór umowy zlecenia
    • damtello Re: Pływanie 03.03.16, 23:47
      Pływnie jest świetne, polecam każdemu! Moim zdaniem najlepsza dyscyplina sportu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka