ralston 09.10.04, 22:20 I Franek strzelił bramkę! Brawo! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zaklinacz_koni Re: Wygraliśmy!!!! 09.10.04, 22:26 Nie martw się Rals. wypadki chodzą po ludziach. Janas znów nie powoła Frankowskiego, wygrana więcej się nie powtórzy i wszystko wróci do normy. Teraz tym bardziej nie lubię Janasa. Za to, że nie powoływał od początku Frankowskiego. Gdyby Franek grał z Anglią, wygralibyśmy. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Wygraliśmy!!!! 09.10.04, 22:39 To są tylko spekulacje. Sprawdzić się tego nie da. Ale wkurza konsekwencja Janasa w ignorowaniu najbardziej bramkostrzelnego napastnika w Polsce. Jedyny plus jest taki, że Austriaków zaskoczył zupełnie. Mogli sobie godzinami oglądać kasety z grą reprezentacji Polski - i tak wybiegł inny skład :))) Odpowiedz Link Zgłoś
zaklinacz_koni Re: Wygraliśmy!!!! 10.10.04, 10:39 ralston napisał: > Mogli sobie godzinami oglądać kasety z grą reprezentacji Polski - i tak > wybiegł inny skład :))) Sugeruję do Londynu wysłać ekipę złożoną z trzecioligowców. Wtedy to dopiero Anglicy będą zaskoczeni i się pogubią. :) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Wygraliśmy!!!! 10.10.04, 10:52 Po co angażować trzecioligowców? Jakbyśmy nie mieli w ekipie kucharzy i masażystów... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zaklinacz_koni Re: Wygraliśmy!!!! 10.10.04, 11:55 ralston napisał: > Po co angażować trzecioligowców? Jakbyśmy nie mieli w ekipie kucharzy i > masażystów... ;) Moja sugestia na atak - Jędrzejczak, Małysz, Korzeniowski. :) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Wygraliśmy!!!! 10.10.04, 12:48 zaklinacz_koni napisał: > ralston napisał: > > > Po co angażować trzecioligowców? Jakbyśmy nie mieli w ekipie kucharzy i > > masażystów... ;) > > Moja sugestia na atak - Jędrzejczak, Małysz, Korzeniowski. :) A na środku obrony Agata Wróbel z Kamilą Skolimowską :) Odpowiedz Link Zgłoś
zaklinacz_koni Re: Wygraliśmy!!!! 10.10.04, 13:13 ralston napisał: > A na środku obrony Agata Wróbel z Kamilą Skolimowską :) Myślałem raczej o Annie Przybylskiej i Agnieszce Włodarczyk. Myślę, że dużo lepiej szło by im czarowanie napastników przeciwnika. :) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Wygraliśmy!!!! 10.10.04, 13:22 Tych pań akurat nie kojarzę - ale może by je tak na boczną obronę. Wtedy to już nikt nie będzie próbował środkiem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zaklinacz_koni Re: Wygraliśmy!!!! 10.10.04, 15:53 ralston napisał: > Tych pań akurat nie kojarzę - ale może by je tak na boczną obronę. Wtedy to > już nikt nie będzie próbował środkiem ;) Oglądałeś "Sarę" (Włodarczyk) i "Karierę Nikosia Dyzmy" (Przybylska)? Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Wygraliśmy!!!! 10.10.04, 15:58 Nie oglądałem. Ale aktorę o nazwisku Włodarczyk kojarzę. Odpowiedz Link Zgłoś
zaklinacz_koni Re: Wygraliśmy!!!! 10.10.04, 19:54 ralston napisał: > Nie oglądałem. Ale aktorę o nazwisku Włodarczyk kojarzę. To polecam. "Sara" to najlepsza rola Lindy (zaraz po "Tato" i "Reichu"), a "Kariera Nikosia Dyzmy" to jedna z lepszych ról Pazury. Odpowiedz Link Zgłoś
awee Re: Wygraliśmy 09.10.04, 23:13 Po prostu warunki atmosferyczne były sprzyjające :/ Odpowiedz Link Zgłoś