Dodaj do ulubionych

dukaty gazety

IP: *.olsztyn.tpnet.pl 04.07.01, 21:50
znam klienta który dziennie ma zebrane ok 500000tyś. dukatów , to niech ktoś
powie co ma zrobić przeciętny człowiek żeby się z takim typem licytować , htóry
ma dostęp do zebrania DZIENNIE taką sumę???????????????????????????????????????
Obserwuj wątek
    • Gość: Maria Re: dukaty gazety IP: *.bf.uni.wroc.pl 05.07.01, 14:14
      Wydaje mi się, że pomysłodawcy konkursu kpią z nas ,bowiem w regulaminie &4 pt5
      moim zdaniem wyklucza się z pt 6,a pt 7 z zadaniami specjalnymi to już trąci
      Big Brother
      • Gość: julo/se/ Re: dukaty gazety IP: *.bialap.cvx.ppp.tpnet.pl 05.07.01, 22:44
        chcę wiedzieć, czy mogę zbierać dukaty z gazety z tego samego dnia w dowolnej
        ilości, tzn czy mogę kupić pięć gazet i to się będzie liczyło
        • Gość: Ania Re: dukaty gazety IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 06.07.01, 08:19
          Możesz kupić i będzie sie to liczyło, ale zastanów się dobrze czy rzeczywiście
          warto.
          Przeczytaj sobie wcześniejsze uwagi innych uczestników forum.
        • Gość: Tomasz Re: dukaty gazety IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.01, 07:36
          Ludzie to co gazeta wyczynia z nami to jeden wielki skandal i przekręt Miałem
          zamiar pobawic sie w dukaty jednak teraz wszystkim to odradzam. Zastanówcie się
          czy warto!!!! A do bosów gazety: Lepsze byłoby losowanie premiujące wiernych
          czytelników!!!! Ludzie tak sie nie robi!!!!
      • Gość: Pawel Re: dukaty gazety IP: *.wp.mil.pl 06.07.01, 14:27
        Organizatorzy kpią sobie z nas, bo używają nazwy licytacja. A przecież jeżeli
        uczestnik licytacji przegrywa ją, to dostaje zwrot wadium i nic nie traci. My -
        uczestnicy konkursu gazety tracimy wszystkie wysłane kupony. Na nową licytację
        trzeba zbierać od początku. Jeżeli organizatorzy nie chcą mieć kłopotów w
        sądzie ze strony jakiegoś rozczarowanego gracza, to lepiej niech zastanowią się
        nad sensem prawnym określenia "licytacja" i albo zmienią określenia, albo
        pozwolą uczestnikom, którzy przegrali licytację na akumulowanie dukatów.
    • Gość: krzyszto Re: dukaty gazety IP: *.unregistered.formus.pl 06.07.01, 09:43
      Gość portalu: lipa napisał(a):

> znam klienta który dziennie ma zebrane ok 500000tyś.
      czy Twój klient znajdzie odpowiednią kopertę, w której będzie mógł przesłać te
      wszystkie kupony? Ile maksymalnie może ważyć koperta przesyłana pocztą?

• Gość: sirDRED Re: dukaty gazety IP: *.*.*.* 06.07.01, 15:08
        Niestety, ale koperta moze wazyc dosc duzo. To jedynie kwestia oplat. Inna
        sprawa, ze dobrze wypchana koperta z napisem LICYTACJA 3 (dla przykladu)
        stanowic bedzie nielada kasek dla poczty.
        Pzdr.
      • Gość: Guśka Re: dukaty gazety IP: 194.98.93.* 10.07.01, 15:51
        koperta moze wazyc 2 kg - a powiem Ci, ze taka ktora
        zawiera 50.000 dukatow wazy 20 gram
    • homik Re: dukaty gazety 06.07.01, 15:15
      na stronie www.gazeta.pl/dukaty pokazany jest sliczny dukat 5000 z data
      29.06.2001, a w gazecie go nie bylo. I po co to pokazywac ?? :((
    • Gość: r2d2 jak mozna zrobic przewal z dukatami IP: *.krak.gazeta.pl 06.07.01, 16:09
      Jak mozna nazywac to cos licytacja. W normalnych warunkach licytujacy przeciez wiedza ile pieniedzy
      (tu dukatow) wylicytowal przeciwnik. Tu grasz na slepo. Wiec jest to bez sensu. Dreszczyl emocji i
      zasady fair mowia ze powinno sie wiedziec ile wylicytowali inni. Tu �walisz� w ciemno. A co maja
      zrobic Ci ktrorzy nie maja dostepu np . do gazeta za makulatury, albo te ktore nie zostaly sprzedane .
      Takie ilosci ida w setki jesli nie tysiace sztuk . Pomnozcie to somie : gosc mieszka w duzym
      miesci wie cmoze miec dostep do duzej ilosci gazet -np . znajomi z firm dystrybucyjnych gazet , czyli
      dziennie jest w stanie (spokojnie) uzbierac 1000 gazet x srednio 600 dukatow co daje nam 600
      tysiecy dukatow. A szaraczek kupujacy w kiosku moze mu skoczyc. Wedlug mnie to nie fair
      • Gość: Guśka Re: jak mozna zrobic przewal z dukatami IP: 194.98.93.* 10.07.01, 15:49
        przed odwiedzeniem tej strony zaciekle zbieralam dukaciki - ale po tym co tu
        przeczytalam zupelnie stracilam nadzieje. Chyba sobie uczciwie zapracuje na ten
        telewizor :-(((
        • Gość: DUPA TY Re: jak mozna zrobic przewal z dukatami IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 15.07.01, 01:39
          Spójrzcie tylko ile na przekręty jakie są możliwe:
          1) ktoś pracuje w miejscu gdzie niesprzedane gazety wysyłane są do mielenia
          (najprostrzym miejscem może być jakiś sklep, kiosk) ma dostęp do dużej ilości
          dukatów
          2) ktoś ma znajomości w gazecie (A bo mało takich ludzi) i ma na swieże
          informacje ile dokupić by...

Jak coś wymyślicie to dawajcie znać. Ja to pier... i tak wszystko już jest
          obstawione.
    • Gość: Bjorg Re: dukaty gazety IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 16.07.01, 11:50
      ...A ja znam kolesia, który chrzani głupoty (tak jak co niektórzy na tym
      forum)...W jaki sposób udaje mu się niby zebrać 500tyś dukatów dziennie!!???
      Jeżeli nawet pracuje w miejscu gdzie to da sie zrobić to odpowiedz mi na pewne
      pytania. Otóż 500tyś dukatów to w najlepszym!! wypadku 250tyś gazet. Ile mu
      zabiera czasu wycinanie?? - ma czas jeszcze pracować??, poza tym
      zainteresowanie gazetą, zwłaszcza tą z dużą ilością dukatów jest na tyle duże,
      że takie zwroty (wielkości ćwierci miliona) są moim zdaniem co najmniej
      niemożliwe...Jakie jest wasze zdanie? Ja tam nie ulegam propagandzie
      cwaniaczków, nie obrażając nikogo.
      • Gość: x Re: dukaty gazety IP: *.banpol.pl 30.07.01, 14:37
        male sprostowanie...przy zalozeniu ze srednio w jednej gazecie pojawia sie 1000
        dukatow to jest 500 gazet...
    • Gość: Goomis Re: dukaty gazety IP: *.interpc.pl 16.07.01, 12:01
      najpierw naucz się liczyć a przedewszystkim dobrze pisać bo 500000tyś.to
      500000000 a w regulaminie pisze że nawet jakby to podzielił po 100000 to i tak
      może wygrać jedną nagrode.
      • Gość: Bobi Re: dukaty gazety IP: 216.65.106.* 18.07.01, 00:11
        Nie krytykuj BJORGA !!!
        Jak byś tyle napłodził wypowiedzi co on, to również mógłbyś czasami się pomylić.
        Myślę, że BJORG-owi chodziło o wartość łączną dukatów 500.000 (= 500 tys.) i
        potem trochę zapędził się z tymi 250.000 szt. gazet.

Ale ty również się rąbnąłeś z tymi 500.000 tys (= 500.000.000), gdyż BJORG
        takich wartości nie podawał.
        Widzisz, że nie ma ludzi nieomylnych.

Te przykłady mają jedynie uwypuklić problem.

Pzdr. :-))))

PS
        przejdźmy z dyskusją na główne forum pt. „Dukaty” – robienie w jajo ?
    • Gość: e Re: dukaty gazety IP: 10.9.97.* 20.07.01, 13:56
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka