Gość: jasiek IP: *.acn.waw.pl 29.08.01, 01:11 Ja w wolnym czasie lubię sobie głęboko pogrzebać w dupsku. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: olo Re: Grzebanie w dupie IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 29.08.01, 08:13 Wyjmij ten palec z ucha. Gdzieś ty był jak podstawy anatomii były. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Grzebanie w dupie IP: *.um.gov.pl 02.10.01, 14:10 na twoim miejscu w wolnym czasie pogrzebalabym w glowie,w poszukiwaniu mozgu Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.r.m Re: Grzebanie w dupie Jasiowi 02.10.01, 16:58 Jasiu mozesz sobie grzebac gdzie Ci sie podoba. Ze lubisz to robic, i niewiele poza tym, nie musisz tak gromko oznajmiac. Przytaczajac slowa pewnej piosenki: TO WIDAC , SLYCHAC I CZUC. Wiec tkwij sobie Jasiu w swoich upodobaniach, a nie wykrzykuj juz o tym . Pozdrawiam pogrzebowo i ostatecznie krm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikmik Re: Grzebanie w dupie IP: *.telenergo.pl 03.10.01, 10:04 a jak dzielisz palce między klawiaturę i dupsko ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norbi Re: Grzebanie w dupie IP: *.sulecin.sdi.tpnet.pl 03.10.01, 13:18 dziwne, bo ja mam identyczne upodobanie. minusem jest to, że później palec śmierdzi pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikmik Re: Grzebanie w dupie IP: *.telenergo.pl 03.10.01, 13:42 a to ty po sraniu nie wycierasz dupy od wewnątrz ?!?!?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alcest Re: Grzebanie w dupie IP: 172.16.0.* / *.minrol.gov.pl 03.10.01, 14:28 Gość portalu: jasiek napisał(a): > Ja w wolnym czasie lubię sobie głęboko pogrzebać w dupsku. > pzdr. Zdradź, jak głęboko sięgasz; może jesteś kandydatem do księgi Guinnessa? Ja Cię bynajmniej nie krytykuję; każdy robi w życiu to, co lubi i potrafi - ale pomyśl, co mogłaby sobie pomyśleć Twoja dziewczyna, gdyby to przeczytała; no chyba że macie w tym zakresie wspólne zainteresowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mar Siedzi Jasiek... IP: 213.25.197.* 07.10.01, 14:36 Gość portalu: jasiek napisał(a): > Ja w wolnym czasie lubię sobie głęboko pogrzebać w dupsku. > pzdr. Siedzi Jasiek na kanapie i tak sobie w dupie drapie. Co wydrapie, to zajada. Jaka smaczna czekolada! Tak śpiewało się w przedszkolu, tylko zamiast Jasiek było Misio... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wladek Re: Siedzi Jasiek... IP: *.dll.se 20.10.01, 12:12 Jest pare skutecznych lekarstw na owsiki. Polecam Vermox lub Vanquin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaca Re: Grzebanie w dupie IP: *.dialup.vol.cz 11.11.01, 11:03 a potem w nosie ,uchu, zebach,oczach to jest dopiero jazda Odpowiedz Link Zgłoś
hobbes Re: Grzebanie w dupie 19.11.01, 22:07 Ja na Toim miejscu bym uważał. Jeszcze trafisz na kogoś nieodpowiedzialnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: los&usza Re: Grzebanie w dupie IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 28.12.01, 23:31 ...I na tym polega demokracja!O to walczył Frasyniuk i Michnik i inne zydy! JANEK WISNIEWSKI PADL!!! PS poza tym wiele kobiet to bardzo lubi Odpowiedz Link Zgłoś