gradufka 07.01.05, 20:09 Dzis bylam zmuszona spedzic prawie caly dzien na komputerze, a na forum, za wyjatkiem okazjonalnych wizyt Coli i Tempe bylo pusto, pusciutenko... Samotnosc w nudzie jest rzecza bolesna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ja.s Re: Dzis bylo tu tak pusto. 07.01.05, 23:21 Pusto , gdyby nie Ty i ja (oczywiście) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Dzis bylo tu tak pusto. 08.01.05, 09:07 mam nadzieję, że dwie nowe osoby, które pojawiły się na nudzie to nie klony... ; )) Odpowiedz Link Zgłoś
tempe Re: Dzis bylo tu tak pusto. 09.01.05, 21:56 święte słowa się mijjammy ostatnio za wyjątkiem wieczorów ale w dzień jeśli nie biegam to często jestem tyle że do ok pierwszej drugiej i również często zapracowany Odpowiedz Link Zgłoś
tempe Re: Dzis bylo tu tak pusto. 09.01.05, 21:58 a wieczorem spracowany i w różnych humorach ale się nie usprawiedliwiam może powinien powstać wątek umawiający się na dzień następny Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Dzis bylo tu tak pusto. 09.01.05, 22:15 a ja róznie bywam...o różnych porach mam czas Odpowiedz Link Zgłoś
tempe Re: Dzis bylo tu tak pusto. 09.01.05, 22:22 tak jak ja jeśli w ogóle jestem to jak wyżej a od wczesnego popołudnia do nocy to w ogóle a może mnie nie ma? bo najbliższy tydzień zapowiada się chodzony stąd pomysł na wątek umawiający Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Re: Dzis bylo tu tak pusto. 10.01.05, 13:11 Cola napisala: mam nadzieję, że dwie nowe osoby, które pojawiły się na nudzie to nie klony... ; )) Ja tez mam taka nadzieje. Oczywiscie do tego, ze klonem jest Cycklon, przyznaje, sama go stworzylam w moim laboratorium rzeczy strasznych i bezsensownych. Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Re: Dzis bylo tu tak pusto. 10.01.05, 17:54 Ja s. mogl byc prawdziwy. Z drugiej jednak strony, mysle, ze skrot ten moze oznaczac ja s.-klonowany, czyli, ze sztuczniak. Jesli sztuczniak, to nie moj. Nie zapominajmy tez o blizniakach watpiacych w swoje istnienie. Tez nie moje. Moze prawdziwe, sama nie wiem, przyznaje, ze ostatnio na kazda nowa postac na nudzie wlacza mi sie spiskowa teoria dziejow. Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Dzis bylo tu tak pusto. 10.01.05, 17:57 to fakt...zwłaszcza, że te osoby nie wracaja utwierdzając nas w podejrzeniach o ich nieistnieniu Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Re: Dzis bylo tu tak pusto. 10.01.05, 18:02 To prawda, a do tego pojawily sie dwie w tym samym czasie, co jest jeszcze bardziej podejrzane. Tempe, jako hacker z pola kukurydzy, moglby sie tym zajac i wybadac, oczywiscie, o ile on sam nie jest sprawca zamieszania. Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Dzis bylo tu tak pusto. 10.01.05, 18:04 ta może być...tempe to prowokator! Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Re: Dzis bylo tu tak pusto. 10.01.05, 18:09 To moze byc on, ale nieobecny... wiec nie moze sie bronic. :/ A mialo byc tak fajnie, tak nudno, a tu przeciez schizofreni, albo jakiegos innego paskudztwa nabawic sie mozna. Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Dzis bylo tu tak pusto. 10.01.05, 18:16 bo w tej nudzie tkwi ukryte szaleństwo ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Re: Dzis bylo tu tak pusto. 10.01.05, 18:23 A i sztuka to nie bylejaka- byc tak oblakanczo nudnym... Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Dzis bylo tu tak pusto. 10.01.05, 18:27 obłąkańczo nudnym jednocześnie zachowując zdrowy rozsadek i dystans do nudy.... Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Re: Dzis bylo tu tak pusto. 10.01.05, 18:30 Obled, zdrowy rozsadek i szalenstwo na raz- to grozi zanikiem nudy Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Dzis bylo tu tak pusto. 10.01.05, 18:38 a może na tym właśnie polega zaawansowana forma nudy? Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Re: Dzis bylo tu tak pusto. 10.01.05, 18:41 Tylko profesjonalisci najwyzszej klasy moga sobie pozwolic na taka wirtuozerie nudy, no ale przeciez to jest forum dla takich wlasnie. Cola, jak zawsze mialas racje, niestety nie bylo mi dane od razu odkryc glebi Twoich mysli, o Mistrzyni w Nudzie. Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Dzis bylo tu tak pusto. 10.01.05, 18:49 : ))) uczmy sie nudy...za kazdym razem odkrywajmy ja na nowo, za kazdym razem dajmy sie zaskoczyć jej delikatnej, ale złozonej strukturze....a zarazem obłędnej w swojej prostocie....nudźmy sie Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Re: Dzis bylo tu tak pusto. 10.01.05, 18:52 Dobrze, ze poklady nudy sa niezmierzone, obdarzyc mozna nia wszystkich, a glod nudnej wiedzy zaspokajac wiecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Dzis bylo tu tak pusto. 10.01.05, 23:33 czy Ty jesteś "nowym" gosciem naszego forum, czy klonem któregoś z bywalców? Odpowiedz Link Zgłoś
ja.s Re: Dzis bylo tu tak pusto. 11.01.05, 09:47 Cokolowiek odpowiem, będiesz miala watpliwosci- a macie jakiegos inneg jas-ia? Odpowiedz Link Zgłoś
tempe Re: Dzis bylo tu tak pusto. 11.01.05, 11:21 he jak nie mamy to bierzemy w ciemno i w zębów nie paczymy Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Laboratorium po wytworach jego poznac. 11.01.05, 18:07 Nadal nie wiem, czy Ja s. istnieje. Zaloze, ze jest prawdziwy. Jesli jest klonem, niech wrzod sumienia przesladuje stworce. Tempe, to na pewno nie ty? Odpowiedz Link Zgłoś
tempe Laboratorium po wytworach jego poznac. 11.01.05, 18:17 na pewno nie ja Ja.s to on /chyba, ze to Broton Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Myslisz, ze to moze byc Broton? 11.01.05, 18:27 Moze masz jakis dowod, albo chociaz poszlake? Moze byc byle jaka, nawet taka wystarczy, zeby zamacic. Odpowiedz Link Zgłoś
tempe Re: Myslisz, ze to moze byc Broton? 11.01.05, 18:41 mąćmy smętkiem wątki mętne wrzuć do wyszukiwarki i zobacz miejsce debiutu poszlaka byle jaka ale jest Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Re: Myslisz, ze to moze byc Broton? 11.01.05, 19:00 Znalazlam tylko "jas" i to bez kropki w Przemyslu. Opolu, gospodarce i w paru innych, ale to jas a nie ja.s. Czy cos przegapilam? Wytlumacz, Mistrzu Detektywie Tempe? Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Sorry, wlasnie zauwazylam, ze 11.01.05, 19:06 wbilam kropke w zlym miejscu, ponawiam wyszukiwanie Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka 01.01.05 11.01.05, 19:11 ja.s pojawil sie w Krakowie. Noworoczne dziecko! :))) Mam wyrzuty sumienia z powodu tego sledztwa. Jak tak mozna czlowiekowi nie ufac? Odpowiedz Link Zgłoś
tempe Re: Sorry, wlasnie zauwazylam, ze 11.01.05, 19:13 nawet ta pomyłka /uroczo delikatna świadczy o Pani Szanownej klasie? j.as czyli ja as tak skromnie skierowało to moją uwagę na inne znaczenie wzorem Harry Angela Pani Szanowna wskazuje na Siebie? czyli jednak klon Odpowiedz Link Zgłoś
tempe kto to może być? 11.01.05, 19:09 szukaj.gazeta.pl/szukaj/0,52001.html?slowo=ja.s Szanowna Pani, Mistrzyni Epiki, Logiki, Dyscyplin Pokrewnych, Szefie Laboratorium Rzeczy/pełną nazwę zmilczę Dyskretna, Przebiegła, Sprytna, Energiczna Gradufko polecam się tępo tempe Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Tempe, 11.01.05, 19:16 czy ty mozesz mnie tak zawsze tytulowac, jak w twoim poscie powyzej? To bylo takie mile. No, i kto to moze byc? Wypowiedzi ma krotkie i dosadne, mam nadzieje, ze nam nie przygrzmoci ta dosadnoscia za to sledztwo. Odpowiedz Link Zgłoś
tempe gradufko 11.01.05, 19:20 Szanowna Pani, Mistrzyni Epiki, Logiki wraz z Dyscyplinami Pokrewnymi Szefie Laboratorium Rzeczy/pełną nazwę zmilczę Dyskretna, Przebiegła, Sprytna, Energiczna Gradufko oczywiście, życzenie Pani staje sie rozkazem łącznie z podpisem tępo się polecam tępe ale usilne Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka tempe to skron 11.01.05, 19:44 A skron zawzze kojarzyla mi sie z mysla, nie tepa. Podpis mozesz smialo zmienic. Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Re: Tempe, 11.01.05, 20:00 no, ale co mi sie nalezy? Ochrzan za sledztwo? wiem, przepraszam Dekonspiracja z rak przyjaciolki? to nie nalezy sie nikomu, taki sztylet w plecy Odpowiedz Link Zgłoś
columbia nudziarze nas ostatnio nie rozpieszczaja... 15.01.05, 15:41 zbyt częstymi wizytami Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: nudziarze nas ostatnio nie rozpieszczaja... 15.01.05, 15:42 eno nie jest źle my jesteśmy, sloggi zajrzał na pewno ktoś jeszcze zagada Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Dzis bylo tu tak pusto. 16.01.05, 19:01 I znowu tylko my z Kinią.....a teraz juz sama zostałam : ( Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Dzis bylo tu tak pusto. 16.01.05, 20:05 Colu! Ja i ty to trzon nudy! Jeżli my jesteśmy, to znaczy, że jest dobrze. Ale innych też lubię!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Dzis bylo tu tak pusto. 16.01.05, 20:10 a bo tak ostatnio tu pustką wieje! a starzy nudziarze nas opuścili!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Dzis bylo tu tak pusto. 16.01.05, 20:16 trzeba póki co nadrabiać we dwie i liczyć że reszta wróci gradufka na pewno w tygodniu zajrzy, może też przyciągnie swoich znajomych... Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Dzis bylo tu tak pusto. 16.01.05, 20:17 a Eexx i Górka to już chyba nigdy nie wrócą! Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Dzis bylo tu tak pusto. 16.01.05, 20:19 wyślij smsa do eexxa, a górcię możemy zarzucić mailami! Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Dzis bylo tu tak pusto. 16.01.05, 20:26 dziś moja abnegacja ośiągnęła punkt krytyczny....wyślę smsa jutro a Górka chyba nie czyta poczty z gazety.pl Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Dzis bylo tu tak pusto. 16.01.05, 20:33 ja też nie mam siły się przemęczać... Odpowiedz Link Zgłoś
tempe Re: Dzis bylo tu tak pusto. 17.01.05, 18:30 mógłbym napisać to samo ale sie nie skarżę bo byłbym skarży pyta Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: Dzis bylo tu tak pusto. 12.02.05, 19:14 moze wszyscy poszli juz sie delikatnie.... Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: Dzis bylo tu tak pusto. 12.02.05, 19:21 tak wyczytalem ze w ten weekend ma dyc delikatniej:) ale nie wiem na czym stanelo Odpowiedz Link Zgłoś
tempe Re: Dzis bylo tu tak pusto. 12.02.05, 19:24 nie mam pojęcia czegoś nie doczytałem pozostaje tylko się cieszyc Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: Dzis bylo tu tak pusto. 12.02.05, 19:26 cieszyyc.....a jesli dobrze dedykuje ze poszli a ja o tym nawet nie wiem:( Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: Dzis bylo tu tak pusto. 12.02.05, 19:30 nudziarze a gdzie i o ktorej....tego wlasnie nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
tempe Re: Dzis bylo tu tak pusto. 12.02.05, 19:35 przecież spotkania miało nie być btw. trafiłem dzisiaj na Twoją stronę - bardzo mi się podobało Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: Dzis bylo tu tak pusto. 12.02.05, 19:38 odwolane rozumiem, tego tez nie wiedzialem. btw. strone? jaka,czyja? Odpowiedz Link Zgłoś
tempe Re: Dzis bylo tu tak pusto. 12.02.05, 19:40 no chyba Twoją z grafikami, komiksami, obrazem i pocztówkami jeśli się pomyliłem to sory Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: Dzis bylo tu tak pusto. 12.02.05, 19:42 z grafikami i obrazami mozliwe ale komiksami i pocztowkami to watpie Odpowiedz Link Zgłoś
tempe Re: Dzis bylo tu tak pusto. 12.02.05, 19:46 komiks o szymonie co zjadał wyimaginowanych ludzików? Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: Dzis bylo tu tak pusto. 12.02.05, 19:48 to nie ja, wogle nie rysuje komiksow, skad pomysl ze to moja strona? Odpowiedz Link Zgłoś
tempe Re: Dzis bylo tu tak pusto. 12.02.05, 19:53 sądziłem że tak teraz już nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: Dzis bylo tu tak pusto. 12.02.05, 19:59 jesli Cola to moze troche przekreciles:) Odpowiedz Link Zgłoś
tempe Re: Dzis bylo tu tak pusto. 12.02.05, 22:12 widziałem tylko fragmenty Spacey był kosmitą czy nie był? Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: Dzis bylo tu tak pusto. 12.02.05, 22:15 naszczescie doslownie nie odpowiedzieli, raczej byl Odpowiedz Link Zgłoś
tempe Re: Dzis bylo tu tak pusto. 12.02.05, 22:38 a to on zabił żonę i córkę? taki fragment widziałem przy kolacji a potem klif i rzekę prosto do NY Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: Dzis bylo tu tak pusto. 13.02.05, 11:15 nie on, wrocil z pracy i na miejscu zastal morderce, zabil go i w szoku chcial popelnic samobojstwo w rzece, skoczyl i dalej reszta filmu Odpowiedz Link Zgłoś
tempe Re: Dzis bylo tu tak pusto. 12.02.05, 19:51 jeśli nie masz nic naprzeciw wkleję link Odpowiedz Link Zgłoś
tempe Re: Dzis bylo tu tak pusto. 12.02.05, 19:53 www.patryk.art.pl/k_szymon.php Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: Dzis bylo tu tak pusto. 12.02.05, 19:58 ladne ale to nie moje, troche sie rozni od mojej dzialalnosci Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: Dzis bylo tu tak pusto. 12.02.05, 20:01 prywatny chwilowo nie dziala, jesli to tylko zbirowe strony,wystawy wchodza w gre Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: Dzis bylo tu tak pusto. 12.02.05, 19:22 skad wiesz Broton? moze tylko przegapilismy moment umawiania sie, miala byc odmiana:) Odpowiedz Link Zgłoś
tempe Re: Dzis bylo tu tak pusto. 12.02.05, 19:25 cześć Brotonie za to podobno nigdy nie jest za późno Odpowiedz Link Zgłoś
tempe Re: Dzis bylo tu tak pusto. 12.02.05, 19:28 przeciez nie jest za późno chyba? za późno? Odpowiedz Link Zgłoś