Dodaj do ulubionych

Do moderatorow

18.05.04, 19:55
rozpetala sie burza,wiec prosze o opinie czy moje zachowanie na forum jest
naganne jezeli tak ,to obiecuje ze w ciagu kilku minut mnie tu nie bedzie.
podobno nie macie odwagi powiedziec mi to wprost,nie krepujcie sie smialo !!!
czekam
Obserwuj wątek
    • zawisza777 Re: Do moderatorow 18.05.04, 20:07
      Czesc Aleks ....dobrze ze pytasz sie bezposrednio nas...ale odpowiadam w swoim
      imieniu...w moim mniemaniu takiego zachowania nie zauwazylem wiec Aleks (ja )
      nie widze powodu do tego zebys opuszczal forum a wrecz przeciwnie...
      Musicie wszyscy pamietac ze predzej czy pozniej zawsze dojdzie do
      jakies "awantury" - jest to nie uniknione...prosze o to zebyscie wyrazali sie
      kulturalnie zgodnie z zasadmi dobrego wychowania, zwroty typu : Jacaa -
      "...bujaj sie buraku..." sa jak najbardziej nie na miejscu i beda
      kasowane...jesli chcecie sie klocic(dykutowac) - przekonywac do swoich racji
      prosze bardzo...ale musi byc pelna kultura...i jeszcze jedno: prosze pamietac
      ze slowo pisane jest bardzo latwo "zle" zrozumiec tj. nie zawsze z zgodnie
      intencjami autora...czytajcie wczesniej co napisaliscie....Pozdr.
      • aleks44 Re: Do moderatorow 18.05.04, 20:18
        dzieki za opinie,staram sie podchodzic bez wiekszych emocji,ale czasem
        az mnie korci zeby odplacic takim samym jezykiem,dlatego nie odpisalem mojemu
        koledze takim zwrotem jak on,uzyl w stosunku do mnie.
        wiem ,ze mozna miec czasem slabszy dzien ,ale czy musi sie wyladowywac na
        innych.????? denerwuje go to ze pisze sie nie na temat,ale czy ja to tylko
        robie???a ze mam inne zdanie niz on ,to co oznacza ,niech sie zastanowi.
        czekam jeszcze na opinie Giks, dzieki
      • ellenai zawisz swietnie napisales! 18.05.04, 20:18
        ja moderatorem nie jestem jednak chce zabrac glos w tej sprawie.Osobiscie
        nigdzie nie zauwazylam nigdy by aleks kogos zlosliwie napastowal!wrecz
        przeciwnie on potrafi sie dogadac.Aleks NIGDZIE nie idziesz z tego forum! Jacaa
        TY TEZ!siedzie tu obaj!!!!!!pozdrowka:))))))tylko sie nie kloccie:)pamietajcie
        co zawisz napisal-slowo pisane mozna zle zinterpretowac-nie wyciagajcie
        pochopnych wnioskow!cmok:)
        • aleks44 Re: zawisz swietnie napisales! 18.05.04, 20:26
          Ellen przepraszam,ale ta sprawa dotyczy mnie i jacy,ja nikogo nie obrazilem
          czekam na odpowiedz Giks,do tego czasu nie bede pisal,prosze o przeczytanie
          moich postow czy kogos obrazilem.
          • giks Re: zawisz swietnie napisales! 18.05.04, 20:31
            aleks to jeszcze wszystko zależy od tego co kto rozumie przez słowo obrazić
            kogoś ....
            • aleks44 Re: zawisz swietnie napisales! 18.05.04, 20:44
              dziekuje bardzo za wyczerpujaca odpowiedz,Masz racje we wszystkim .
              zauwazylem,ze faktycznie ja tylko wpisuje sie w czyjes posty przez to inni
              traca watek, przepraszam to sie nie powtorzy.

>co kto rozumie przez słowo obrazić
              teraz juz nie wiem he he
              dzieki czesc
              • giks Re: zawisz swietnie napisales! 18.05.04, 20:50
                alek teraz to trochę złośliwie było....
                nikt nie mówi że tylko TY a powiem więcej króluje w tym elle ale masz rację z
                tym traceniem wątku. Osobiście się postaram was pilnować wszystkich bo zawisz
                ma tym razem trochę inne zdanie na ten temat i możecie się obrażać (elle już to
                kiedyś zrobiła w podobnej sytuacji ;) ) ale myślę że to wyjdzie nam wszystkim
                tylko na dobre. I że nie będę musiała czytać na innych forach o tym że nasze f
                jest beznadziejne, że sam spam i można było by je całe wykasować, bo jak czytam
                takie coś to mi po pierwsze wstyd! a po drugie żal...
            • jacaaa2 Re: zawisz swietnie napisales! 18.05.04, 20:45
              jaca na dzis robi przerwe bo ma tego dosyć ,a wogóle czy ja musze tu być ??
              • giks Re: zawisz swietnie napisales! 18.05.04, 20:51
                jacku oczywiście że musisz tu być chociaż nie dosłownie ;)
                ...na forum tak w tym wątku nie ;)
        • giks Re: zawisz swietnie napisales! 18.05.04, 20:30
          elle uciekaj stąd!!!!!!!!! to tym razem jest sprawa między nami i aleksem tylko
          i wyłącznie ten post jest do moderatorów nie róbmy zamieszania a tak w ogóle to
          to co tu napisane to powinno być w mailu
      • giks Do aleksa 18.05.04, 20:29
        dzięki zawisz :)
        Ja właściewie nie mam nic już do dodanie ze swojej strony bo zawisz powiedział
        wszystko co chciałam ja.
        Osobiście uważam, że nie ma potrzeby abyś opuszczał forum jednak myślę, że
        powinieneś zresztą nie tylko TY trochę bardziej myślec nad tym co piszesz i
        gdzie. Powtórzę słowo pisane nie zawsze jest czytane tak jak tego chcemy i
        łatwo można odebrać coś zupełnie inaczej.
        Forum jest po to aby syskutować a nawet i kłócić się ALE wszystko w ramach
        obowiązujących zasad kultury.
        Pytanie było czy zachowanie jest naganne? No cóż w moim odczucie nie ale też
        nie mogę powiedzieć , że świecisz przykładem.... W moim osobistym
        przekonaniu "wgryzanie" się w czyjeś inne posty jest równoznaczne z
        przerywaniem komuś wypowiedzi i wchodzeniem w zdanie czyli jak dla mnie z lekka
        nie kulturalne lub też nazwijmy to denerwujące, co nie znaczy że ja sama tego
        czasem nie robię jak nie wierzycie to zapytajcie zawiszy bo on nie raz teg
        doświadczył i często mnie upomina ;) Prawda zawiszo777? tyle.

To jest moje osobiste zdanie i nikt nie musi się z nim zgadzać ;)
        • zawisza777 Re: Do aleksa 18.05.04, 20:53
          Drogi Giksiu...moje zdanie jest takie...FORUM jest ogolnodostepne i nie nalezy
          sie dziwic ze podczas rozmowy(dyskusji) ktos sie wtraci...malo tego jest to
          WSKAZANE bo nie nazwyloby sie wtedy FORUM.
          "...W moim osobistym przekonaniu "wgryzanie" się w czyjeś inne posty jest
          równoznaczne z przerywaniem komuś wypowiedzi i wchodzeniem w zdanie..."
          Prosze pamietaj ze to nie jest rozmowa w "realu" czy przez tel. gdzie wtracanie
          jest faktycznie nie mile widziane...kazdy piszacy na f. powinien sie spodziewac
          tego ze na jego post odpowie 5, 10, czy 30 osob niekoniecznie na temat i byc
          moze wtracajac sie niepotrzebnie...
          Takie sa uroki pisania tutaj...WYBACZ mi to czepianie sie ;)

Pzdro!
          • giks Re: Do aleksa 18.05.04, 21:02
            ....nie wybaczę nigdy w życiu.....
            ..takie jest moje zdanie i straszliwie mnie to denerwuje szczególnie gdy jest
            to nagminne i zupełnie odbiegające od temetu głównego wątku.... może i się
            czepiam może i ty też trochę, ale lubie nazwijmy to "porządek" wiem ,że to nie
            rozmowa jak w realu ale chyba przyznasz mi rację.
            • zawisza777 Troche tak...ale "luzik" bez scesji :D 18.05.04, 21:05

• giks ........i o to chodziło ;) 18.05.04, 21:11
                :*
            • jacaaa2 Re: Do aleksa 19.05.04, 05:17
              giks napisała:

> ....nie wybaczę nigdy w życiu.....
              > ..takie jest moje zdanie i straszliwie mnie to denerwuje szczególnie gdy jest
              > to nagminne i zupełnie odbiegające od temetu głównego wątku.... może i się
              > czepiam może i ty też trochę, ale lubie nazwijmy to "porządek" wiem ,że to
              nie
              >
              > rozmowa jak w realu ale chyba przyznasz mi rację.
              >
              >
              >

tak tak tak
    • korky hahaahha :))))))))))))) 21.05.04, 08:38
      Jak to czytałem wszystko to aż sie rozbawiłem muhahhahaha śmieszna sytuacja,
      ale nie ma się o co kłócić, bo tylko niepotrzebnie ktoś tam się obraża, ktoś
      odchodzi itp. Sorki ale sie poczułem troche jakbym słyszał kłóćące sie
      dzieci :P Dajcie spokój, są tutaj jakieś zasady to je trzeba przestrzegać i
      tyle, tak samo jak w życiu. Bezsensu stresować się tym, co tutaj na forum jest,
      bo to tylko forum i nie zapominajcie o tym. Są zasady to trzeba sie do nich
      przystosować, a jak ktoś się z nimi nie zgadza, to niech prywatnie albo w
      jakimś wątku, czy inaczej to przedyskutuje, czy nie da się czegoś zmienić itp.
      A zreszta róbcie co chcecie, ja tu tylko "sprzątam" ;-)
      • giks Re: hahaahha :))))))))))))) 21.05.04, 11:31
        i o to właśnie chodzi. Myśle że pewne osoby pokazały swoje dziecięce oblicza i
        zachowały się wręcz idiotycznie. Ale to już ich sprawa ;)Ja na siłe nikogo nie
        trzymam ani nie wyrzucam nawet prowokoatorów co najwyżej czasem coś wycinam ;)
        • 0kowita Re: do "drogiej wszystkim" moderatorki 22.05.04, 11:24
          giks napisała:

> i o to właśnie chodzi. Myśle że pewne osoby pokazały swoje dziecięce oblicza
          i
          > zachowały się wręcz idiotycznie. Ale to już ich sprawa ;)Ja na siłe nikogo
          nie
          > trzymam ani nie wyrzucam nawet prowokoatorów co najwyżej czasem coś wycinam ;)

Nie sądzisz, że przekraczasz swoje uprawnienia ????????
          Widziałam pożegnalny post Elle. Rano go nie było.

Moderator siedzi tu tylko po to by usuwać posty niezgodne z regulaminem
          GW.....po nic więcej !!!!!!!!
          Czym post Elle naruszył regulamin ????????
          Naruszył tylko Twoje ego....... nic więcej.

Przeszkadzają Ci wątki dwuosobowe ?????
          Przeszkadza Ci Elle, która dla wszystkich zawsze była miła ?
          Przeszkadza Ci Aleks ?????

Ciesz się władzą.
          Ciesz się tym, że nie ma tu donosiciela bo dawno by Ci GW upawnienia zabrała.

PS. samozadowolenie to gorsze niż faszyzm

PS. no to klik i już mnie tu nie ma........jeszcze masz władzę.
          • giks Re: do "drogiej wszystkim" moderatorki 22.05.04, 11:49
            Posłuchaj od dawna prowokujesz i zawsze jakoś próbowałam to tolerować, jednak
            mam dość Ciebie i Twojego wsadzania nosa w nieswoje sprawy. Najpierw może się
            dowiedz co i jak a dopiero potem stratuj z oskarżeniami. Od moich uprawnień się
            odpierwiastkuj i wierz mi, że GW nie ma mi nic do zarzucenia i jestem w stałym
            kontakcie z moderatorami GW a przed Tobą napewno się nie musze tłumaczyć.
            Dodam, że ostatnie wydarzenia były konsultowane z władzami GW, ale Tobie guzik
            do tego. Jeśli elle albo aleks mają jakieś żale to prosze bardzo, mogą mi o tym
            powiedzieć i na pewno bez Twojego pośrednictwa, bo Ciebie to w ogóle nie
            dotyczy!
            Nie interesuj się tym czym nie powinnaś, post elle nie naruszył regulaminu
            niczym jeśli Ci o to chodzi a jego powód usunięcia był zupełnie inny, ale to po
            raz kolejny nie Twoja sprawa!!!
            Elle mi nie przeszkadza a to,że jak stwierdziła musi sobie chwile odpocząć to
            jest jej wybór tylko nie rozumie dlaczego na innych forach pisze, co innego niż
            mówiła - mniejsza o to nie wnikam.
            Jeśli chodzi o aleksa to chyba napisałam wyraźnie, że mi nie przeszkadza i że
            spokojnie może tu pisać może powinnaś uważniej czytać.!

Wiem, że mnie nie lubisz dleikatnie mówiąc ale jestem człowiekiem i bez względu
            na moje przekonania i poglądy należy mi się jakiś szacunek i obiecuję Ci, że
            jeśli będziesz pisać do mnie takie posty publicznie to będe je kasować. Masz
            coś do mnie? To pisz na priv!!

I jeszcze jedno pamiętaj, że jest tu dwóch moderatorów i nigdy nie będziesz
            wiedziała kto usunął który post, więc może uważaj bo pod zły adres kierujesz
            swoje "animozje" a pewnie publiczne przepraszanie jest nie w Twoim stylu. Więc
            daj sobbie kobieto na wstrzymanie i zastanów się następnym razem dobrze zanim
            coś napiszesz OK?
            To by było na tyle bo więcej nie będę się poniżać i wdawać w takie głupie
            dyskusje z Tobą.
            • 0kowita Re: do "drogiej wszystkim" moderatorki 22.05.04, 12:21
              1. nie będę pisać do Ciebie na "priv".
              2. rób co chcesz, gówno mnie to obchodzi.Jeżeli wyrzucisz stąd główne
              lokomotywy tego forum jak Elle i Aleksa...... Twoja sprawa...... mnie się też
              forumować tutaj odechciało - za dużo !!!!!!
              3. nie toleruj mnie rybcia, mam w dupie ciebie i Twoje tolerowanie.
              4. to nie moja sprawa........ spadam.
              5.mam szacunek do Ciebie i Twoich perfumów........na szacunek trzeba zasłużyć
              (tak mawiają) - swoim zarozumialstwem i samochwalstwem .. nie zasłużysz.

Gówno mnie to wszystko obchodzi........ale jeżeli jeszcze raz obrazisz Elle to
              będę Cię niszczyć !
              • giks Re: do "drogiej wszystkim" moderatorki 22.05.04, 12:23
                pokaż mi jeden post w którym według Ciebie ją obraziłam...
                • 0kowita Re: do "drogiej wszystkim" moderatorki 22.05.04, 12:38
                  giks napisała:

> pokaż mi jeden post w którym według Ciebie ją obraziłam...

Sama poszukaj moja Ty rybko. Sama poszukaj.......

Mam dość tego forumowania i tego wszystkiego co sie obok dzieje. Jestem
                  zmęczona. Naprawdę ..po trzech latach jestem zmęczona.
                  Mam dość wszystkiego, fikcyjnych żartów,fikcyjnych kłótni, fikcyjnych postaci,
                  fikcyjnych wyznań miłosnych........wiem, że nie rozumiesz.Co możesz zrozumieć ?
                  Jestes tylko z GW moderatorką, której się wydaje, że może kazać komuś pisać
                  tutaj tylko to co jej się podoba.Ciesz się złotko, że nie pisze tu Kostucha.
                  Ciesz się złotko, że nigdy tu nic nie napisał Jarmulka.

Ale jeżeli dokuczysz Elle.......odezwę się.
                  • giks Re: do "drogiej wszystkim" moderatorki 22.05.04, 12:43
                    fajnie, że już znikasz bo jesteś naprawdę męcząca :)
                    a na forum jestem o wiele dłużej niż Ci się wydaje.
                    • 0kowita Re: do "drogiej wszystkim" moderatorki 22.05.04, 12:52
                      giks napisała:

> fajnie, że już znikasz bo jesteś naprawdę męcząca :)

A więc ......nie odpowiadaj mi. Tylko odpowiadanie powoduje odpowiadanie.
                      Po co czytasz co piszę, jeżeli Cię męczę ?????
                      Ty mnie drażnisz a nie męczysz.....gdyby co.
                      • giks Re: do "drogiej wszystkim" moderatorki 22.05.04, 13:02
                        skoro tak to po co to przychodzisz? Coś w domu nie wyszło? a może w pracy?
                        Potrzebujesz się wyżyć? idź na siłownię dobrze Ci zrobi.
                        ...żegnaj szerokiej drogi!
                        • 0kowita Re: do "drogiej wszystkim" moderatorki 22.05.04, 13:17
                          giks napisała:

> skoro tak to po co to przychodzisz? Coś w domu nie wyszło? a może w pracy?
                          > Potrzebujesz się wyżyć? idź na siłownię dobrze Ci zrobi.
                          > ...żegnaj szerokiej drogi!

Dam Ci na koniec dobrą radę (ciocia "dobra rada").......
                          nigdy nie wyrzucaj nikogo z forum bo kiedyś ktoś wyrzuci Ciebie.Nigdy nie jest
                          tak abyśmy się wszystkim podobali. Nigdy nie jest tak aby to co mówimy, piszemy
                          akceptowali wszyscy.

Jeżeli znajdziemy w necie jedną duszę, która nas polubi mimo naszych wad
                          to............jest cud.
                          • giks Re: do "drogiej wszystkim" moderatorki 22.05.04, 13:33
                            tak się składa że nigdy nikogo nie wurzyciłam z forum a już na pewno nie ellen
                            albo aleksa. Dziś dałam jedynie Tobie delikatnie do zrozumienia abyś sobie
                            poszła ochłonąć a jak Ci przejdzie to wróć i wtedy pogadamy.

> Nigdy nie jest tak aby to co mówimy, piszemy akceptowali wszyscy.Jeżeli
                            znajdziemy w necie jedną duszę, która nas polubi mimo naszych wad
                            to............jest cud.

skoro jesteś taka tolerancyjna to dlaczego tak mnie atakujesz ?
                            --

odwiedź Gorlice

...idź do diabła - nie mogę diabeł to ja ....
                            • 0kowita Re: do "drogiej wszystkim" moderatorki 22.05.04, 13:54
                              nic Ci nie będę tłumaczyć bo jeśli nie potrafisz zrozumieć prostych spraw to
                              tego z pewnością też nie zrozumiesz...

Jestem tylko
                              prosta baba z Jasła.

Jeżeli ktoś ma się wstdzić znajomości ze mną to....................

Jestem głupia, umiem tylko........wejść do netu, napisać list, odebrac list
                              i..................nie chcę już nic więcej umieć.
                              • jacaaa2 Re: do "drogiej wszystkim" moderatorki 22.05.04, 15:14
                                czytam te posty i wpadam w szok -co taka osoba nie zwiazana z forum Gorlice ma
                                do powiedzenia-Okowito to nie twoja sprawa i nie wnikaj ,a przedewszystkim nie
                                mieszaj bo to robisz i tylko utrudniasz
                                • ellenai forum przeciez nie jest zamkniete! 23.05.04, 02:20
                                  jacaaa2 napisał:

> czytam te posty i wpadam w szok -co taka osoba nie zwiazana z forum Gorlice
                                  ma
                                  > do powiedzenia-Okowito to nie twoja sprawa i nie wnikaj ,a przedewszystkim
                                  nie
                                  > mieszaj bo to robisz i tylko utrudniasz
                                  ----------------------------------------------------------------------------
                                  z tego co rozumiem to forum NIE jest zamkniete! wiec okowita moze tu smialo
                                  pisac!!!!!!!!!!!!!!!!
    • 0kowita Re: kocham Cie Jacku !!!!!!!!!! 22.05.04, 15:53
      ......kocham namiętnie tyle,że zanim chcesz się wyżyć lub zrobić co bądź
      zajrzyj czasem tutaj

:venus.ci.uw.edu.pl/~milek/cgi-bin/ortograf.cgi?ORTO=napewno+

wszyscy robimy błędy(ja też) ale Ty.........wstyd !!!!!!!!

• jacaaa2 Re: kocham Cie Jacku !!!!!!!!!! 22.05.04, 15:59
        ot powiedziała co wiedziała i z problemu przeszła na ortografie bo jej zabrakło
        atutów wiec czym sie bronić jak nie literówkami i błedami

p.s. a co to matura 2004 ??
    • szara_mysz Re: Do moderatorow 23.05.04, 18:33
      cześć!
      jestem tu niby nowa - obserwuje od dłużeszgo czasu, ale nigdy nic nie napisałam.
      Chciałam jedynie powiedzieć, że jesteście beznadziejni. Dlaczego?
      Po pierwsze pojawiła sie jakaś ellenai która wszystkim umila życie a na koniec
      wypina dupe i odchodzi. Potem wpada jakaś nadmernie zestresowana, prosta baba z
      Jasła, które dla mnie jest środowiskiem hamstwa z wyjątkami i czepia się
      każdego tylko po to żeby sobie chyba ulżyć. Obwinia bogu ducha winną
      moderatorke i prowokuje jak może. Co sie jej czepiasz?
      Jak Ci się coś nie podoba i masz problem prostaczko z Jasła to załóż sobie
      SWOJE prywatne forum zaproś tam ellenai i aleksa i cieszcie się sobą. Nikt wam
      nie bedzie przeszkadzał i wycinał bedziecie mogli sobie słodzić albo się
      wyzywać.
      Zachowujecie sie jak dzieci. Są zasady to trzeba przestrzegać chyba po to ktoś
      stworzył regulamin. Wiadomo na każdym forum są posty offtopic ale bez
      przesady...
      Jacaa fajny z ciebie gość!!!! grtuluje odwagi
      Jeszcze jedno pytanie tu jest dwóch opiekunów ale czemu tylko giks się pokazuje
      i zbiera baty?

A na podsumowanie to najgłupsze w tym wszystkim jest to, iż uważacie że ellenai
      jest jkimś gospodarzem HA HA HA HA śmieje się wam prost w twarz! jedynym
      włascicielem - gospodarzem jest Agora! CO to za jekiś bzdet, że jak jakaś
      babka napisze ileś setek czy tysięcy postów to forum mam być jej? Ludzie poszła
      bo chciała nikt jej nie wyrzucił chyba, że coś ominełam. Przyjdą inni i słuch
      po niej zagine. Jej wybór - trudno sie mówi i żyje dalej!

Popatrzcie sami co robicie? Dorośli jesteście chyba a taki młody korky ( bo
      pewnie ok 20 lat) jest mądrzejszy od was - szkoda tylko, że przez wasze kłótnie
      się zmył.
      Jesteście beznadziejni! i ten II też się chyba urwał z choinki... to by było na
      tyle.
      Fajnie sobie czasem was poczytać bo można sobie humor poprawić HA HA HA HA
      Pozdrawiam mysz.
      • jacaaa2 Re: Do moderatorow 23.05.04, 18:42
        ciekawe??????
        • szara_mysz Re: Do moderatorow 23.05.04, 18:49
          co tak ciekawi?
          • jacaaa2 Re: Do moderatorow 23.05.04, 18:56
            szara_mysz
            • szara_mysz Re: Do moderatorow 23.05.04, 19:01
              ciekawość pierwszy stopień do piekła pamiętaj!
              masz może jakieś wątpliwości? czyżby Ci zrobili pranie mózgu?
              • jacaaa2 Re: Do moderatorow 23.05.04, 19:02
                to forum to piekło haha
                • szara_mysz Re: Do moderatorow 23.05.04, 19:07
                  sami sobie je takim stworzyliście......
            • zawisza777 DO Sz,. M. 23.05.04, 20:20
              "Jeszcze jedno pytanie tu jest dwóch opiekunów ale czemu tylko giks się
              pokazuje i zbiera baty" - nie wdaje sie w rozmowy, ktore nie maja
              sensu...z "hamami" sie nie dyskutuje.
              • giks Re: DO Sz,. M. 23.05.04, 20:47
                ehh... zawisz ale zrobiłeś teraz ze mnie....
      • ellenai Re: Do moderatorow 23.05.04, 19:45
        szara_mysz napisała:

Ludzie poszła
        bo chciała nikt jej nie wyrzucił chyba, że coś ominełam. Przyjdą inni i
        słuch
        > po niej zagine. Jej wybór - trudno sie mówi i żyje dalej!
        ------------------------------------------------------------------------------
        BRAWO,brawo,dokladnie!!!!!!!giksio dokladnie!(ups giksio?pomylilam sie,hmmm
        moze nie! cmok)

.... a fuj!....sygnaturka mi dzis beka!

tu sie klika na Nowy Sacz!
        • giks Re: Do moderatorow 23.05.04, 19:52
          elen zapewniam Cię że ja z nią nie mam nic wspólnego no może tylko to że
          częściowo przyznaję jej rację. a gdyby to było tak jak sądzisz to nie
          pisałabym do Ciebie takich maili i nie rozmawiałabym z Tobą na gg o tym abyś do
          nas wróciła. Przykro mi (po raz kolejny) że tak sądzisz.....
          • ellenai Re: Do moderatorow 23.05.04, 19:56
            giksio, zgadzac mozesz sie z kim chcesz:)naprawde,nie moim celem jest wybierac
            ludziom co maja lubic a co nie:)cmok:))))))))))mozesz miec wiele wspolnego jak
            i nic wspolnego z szara mysza ,nie wnikam w to tak naprawde,ja odpowiadam na
            • giks Re: Do moderatorow 23.05.04, 20:17
              chciałabym to teraz napisac coś od serca ale nie zrobie tego bo poprostu mam
              już tego dość no i pewnie trzeba było by to wykasować...

Nie myślcie że jestem nie wiadomo czym... jestem człowiekiem jak WY wszyscy
              tu i też mam prawo się obrazić poczuć, urażona...nie jestem bezuczuciową bladą
              personą.... tyle
      • 0kowita Re: szara mysz 23.05.04, 21:12
        Bardzo serdecznie Gi (sorry).."szarą mysz" pozdrawiam.
        Tak trzymaj !A bedziesz wielka.
    • 0kowita Re: Do moderatorow.....drobne pytanko 23.05.04, 21:09
      Gdzie się podział wpis sąsiada z Gorlic i mój cytujacy go ?
      Który punkt regulaminu forum ten post naruszał ??????
      Czy może został usunięty by ukryć, że sa tu osoby mające rozdwojenie jaźni ?
      • zawisza777 Re: Do moderatorow.....drobne pytanko 23.05.04, 21:17
        post sasiada zostal usuniety na jego prosbe a Twoj z oczywistych powodow.
        Wiecej "tlumaczen" moderatorow nie bedzie!
        • jacaaa2 Re: Do moderatorow.....drobne pytanko 23.05.04, 22:13
          zawisza777 napisał:

> post sasiada zostal usuniety na jego prosbe a Twoj z oczywistych powodow.
          > Wiecej "tlumaczen" moderatorow nie bedzie!

a ja sie dziwie że ty sie wogóle tłumaczysz
        • 0kowita Re: Do moderatorow.....drobne pytanko 24.05.04, 06:31
          zawisza777 napisał:

> post sasiada zostal usuniety na jego prosbe a Twoj z oczywistych powodow.
          > Wiecej "tlumaczen" moderatorow nie bedzie!

Wielka szkoda, że odpowiedzi nie będzie bo tak bym chciała się dowiedzieć w
          którym to miejscu regulamin zezwala usuwać posty na prośbę ich autora. Z tego
          co wiem absolutnie tego robic nie wolno (wolno tylko na prywatnych). Ale cóż,
          widać prostaczka swoim małym rozumkiem regulaminu i wyjaśnień adminów na FoF
          nie pojeła.
          Ps. A gdybym to ja prosiła o usunięcie moich postów ?....no tak, odpowiedzi nie
          będzie.
          • jacaaa2 Re: Do moderatorow.....drobne pytanko 24.05.04, 20:13
            0kowita napisała:

widać prostaczka swoim małym rozumkiem .............

cudnie to ujełaś ,<cmok>
            • ellenai coz"maly rozumek okowity........ 24.05.04, 21:15
              jest dociekliwy i DOBRZE kojarzy fakty;)lepiej niz tego mozna byloby sie
              spodziewac ))))))))))))))))))cmok:)))))))
            • ouimet Re: Do moderatorow.....drobne pytanko 24.05.04, 23:18
              jacaaa2 napisał:
              > cudnie to ujełaś ,<cmok>

Do jacaaa2!Powyzsze, to odpowiedz na kwestie podniesione przez Okowita?
              To jak to jest z tym kasowaniem?Wolno,czy nie? -na prosbe tworcy...Jezeli
              TAK,to Kogo prosic/blagac.../?
              • ellenai ouimet! NIC 25.05.04, 00:54
                sie nie dowiesz! ja ci to mowie!cmok
                • 0kowita Re: Okowita odpowie sobie sama 25.05.04, 07:15
                  Usuwanie postów na prośbę autora :

Było o tym wiele razy na FoF (odpowiedzi na błagania autorów o usunięcie ich
                  postów)- nie chce mi się szukać.......ale :

Oto stosowny wyciąg z FAQ Forum (kpiuję) :

" Czy można usunąć z forum własne wątki lub posty?
                  Nie am takiej możliwości - administracja usuwa tylko posty, które łamią prawo
                  lub regulamin forum."

A więc przed usunięciem postu należy rozważyć czy naruszył on prawo lub
                  regulamin forum (z odwołaniem do netykiety) a nie usuwać post bo......"tak
                  sobie autor życzył" . To tylko samowolka tutejszych moderatorów.

Już to pisałam ale może mi usunięto.....nie wiem.. więc powtórzę - tutejsi
                  moderatorzy powinni się cieszyć, że nie mają tu donosiciela. Admini GW w każdej
                  chwili mogą sprawdzić co jest usuwane (usunięte posty żyją jeszcze w widocznym
                  dla nich archiwum 150 dni). Gdyby przejrzeli usuwane tu posty byliby
                  niezmiernie zdziwieni stosowaną przez tutejszych moderatorów interpretacją
                  regulaminu forum. Usuwa się tu posty "na życzenie" oraz te które naruszają ego
                  moderatorów.......itd.

• jacaaa2 Co okowita powie na to?? 25.05.04, 18:07
                    co sie stało -wlasciwie wiadomo co sie stało ALE NA CZYJE ŻYCZENIE został
                    usuniety pożegnalny post Twojej netowej przyjaciółki Ellenai -nie wiesz
                    przypadkiem???
                    -"kto mieczem wojuje od miecza ginie"-takie mi sie przysłowie przypomniało i za
                    cholere nie wiem dlaczego może ma ono coś wspólnego ,a może nie,może sie mylę

kopernik, wstrzymaj ziemie - ja wysiadam
                    • ellenai jacaa NIGDY nikogo nie prosilam o usuniecie postu 25.05.04, 18:13
                      oj kochani,przekraczacie granice naprawde!to juz przestaje byc zabawne!
                      • jacaaa2 Re: jacaa NIGDY nikogo nie prosilam o usuniecie p 25.05.04, 18:23
                        dla mnie to już dawno przestało być zabawne ,ale skoro wywlekacie brudy no to
                        trudno wasza sprawa
                        • ellenai wiesz,! 25.05.04, 18:32
                          forum jest ogolnodostepne,a wy robicie sobie prywate,kasujecie sobie co sie wam
                          zywnie podoba i nagle sie dziwicie ze ktos sie dopomina wyjasnien.Okowita
                          przytoczyla fragment regulaminu ,ze sie nie kasuje watkow na prosbe piszacego i
                          miala do tego swiete prawo,bo sie NIE kasuje,bo wychodza pomowienia,jak to
                          twoje powyzej ze niby to ja prosilam giks o wykasowanie watku z
                          pozegnaniem.Mozesz to brudami nazywac,wolna wola piszacego:)coz moim zdaniem to
                          koniec forum:(cmok pozdrawiam
                    • 0kowita Re: Co okowita powie na to?? 25.05.04, 19:17
                      Sądziłam, że piszę jasno ale......hmm jednak mnie nie zrozumiano.
                      Powiem więc inaczej :
                      Na pierwszej stronie forum napisano :

"Agora SA informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie
                      ingeruje w treść wątków i komentarzy umieszczanych przez użytkowników na Forum.
                      Usuwane mogą być jedynie listy o treści reklamowej lub rażąco sprzecznej z
                      zasadami Netykiety, zgodnie z Regulaminem Forum."

GW szczyci się wolnością słowa i brakiem cenzury na forum ....bo faktycznie tak
                      jest (zwracam uwagę na wyraz "rażąco").
                      Tak więc gdyby do moderatora przyszedł na kolanch forumowicz X błagający o
                      usunięcie własnego postu (postu, który nie narusza regulaminu i prawa) a za nim
                      szedł na kolanach sam prezydent Polski i też moderatora błagał - usuwać tego
                      postu moderatorowi nie wolno.
                      Albo się przestrzega zasad gry albo się w grę nie gra.Przepisów należy
                      przestrzegać czy się podobają czy nie.A Wy tu w grę gracie a z zasad,
                      z przepisów zrobiliście sobie parodię.

Trzeci raz tłumaczyć nie będę .....nie jestem od pouczania . Każdy z Was umie
                      czytać to niech przepisy jakie tu na forum obowiązują przeczyta.
                      • jacaaa2 Re: Co okowita powie na to?? 26.05.04, 00:07
                        0kowita napisała:

> Sądziłam, że piszę jasno ale......hmm jednak mnie nie zrozumiano.
                        > Powiem więc inaczej :
                        > Na pierwszej stronie forum napisano :
                        >
                        > "Agora SA informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie
                        > ingeruje w treść wątków i komentarzy umieszczanych przez użytkowników na
                        Forum.
                        >
                        > Usuwane mogą być jedynie listy o treści reklamowej lub rażąco sprzecznej z
                        > zasadami Netykiety, zgodnie z Regulaminem Forum."
                        >
                        > GW szczyci się wolnością słowa i brakiem cenzury na forum ....bo faktycznie
                        tak
                        >
                        > jest (zwracam uwagę na wyraz "rażąco").
                        > Tak więc gdyby do moderatora przyszedł na kolanch forumowicz X błagający o
                        > usunięcie własnego postu (postu, który nie narusza regulaminu i prawa) a za
                        nim
                        >
                        > szedł na kolanach sam prezydent Polski i też moderatora błagał - usuwać tego
                        > postu moderatorowi nie wolno.
                        > Albo się przestrzega zasad gry albo się w grę nie gra.Przepisów należy
                        > przestrzegać czy się podobają czy nie.A Wy tu w grę gracie a z zasad,
                        > z przepisów zrobiliście sobie parodię.
                        >
                        > Trzeci raz tłumaczyć nie będę .....nie jestem od pouczania . Każdy z Was umie
                        > czytać to niech przepisy jakie tu na forum obowiązują przeczyta.

No to jak sie nie podoba zachowanie moderatorów to czego tu szukasz i do kogo
                        masz pretensje jak nie do nich ,skoro lubisz grzebać w moderatorskich błedach
                        to szukaj ich na innych forach i od Gorlic sie od........ tra lala bo to male
                        galicyjskie forum <cmok>
                        • ouimet Re: Co okowita powie na to?? 26.05.04, 03:05
                          to czego tu szukasz ....
                          to szukaj ich na innych forach i od Gorlic sie od........ tra lala .../?!?/

Hm...
                          Czy tak ..."odbija" Wszystkim zalozycielom po zalozeniu wlasnego Forum?
                          /pytanie retoryczne/

• ellenai hmmmmmmmmmmm, 23.05.04, 21:29
        chlup okowity na zgode cmok!:)wszystkim po kielichu!cmok
        • ouimet Re: hmmmmmmmmmmm, 24.05.04, 01:42
          "my tez mieli niedawno zadyme "na Jasle,ale Wasza wyglada na ...tornado.
          Zapewne szybko zaswieci sloneczko.Dajcie mu szanse...
          • ellenai Re: hmmmmmmmmmmm, 24.05.04, 04:53
            eh ouimet,wszyskto mozna przetrwac jak sie tylko czlowiek nie przejmuje za
            bardzo cmok
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka