iwanowna 26.06.07, 09:09 A ja bym się chciała jeno przywitać, bo dawno mnie tu nie było... :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rycerz.krola.artura Re: ... 26.06.07, 09:19 www.youtube.com/watch?v=AFNOP6xBWRs&mode=related&search= Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: ... 26.06.07, 09:20 Witaaaamy pięknie! :-) Dzieci z kwiatami podchodzą... Jedno występuje przed szereg i mówi wierszyk na powitanie... :-) A potem to juz tylko salwy armatnie, tysiące balonów wypełnionych helem z napisem: " Welcome to Romantica" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
iwanowna Re: ... 26.06.07, 09:40 hehe... przemyślana... :) usiadłam sobie dziś w autobusie jadąc do pracy i mam cały tyłek brudny! poza tym pochlapało mnie przejeżdżające auto... mam klapki, wlazłam we wszystkie kałuże po drodze, i zardzewiały parasol nie chciał się rozłożyć... :/ potem... opuściłam komórkę, która wpadła w wodę kałużową i teraz mi trzeszczy... Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: ... 26.06.07, 09:45 No to totalny kataklizm widzę;) Ale straaasznie miło Cię tu widzieć:) Odpowiedz Link Zgłoś
iwanowna Re: ... 26.06.07, 09:47 hehe... fajny wyglądam z taką dupą... ale grunt, że paznokcie mam na czerwono malowane! gwiazda! buahahhaha... Ano miło do Was zajrzeć! :) Widzę, że nowe osobistości się pojawiły! I dobrze, trochę świeżości wskazane jest! Co tam u Ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: ... 26.06.07, 09:53 Oj to będą się dziś faceci Ci za tyłkiem oglądać;)Ew.weź jakiegoś błotka i machnij sobie wzorek na całej reszcie spodni-pomyślą że tak musi być;) Paznokcie ważna rzecz:)Straaasznie sexi kolorek;) Zaglądam od wielkiego dzwona.Faktycznie nowe osoby przejmują już po nas to Forum:)A widziałaś że spotkanie jest 14 lipca? U mnie ...hmm...świetnie:)Mama zdrowa,psiory też.W pracy jakiś umiarkowany spokój.Chłopina właśnie pojechał do siebie po tygodniu razem.Znam wreszcie termin urlopu więc teraz siedze i myśle jak to wszystko zorganizować.Generalnie jest ok:) A co u Was? Odpowiedz Link Zgłoś
iwanowna Re: ... 26.06.07, 10:01 o kurde, ależ masz idyllicznie! pozazdrościć! u nas jakoś leci! po staremu! jakoś się w zdrowiu trzymamy nawet-nawet, oczywiście problemy nie zniknęły, ale starania są by było lepiej. widziałam, że spotkanie jest, ale ja 13.07 wyjeżdżam do Wiednia, a potem do Wenecji!!!!!!!!!!!!!!! :):):) Odliczam dnie i noce. Cieszę się jak cielę! Matrymonialnie? wciąż szukam męża - ale bezowocnie, nikt mni nie chce pierściónka ani kwiotka kupić... więc lipa... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: ... 26.06.07, 10:12 No normalnie sielana aż człowieka mdli;)hehe. A poważnie: jest normalnie.Tak zwyczajnie,przeciętnie,stabilnie.I o to chodzi. Do Wenecji jedziesz cholero??!My pradopodobnie jesienią dopiero odwiedzimy Włochy jak się w firmie u mojego ustabilizuje.A póki co w moim urlopie na 3-4 dni mykamy do Karwii odocząć:)Mam nadzieje że nasza ubiegłoroczna pani nas przyjmie.A potem jadę do niego i będziemy się lenić nad Jeziorem Białym(cudne miejsce-byłam w niedzielę).A poza tym mam malowanie w chałupie w planach:)Ja mam urlopik od 1 sierpnia dopiero:(Się zachciało szefem być to tak mam;) Mąż to tylko kłopoty;)Poszukaj sobie stabilnego kochanka i partnera;)Moge Cię zeswatać ze wspólnikiem mojego Wedla-baaardzo fajny chłopak,tylko po przejściach:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toja ooo! IP: *.adsl.inetia.pl 27.06.07, 16:53 pytałam o Ciebie kilka dni temu i się pojawiłaś!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ladyx Re: ... 27.06.07, 17:13 cześć :) Ja się też witam, bo i ja tu niezbyt często goszczę. Odpowiedz Link Zgłoś