brezly 12.01.05, 17:27 Watek o bekonie! Sprawdzice w dostpenych wersjach jezykowych. Malo nie zszedlem idac sobie wyobrazic anglofonow .... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
millefiori Re: Sluchajcie!! Leccie na Jezyk po bekon 12.01.05, 17:29 Mięsem rzucaja?! Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Sluchajcie!! Leccie na Jezyk po bekon 12.01.05, 17:29 Idz, nie pytaj! Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Sluchajcie!! Leccie na Jezyk po bekon 12.01.05, 17:36 Bylam, zobaczylam, dopisalam, wrocilam. Panu M posle, bo on milosnik bekonowy. Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Sluchajcie!! Leccie na Jezyk po bekon 12.01.05, 17:56 Zatkało mnie. Nie umiem opisać mojego stanu słowami. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Sluchajcie!! Leccie na Jezyk po bekon 12.01.05, 18:03 Ja Ci sie, Pierans, nie dziwie. Widok wparl mnie w fotel. Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Sluchajcie!! Leccie na Jezyk po bekon 12.01.05, 18:07 Mogę tylko roziskrzonym wzrokiem patrzeć patrzeć patrzeć... Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Sluchajcie!! Leccie na Jezyk po bekon 12.01.05, 18:12 Rozczarowanie. Kabanosy to Thin smoked pork sausage, ee, myślałam, że jakos oddadzą poezje kabciów Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Sluchajcie!! Leccie na Jezyk po bekon 12.01.05, 18:51 Kiedys zwabiona podobienstwem formy, ingrediencji i nazwy nabylam tutejsze, znaczy madziarskie. A fuj! Drobno mielone i jakby to powiedziec, konsystencja i smak nie z tej bajki. Za to, o cudzie, bez papryki! Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Sluchajcie!! Leccie na Jezyk po bekon 12.01.05, 18:57 Blood pudding - hmmm... zylam w przekonaniu, ze to kaszanka, a tu - z obrazka wyglada na salceson. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Sluchajcie!! Leccie na Jezyk po bekon 12.01.05, 19:00 Mapa zasiegu tez jest wyrazista:) Odpowiedz Link Zgłoś
olo53 Re: Sluchajcie!! Leccie na Jezyk po bekon 12.01.05, 19:34 'Jest jeszcze sledz w smietanie, Metafizyczne danie'. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Sluchajcie!! Leccie na Jezyk po bekon 12.01.05, 19:55 A jakze, nabylam polskie sledzie w Budzie i przetworzylam, doprawiajac smietana, cebula, jablkeim i cebula w kostke drobna posiekanymi, ciut soku z cytryny; kot wykonczyl smietanowa zaprawe, omijajac starannie wsad owocowo- warzywny, bo sledzie ludzie wyzari skwapliwie. Odpowiedz Link Zgłoś