Dodaj do ulubionych

Przedawkowanie pączków nie zagraża zdrowiu

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 20:19
Prowadzimy wlasna cukiernię i w tłusty czwartek zjadamy po 15 pączków- dzieci
i rodzice, bez wyjatku.Tego dnia nie jemy jednak nic więcej. Zadne z nas nigdy
nie cierpiało na ból brzucha tego dnia, ani kaca moralnego. Aż dziwne ,
nie?Pozdrawiam wszystkich pączkożerców!
Obserwuj wątek
    • kammik Re: Przedawkowanie pączków nie zagraża zdrowiu 03.02.05, 20:29
      "ciężko strawność"

Pracuje tam jeszcze ktokolwiek w korekcie, czy wszyscy juz zwiali?
      • Gość: Wyspiarz mniej niz 2000 kalorie dziennia. IP: *.in-addr.btopenworld.com 03.02.05, 21:04
        Bzdura.
        • Gość: wielka_lapa Re: mniej niz 2000 kalorie dziennia. IP: *.com.pl / *.zetosa.com.pl 05.02.05, 21:31
          masz racje, ja musze zjadac 3300 kcal na dobe zeby utrzymac wysportowana sylwetke, ponizej tej granicy organizm chudnie.
    • Gość: kaloria Re: Przedawkowanie pączków nie zagraża zdrowiu IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 03.02.05, 22:06
      kiedy ludzie sie naucza, ze kcal oznacza kiliokalorie, czyli 1000 kalorii...
    • goha2 Re: Przedawkowanie pączków nie zagraża zdrowiu 03.02.05, 22:28
      ja zaliczyłam 5 pączków :) hu hu :)
    • Gość: pinkey Re: Przedawkowanie pączków nie zagraża zdrowiu IP: *.udn.pl 03.02.05, 23:41
      "Kaloryczność i ciężko strawność pączków wynika przede wszystkim..."

Ciężko... hm... strawność jest najgorsza.

A zwykła ciężkostrawność? NORMALKA! :D
    • Gość: miro Re: Przedawkowanie pączków nie zagraża zdrowiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 10:51
      a ja kiedyś zjadłem 20 pączków, ale nie z cukierni bo te po 5 przyprawiają o
      mdłości. Były to pączki zrobione przez mamę na święta i tak sobie siedliśmy z
      bratem herbatka, pogaduchi i poszło. Mama się zdenerwowała, ale co zjedliśmy to
      nasze. Nie bolały nas brzuch i nie mieliśmy kaca moralengo (no może po tym jak
      nas mama objechała to było głupio).
    • Gość: tłuścioch Re: Przedawkowanie pączków nie zagraża zdrowiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.05, 12:24
      Wszystkim pączkożercom proponuję na dodatek "skubańca". Po takiej wyżerce zgaga
      murowana.
    • Gość: siurek średniaczek A jak zjadłem wczoraj 10, ale i tak się... IP: *.chello.pl 04.02.05, 19:03
      powstrzymywałem, bo się odchudzam. Myślę, że 20 zjadłbym spokojnie. Jak miałem
      10 lat zjadłem 9 talerzy zupy. Teraz mam 26 i potrafię zjeść dwa pudełka
      ptasiego mleczka, a raz zjadłem 13 czekolad nadziewanych.

Czy jestem uzależniony od słodyczy ( zupa po prostu mi akurat wtedy smakowała )?
      • Gość: mk do siurka sredniaczka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.05, 23:20
        mam nadzieje ze to kretynska prowokacja bo jak nie...to szkoda mi cie bardzo
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka