zielona_cytrynka 18.02.05, 19:23 czy ktoś ćwiczy balet klasyczny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnee Re: BALET - czy ktoś ćwiczy 11.03.05, 16:19 Oczywiscie wiele ludzi tanczy balet ja tanczyłam kolka lat niestety musiałam zucic ale kopcham to robic!! Odpowiedz Link Zgłoś
agnee Re: BALET - czy ktoś ćwiczy 29.04.05, 20:13 ja również kocham blet i równiez musiałam zrezygnowac!bardzo bym chciała wrócic ale ot chyba juz nie mozliwe......... Odpowiedz Link Zgłoś
lamia19 Re: BALET - czy ktoś ćwiczy 16.05.05, 10:38 agnee napisała: > ja również kocham blet i równiez musiałam zrezygnowac!bardzo bym chciała wrócic > > ale ot chyba juz nie mozliwe......... Niema rzeczy niemożliwych ja miałam 20 lat jak zaczełam się uczyć baletu od podstaw. Odpowiedz Link Zgłoś
rab.ren Re: BALET - czy ktoś ćwiczy 20.07.05, 13:28 Zajrzyjcie na forum na www.balet.pl Są tam informacje o zajęciach z baletu dla dorosłych. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek4p Re: BALET - czy ktoś ćwiczy 11.10.05, 21:14 Witam wszystkich pasjonatów i miłosników tańca klasycznego . Mam propozycje dla wszystkich chętnych , którzy by chceli na takie zajęcia uczęszczać. Ponieważ jestem miłośnikiem i pasjonatą tańca klasycznego takim niespełnionym w swoich marzeniach . Pomyślałem sobie o możliwości zorganizowania takich zajęć w Bydgoszczy . Poszukuję wszystkie chętne osoby , które wyraziły by chęć uczestniczenia w takich zajęciach , nie liczy wiek , umiejętności czy jakiekolwiek doświadczenie . Liczą się chęci i zapał do wspólnego ćwiczenia . Wstępnie mogę powiedzieć , że mam chętnego pedagagoga , który by poprowadził takie zajęcia i salę do ćwiczeń . Jeżeli znalazły by się chętne osoby do tego typu zajęć to podaję możliwości kontaktu ze mną adresik wpalen@wp.pl lub tel. 502550795 proszę dzwonić po godz. 16.00 . Proszę o w miarę szybki kontakt , bo chciałbym aby te zajęcia ruszyły w jak najszybszym terminie [ czas ucieka ] . Zapraszam Wojtek z Bydzi . Odpowiedz Link Zgłoś
rab.ren Re: BALET - czy ktoś ćwiczy 12.10.05, 09:49 To są oczywiście te same zajęcia, na które i ja zapraszam w swoim wątku :o) pozdrawiam rab.ren Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek4p Re: BALET - czy ktoś ćwiczy 13.10.05, 21:54 Witaj Reniu . Sorki chyba troszkę Ciebie zdublowałem z moim ogłoszeniem myślę , że się nic nie stało będzie o jedno poprostu więcej . Pozdrawiam . Odpowiedz Link Zgłoś