Dodaj do ulubionych

Wakacyjne Plany

02.03.05, 15:09
Hej hej ! :)
Czy ktoś będzie się szlajał w wakacje po knajpach ? szukam towarzysza/ki bynajmniej nie do picia :P
Mamo ? Mamo 2 ? Pozwolicie czy się dołączycie :)
Obserwuj wątek
    • gradufka Alez do wakacji jeszcze szmat drogi.../nt 02.03.05, 19:02
      • metiowiec Re: Alez do wakacji jeszcze szmat drogi.../nt 02.03.05, 19:42
        Ale ja jestem niepoprawnym optymistą :)
        • gradufka W takim razie 02.03.05, 19:48
          juz teraz zycze udanych wakacji.
          • columbia Re: W takim razie 02.03.05, 20:18
            ja zawsze chętnie sie przyłączę, ale tylko jako towarzyszka do picia ; )))
            • gradufka To moze ja w akacje pojde z Wami na ochlejstwo? 02.03.05, 20:48
              • columbia będzie nam bardzo miło 02.03.05, 21:04
                zapraszamy i juz nie możemy sie doczekać : )))))
                • gradufka Re: będzie nam bardzo miło 02.03.05, 21:13
                  wezme ze soba jakies hiszpanskie winsko, zebysmy mogli pic w bramie albo w
                  knajpie pod stolem
                  • columbia Re: będzie nam bardzo miło 02.03.05, 21:16
                    wspaniale! przypomnę sobie stare dobre czasy : )))
                    łza się w oku kręci
                    • gradufka Re: będzie nam bardzo miło 02.03.05, 21:22
                      mi tez, troche brak mi tego menelstwa
                      • columbia Re: będzie nam bardzo miło 02.03.05, 21:25
                        lekki menelstwo i lafiryndztwo jest zawsze miłe memu sercu
                        • gradufka Re: będzie nam bardzo miło 02.03.05, 21:29
                          ja od czasow kiedy wyjechalam z cudownej Polandii niemal zapomnialam jak
                          przyjemne jest lafiryndztwo
                          • columbia Re: będzie nam bardzo miło 02.03.05, 21:34
                            o tak...to jeden z moich ulubionych sportów ; )
                            • gradufka Re: będzie nam bardzo miło 02.03.05, 21:37
                              masz jakies puchary?
                              • columbia Re: będzie nam bardzo miło 02.03.05, 21:38
                                niestety nie mam...ale mam fankluby
                                • gradufka Re: będzie nam bardzo miło 02.03.05, 21:45
                                  fankluby sa leps<e od pucharow,
                                  organizuja jakies mityngi?
                                  • columbia Re: będzie nam bardzo miło 02.03.05, 21:46
                                    tego nie wiem, ale czasem się za mną włóczą i skamlą
                                    • gradufka Re: będzie nam bardzo miło 02.03.05, 21:47
                                      i co wtedy robisz?
                                      (a za mna sie nikt nie wloczy)
                                      • columbia Re: będzie nam bardzo miło 02.03.05, 21:51
                                        daję się zapraszać na kolację...np. dzisiaj (sałatka cezar+wino kalifornijskie)
                                        • pinkpanther Re: będzie nam bardzo miło 03.03.05, 08:11
                                          ooo to ja nie jestem na bieżąco
                                          sto lat już nie rozmawiałyśmy, Colu!
                                          • columbia Re: będzie nam bardzo miło 03.03.05, 09:05
                                            no widzisz!....trzeba chyba się umówić
                                            • pinkpanther Re: będzie nam bardzo miło 03.03.05, 09:16
                                              no tyle że jestem w zapaści finansowej
                                              więc ja raczej grzecznie...
                                              ale z chęcią się spotkam na ploteczki
                                              może zrobię jakieś małe babskie spotkanie przy winku??
                                              • columbia Re: będzie nam bardzo miło 03.03.05, 09:35
                                                ok...ja tez nie mam zamiarui przepuszczać mojej fortuny ; )
                                                może kawa dzis wieczorem w ufo? o 19tej/19.30?
                                                • pinkpanther Re: będzie nam bardzo miło 03.03.05, 10:04
                                                  mam zajęcia od 12 do 21...
                                                  • columbia Re: będzie nam bardzo miło 03.03.05, 10:08
                                                    szkoda..
                                                  • pinkpanther Re: będzie nam bardzo miło 03.03.05, 10:08
                                                    ano
                                                    ale zdzwonimy się w sprawie konkretów
                                                  • columbia Re: będzie nam bardzo miło 03.03.05, 10:11
                                                    ok..
                                                  • eexx Re: będzie nam bardzo miło 03.03.05, 11:28
                                                    na wakacyjne ochlejstwo to ja tez chetnie ale nie wiem...jako mama3?:)
                                                  • columbia Re: będzie nam bardzo miło 03.03.05, 11:32
                                                    jako tato zastępczy ; )
                                                  • eexx Re: będzie nam bardzo miło 03.03.05, 11:33
                                                    obie mamy wlasciwe a tato zastepczy? nie wiem czy mi sie to podoba
                                                  • columbia Re: będzie nam bardzo miło 03.03.05, 11:35
                                                    mamy tez są zastępcze
                                                  • eexx Re: będzie nam bardzo miło 03.03.05, 11:39
                                                    a to co innego, a myslalem ze wlasciwe:))
                                                  • columbia Re: będzie nam bardzo miło 03.03.05, 11:48
                                                    no jakze to? człowiek nie może mieć 3 matek
                                                  • eexx Re: będzie nam bardzo miło 03.03.05, 12:09
                                                    nawet Meti?
                                                  • columbia Re: będzie nam bardzo miło 03.03.05, 12:31
                                                    jedną ma rodzoną...a dwie przyszywane
                                                  • eexx Re: będzie nam bardzo miło 03.03.05, 12:35
                                                    Umowilem sie jutro z Metim na kawe:)
                                                  • columbia Re: będzie nam bardzo miło 03.03.05, 12:36
                                                    fajnie...on od dawna próbował się z Tobą skontaktować...a o której?
                                                  • eexx Re: będzie nam bardzo miło 03.03.05, 12:50
                                                    kolo 13-tej,
                                                    juz mamy kontakt roznoraki:)
                                                  • columbia Re: będzie nam bardzo miło 03.03.05, 12:50
                                                    w ufku? może wpadne
                                                  • eexx Re: będzie nam bardzo miło 03.03.05, 13:52
                                                    tak,
                                                    narazie zmykam
                                                  • metiowiec Re: będzie nam bardzo miło 03.03.05, 19:40
                                                    Łooooo ale sie wątek rozwinoł.No jutro z exikiem jesteśmy umówieni :) a co do menelstwa to mi tez sie łezka w oku kreci pamietam jak sie flache taniego wina jabkowego wypijało gdzies w bramie ahhh co za czasy :)
                                                  • columbia Re: będzie nam bardzo miło 03.03.05, 19:59
                                                    to chyba całkiem niedawno było ; )
                                                    ja myślałam o czasach sprzed 18 lat! kiedy to piło się spod stolika w SPAFie -
                                                    tam jest teraz Chimera, albo w Kolorowej - później był tam Shakesbeer...
                                                  • pinkpanther Re: będzie nam bardzo miło 03.03.05, 21:19
                                                    moja podstawówka i liceum to z kolei Krzysztofory....
                                                  • metiowiec Re: będzie nam bardzo miło 04.03.05, 15:13
                                                    A ja dziś w ufo byłem i kawe pyszną piłem :)
                                                    I z Eexxem się widziałem.A Mamy gdzie były jak ich syn się włóczył po knajpach.
                                                  • pinkpanther Re: będzie nam bardzo miło 04.03.05, 15:19
                                                    mama kinia pracowała w domu
                                                    plus nadzoruje stolarza, który się wreszcie do niej pofatygował
                                                    piękną będzie mieć mama łazienkę!
                                                  • columbia Re: będzie nam bardzo miło 04.03.05, 15:27
                                                    a mama Cola siedziała w domu, bo jej się nie chciało wychodzić
                                                  • metiowiec Re: będzie nam bardzo miło 04.03.05, 17:33
                                                    Pink Mama to przynajmniej się czymś zajmuje ale ty Mamo Colo ? Nie łądnie tak leniuchować ! :)
                                                  • columbia Re: będzie nam bardzo miło 04.03.05, 17:46
                                                    ja też sie zajmuje...różnymi rzeczami....nudę wynosze do poziomu sztuki
                                                  • eexx Re: będzie nam bardzo miło 04.03.05, 18:30
                                                    ale mimo spotkania ze mna syn sie nie stoczyl
                                                  • columbia Re: będzie nam bardzo miło 04.03.05, 18:38
                                                    no prosze ; )
                                                    mam nadzieje, ze i ja w końcu spotkam synka Metiego
                                                  • eexx Re: będzie nam bardzo miło 04.03.05, 18:42
                                                    ja namawiam Metiego na niedzielne granie
                                                  • columbia Re: będzie nam bardzo miło 04.03.05, 18:58
                                                    fajnie grają?
                                                  • eexx Re: będzie nam bardzo miło 04.03.05, 19:07
                                                    mam taka nadzieje
                                                  • columbia Re: będzie nam bardzo miło 04.03.05, 20:59
                                                    daj znać, jak będą grać w niedzielę...może sms
                                                  • metiowiec Re: będzie nam bardzo miło 04.03.05, 21:07
                                                    Też mam nadzieje, że fajnie gram ale to będzie mój pierwszy występ przed szerszą publiką i się boje :)
                                                  • columbia Re: będzie nam bardzo miło 04.03.05, 21:22
                                                    no co Ty! dasz rade...w niedziele? przyjde napewno...tylko o której?
                                                  • metiowiec Re: będzie nam bardzo miło 04.03.05, 21:24
                                                    Prawdopodobnie koło 16:00, ale musze zebrać towarzyszy instrumentów bo sam to się tam zkicham ze strachu :)
                                                  • columbia Re: będzie nam bardzo miło 04.03.05, 21:27
                                                    za wcześnie! będę u mamy na obiedzie
                                                  • metiowiec Re: będzie nam bardzo miło 04.03.05, 21:28
                                                    Ale się pewnie będzie wlec do 18:00
                                                  • columbia Re: będzie nam bardzo miło 04.03.05, 21:29
                                                    kurcze!...bede u mamy pewnie do 18.30
                                                  • pinkpanther Re: będzie nam bardzo miło 04.03.05, 23:18
                                                    w ta niedziele??
                                                    to ja tez przyjde!!
                                                    a jutro Colka przychodzi do mnie na wino i plotencje
                                                    zaplanujemy, w co się ubrać!
                                                  • columbia Re: będzie nam bardzo miło 04.03.05, 23:42
                                                    ok...czyli w niedzieę o 19tej w ufku!
    • columbia Re: Wakacyjne Plany 04.03.05, 23:47
      oj....może przyjedzie moja siostra...może wyjade do dziwnego kraju....zupełnie
      nie mam planów....ale,,,,w niedziele chciałabym usłyszeć Metiego w ufo
      • metiowiec Re: Wakacyjne Plany 05.03.05, 09:23
        Dodajecie mi otuchy ! :)
        • pinkpanther Re: Wakacyjne Plany 05.03.05, 09:24
          taka jest rola przyszywanych mam!
          • columbia Re: Wakacyjne Plany 05.03.05, 10:34
            to co? spotykamy się w niedziele wieczorem w ufo? o 19tej
            • metiowiec Re: Wakacyjne Plany 05.03.05, 10:48
              Ja muszę swój sprzęt grający naprawić bo się wszystko rozlatuje, i jeśli przyjdę to będe musiał grać solo bo koledzy dali d*** i nie mają czasu !
              Bojeeee się !
              Nawet nie mam zabardzo repertuaru bo co ja sam zagram, będe musiał improwizować
              • columbia Re: Wakacyjne Plany 05.03.05, 10:59
                początki zawsze są trudne
                • eexx Re: Wakacyjne Plany 05.03.05, 11:32
                  Nie boj sie Meti, bedzie tylko kilka przyjaznie nastawionych ludzi i wszyscy mam nadziejhe weseli
                  • pinkpanther Re: Wakacyjne Plany 05.03.05, 11:53
                    upijemy się wcześniej żeby mieć pozytywne nastawienie i gorszy słuch ;)
                    • eexx Re: Wakacyjne Plany 05.03.05, 12:05
                      i wczesniej i pozniej...
                      • columbia Re: Wakacyjne Plany 05.03.05, 12:19
                        ..bez przesady....w poniedziałek do pracy...
                        • eexx Re: Wakacyjne Plany 05.03.05, 12:30
                          no tak.....ale ja mam wolne:)
                          • columbia Re: Wakacyjne Plany 05.03.05, 12:46
                            ...to Ty się upijesz...a ja...niestety nie : (
                            • eexx Re: Wakacyjne Plany 05.03.05, 12:55
                              no tak dlatego poniedzialek dla mnie tez bedzie problemem
                              • metiowiec Re: Wakacyjne Plany 05.03.05, 14:13
                                A to jak się wszyscy upiją to ja też ! Nie będe czuł butelek i pomidorów które będą się o mnie rozbijać !
                                • columbia Re: Wakacyjne Plany 05.03.05, 14:33
                                  nie będziemy niczym rzucać...mama Ci to obiecuje!
                                  • eexx Re: Wakacyjne Plany 05.03.05, 17:07
                                    nie ma w ufo pomidorow:)
                                    • columbia Re: Wakacyjne Plany 05.03.05, 17:55
                                      ale jest duzo szkła...
                                      • pinkpanther Re: Wakacyjne Plany 05.03.05, 18:03
                                        nie stresujcie biednego początkującego artysty
                                        wy jesteście starszyzna i obrzucanie pomidorami macie już za sobą
                                        • eexx Re: Wakacyjne Plany 06.03.05, 11:45
                                          i nadal nie wiemy co z wystepem.....
                                          • pinkpanther Re: Wakacyjne Plany 06.03.05, 12:18
                                            czemu nie wiecie?
                                            a kiedy będziecie wiedzieć?
                                            • eexx Re: Wakacyjne Plany 06.03.05, 13:01
                                              jak sie Meti zdecyduje, chyba ze piwa nie lubi:)
                                              • columbia Re: Wakacyjne Plany 06.03.05, 13:30
                                                to przychodzić do ufo?...bo jak Meti nie gra - to nie przyjdę...jutro muszę
                                                wcześnie wstać
                                                • eexx Re: Wakacyjne Plany 06.03.05, 13:53
                                                  ciagle nie mam jednoznacznej odpowiedzi, wacha sie
                                                  • columbia Re: Wakacyjne Plany 06.03.05, 14:05
                                                    to wyślij mi smsa, jak już będzie coś wiadomo
                                                  • pinkpanther Re: Wakacyjne Plany 06.03.05, 17:53
                                                    meti! co to za gwiazdorskie zagrywki?
                                                  • columbia Re: Wakacyjne Plany 06.03.05, 20:04
                                                    może dobrze, że nie zagrał...tak sie objadłam, że nie chciałoby mi się
                                                    przyjść...
                                                  • pinkpanther Re: Wakacyjne Plany 06.03.05, 22:13
                                                    ja wracając z obiadu spałam w autobusie!!
                                                  • columbia Re: Wakacyjne Plany 06.03.05, 22:58
                                                    a wysiadłaś na odpowiednim przystanku?
                                                  • metiowiec Re: Wakacyjne Plany 07.03.05, 19:01
                                                    Taaa też kiedyś zasnołem w tramwaju po imprezie i 2 razy przejechałem trase bo motorniczy zapomniał mnie obudzić.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka