anka1 19.09.01, 08:53 muszę się z Tobą skonsultować! gdzie jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anka1 Re: Woland!!!! 19.09.01, 09:30 no! nareszcie! słuchaj kto z Twojej kompanii miał wystający ząb? Asasello czy Korowiow? zapomniałam wczoraj sprawdzić! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rimski Re: Woland!!!! IP: *.dhcp212-211.cybercable.fr 22.09.01, 16:11 Asasello Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Woland!!!! 24.09.01, 08:54 to tobie trzeba dokopać a nie behemotowi, bo się nie odzywasz jak dama pyta!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2001 Re: Woland!!!! IP: 192.168.80.* / 212.141.191.* 24.09.01, 10:16 W takim razie, po tescie, ktory jest prawdziwy Rimski czy Pytajacy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rimski Re: Woland!!!! IP: *.abo.wanadoo.fr 27.09.01, 13:14 Rimski to ja,a Behemota nie dam bo wlasnie wyskoczyl dla mnie po piwo Beck's a kiedy wroci, bedzie pilnowal mieszkania nr 50 przy Sadowej 302-A,bo ciagle jacys tam sie kreca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rimski Re: Woland!!!! IP: *.abo.wanadoo.fr 27.09.01, 13:34 Jakie tam krypto ! Zadne krypto ! W owych czasach, dziecino, TO nazywalo sie GPU a potem NKWD, a idea Mossadu dopiero rodzila sie w glowach facetow ze Sterna i Irguna. A kiedy mowie, ze " jacys tacy sie kreca" to mam na mysli takich facetow jak prezes Nikanor Iwanowicz Bosy albo Maksymilian Andriejewicz Poplawski, ekonomista-planista z Kijowa. I dlatego Behemota NIE DAM ! Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Woland!!!! 27.09.01, 13:37 a po drodze jeszcze chadzało GRU i Smiersz! widziałeś gdzieś Małgorzatę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rimski Re: Woland!!!! IP: *.abo.wanadoo.fr 27.09.01, 13:45 Malgorzte widzialem, ale nie powiem gdzie, a teraz poszla z Annuszka kupowac olej slonecznikowy w sklepie na Patriarszych Prudach. A zreszta mozesz o wszystko wypytac swojego kumpla Wolanda a ja ide na obiad do Gribojedowa. A bon entendeur, salut ! Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Woland!!!! 27.09.01, 14:10 a bo appetit! mam nadzieję, że tym razem ohne Fehler! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rimski Re: Woland!!!! IP: *.abo.wanadoo.fr 27.09.01, 17:32 Co mi tu z niemieckim wyjezdza ? A obiad byl super- potée auvergnate i do picia aromatyczne, czerwone Côtes du Lubéron z trzema kieliszkami calvados'u, zeby wszystko dobrze strawic. Oni calkiem zmienili karte potraw u Gribojedowa, ci zasrancy ! A gdzie podziewa sie ten wodolej Woland, zeby nam to wszystko wyjasnic ?! Chyba nie poszedl do wszystkich diablow ?! Ja tez chyba pojde i zrobie sobie cos niedobrego np. kielbaski kotlinskie w sosie pomidorowym. Cala reszta i tak jest do dupy. A gdzie, prosze ja kogo, niegdysiejsze sniegi ? Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Woland!!!! 28.09.01, 08:04 niegdysiejsze śniegi zostały w Śniegowicach!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: Woland!!!! IP: 212.244.252.* 28.09.01, 08:10 Cześć, Anka! Może znów jakieś małe podpuszczanko wymyslisz? Zabawa jest przednia... Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Woland!!!! do Ronji 28.09.01, 08:26 mogę wymyślić! heja! patrz uważnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rimski Re: Woland!!!! do Ronji IP: *.abo.wanadoo.fr 28.09.01, 15:10 A mnie sie wydaje, ze my tu gadamy, gadamy a ten buhaj lysy, Woland olal nas zupelnie. Anka1, POZYCZAM (!) Ci kota Behemota i idzcie go szukac po innych watkach. A moze jest w klinice profesora Strawinskiego ? Zreszta niech go diabli wezma !!! Ide na podwieczorek do Stiopy Lichodiejewa. Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Woland!!!! do Rimskiego 28.09.01, 15:12 naprawdę pożyczasz mi behemota ? dzięki jesteś super!!! pozdrow ode mnie Stiopę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Behemot Re: Woland!!!! do Rimskiego IP: *.abo.wanadoo.fr 28.09.01, 16:03 Uwaga! Uwaga! Mowi Behemot! Anka1, uwazaj! Wiecej szacunku dla Pana Kota! Moje magiczne imie pisze sie z DUZEJ litery! Pamietasz jak Korowiow przysunal w ucho tow.Warionusze ? Ja tez potrafie przygrzmocic puchata lapa bez wzgledu na plec piekna !Igrasz ze smiercia, dziecko drogie ! Z lekka obrazony Behemot. Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Woland!!!! do Behemota 28.09.01, 16:05 o matko kochana! ja bardzo lubię Behemota ale nie wiedziałam, że On bije kobiety. rozczarowałam się!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rimski Re: Woland!!!! do Behemota IP: *.abo.wanadoo.fr 28.09.01, 16:56 On nie bije kobiet, on tylko, kiedy nie wykazuje sie naleznego mu szacunku, wscieka sie i wali na prawo i lewo nie zwazajac na plec ani na wiek. Taka juz jest natura kota Behemota, prosze ja kogo. Kolezanka Ryfa potwierdza. Odpowiedz Link Zgłoś