Dodaj do ulubionych

Woland!!!!

19.09.01, 08:53
muszę się z Tobą skonsultować! gdzie jesteś?
Obserwuj wątek
    • woland? Re: Woland!!!! 19.09.01, 09:28
      słucham ?
      • anka1 Re: Woland!!!! 19.09.01, 09:30
        no! nareszcie!
        słuchaj kto z Twojej kompanii miał wystający ząb? Asasello czy Korowiow? zapomniałam
        wczoraj sprawdzić!
        • Gość: Rimski Re: Woland!!!! IP: *.dhcp212-211.cybercable.fr 22.09.01, 16:11
          Asasello
          • anka1 Re: Woland!!!! 24.09.01, 07:52
            dzięki!!!
          • woland? Re: Woland!!!! 24.09.01, 08:45
            dawaj mi tu behemota, ale juz !
            • anka1 Re: Woland!!!! 24.09.01, 08:54
              to tobie trzeba dokopać a nie behemotowi, bo się nie odzywasz jak dama pyta!!!
              • Gość: 2001 Re: Woland!!!! IP: 192.168.80.* / 212.141.191.* 24.09.01, 10:16
                W takim razie, po tescie, ktory jest prawdziwy Rimski czy Pytajacy?
                • Gość: Rimski Re: Woland!!!! IP: *.abo.wanadoo.fr 27.09.01, 13:14
                  Rimski to ja,a Behemota nie dam bo wlasnie wyskoczyl dla mnie po piwo Beck's a
                  kiedy wroci, bedzie pilnowal mieszkania nr 50 przy Sadowej 302-A,bo ciagle
                  jacys tam sie kreca.
                  • anka1 Re: Woland!!!! 27.09.01, 13:16
                    mosad czy krypto-kgb?
                    • Gość: Rimski Re: Woland!!!! IP: *.abo.wanadoo.fr 27.09.01, 13:34
                      Jakie tam krypto ! Zadne krypto ! W owych czasach, dziecino, TO nazywalo sie
                      GPU a potem NKWD, a idea Mossadu dopiero rodzila sie w glowach facetow ze
                      Sterna i Irguna. A kiedy mowie, ze " jacys tacy sie kreca" to mam na mysli
                      takich facetow jak prezes Nikanor Iwanowicz Bosy albo Maksymilian Andriejewicz
                      Poplawski, ekonomista-planista z Kijowa. I dlatego Behemota NIE DAM !
                      • anka1 Re: Woland!!!! 27.09.01, 13:37
                        a po drodze jeszcze chadzało GRU i Smiersz! widziałeś gdzieś Małgorzatę?
                        • Gość: Rimski Re: Woland!!!! IP: *.abo.wanadoo.fr 27.09.01, 13:45
                          Malgorzte widzialem, ale nie powiem gdzie, a teraz poszla z Annuszka kupowac
                          olej slonecznikowy w sklepie na Patriarszych Prudach. A zreszta mozesz o
                          wszystko wypytac swojego kumpla Wolanda a ja ide na obiad do Gribojedowa. A bon
                          entendeur, salut !
                          • anka1 Re: Woland!!!! 27.09.01, 14:10
                            a bo appetit! mam nadzieję, że tym razem ohne Fehler!
                            • Gość: Rimski Re: Woland!!!! IP: *.abo.wanadoo.fr 27.09.01, 17:32
                              Co mi tu z niemieckim wyjezdza ? A obiad byl super- potée auvergnate i do picia
                              aromatyczne, czerwone Côtes du Lubéron z trzema kieliszkami calvados'u, zeby
                              wszystko dobrze strawic. Oni calkiem zmienili karte potraw u Gribojedowa, ci
                              zasrancy ! A gdzie podziewa sie ten wodolej Woland, zeby nam to wszystko
                              wyjasnic ?! Chyba nie poszedl do wszystkich diablow ?! Ja tez chyba pojde i
                              zrobie sobie cos niedobrego np. kielbaski kotlinskie w sosie pomidorowym. Cala
                              reszta i tak jest do dupy. A gdzie, prosze ja kogo, niegdysiejsze sniegi ?
                              • anka1 Re: Woland!!!! 28.09.01, 08:04
                                niegdysiejsze śniegi zostały w Śniegowicach!!!
                                • Gość: Ronja Re: Woland!!!! IP: 212.244.252.* 28.09.01, 08:10
                                  Cześć, Anka!
                                  Może znów jakieś małe podpuszczanko wymyslisz?
                                  Zabawa jest przednia...
                      • anka1 Re: Woland!!!! 27.09.01, 13:38
                        ps. behemota też nie dam!!!
                        • anka1 Re: Woland!!!! do Ronji 28.09.01, 08:26
                          mogę wymyślić! heja! patrz uważnie!
                          • Gość: Rimski Re: Woland!!!! do Ronji IP: *.abo.wanadoo.fr 28.09.01, 15:10
                            A mnie sie wydaje, ze my tu gadamy, gadamy a ten buhaj lysy, Woland olal nas
                            zupelnie. Anka1, POZYCZAM (!) Ci kota Behemota i idzcie go szukac po innych
                            watkach. A moze jest w klinice profesora Strawinskiego ? Zreszta niech go
                            diabli wezma !!! Ide na podwieczorek do Stiopy Lichodiejewa.
                            • anka1 Re: Woland!!!! do Rimskiego 28.09.01, 15:12
                              naprawdę pożyczasz mi behemota ? dzięki jesteś super!!! pozdrow ode mnie Stiopę!
                              • Gość: Behemot Re: Woland!!!! do Rimskiego IP: *.abo.wanadoo.fr 28.09.01, 16:03
                                Uwaga! Uwaga! Mowi Behemot! Anka1, uwazaj! Wiecej szacunku dla Pana Kota! Moje
                                magiczne imie pisze sie z DUZEJ litery! Pamietasz jak Korowiow przysunal w ucho
                                tow.Warionusze ? Ja tez potrafie przygrzmocic puchata lapa bez wzgledu na plec
                                piekna !Igrasz ze smiercia, dziecko drogie ! Z lekka obrazony Behemot.
                                • anka1 Re: Woland!!!! do Behemota 28.09.01, 16:05
                                  o matko kochana! ja bardzo lubię Behemota ale nie wiedziałam, że On bije kobiety.
                                  rozczarowałam się!!!
                                  • Gość: Rimski Re: Woland!!!! do Behemota IP: *.abo.wanadoo.fr 28.09.01, 16:56
                                    On nie bije kobiet, on tylko, kiedy nie wykazuje sie naleznego mu szacunku,
                                    wscieka sie i wali na prawo i lewo nie zwazajac na plec ani na wiek. Taka juz
                                    jest natura kota Behemota, prosze ja kogo. Kolezanka Ryfa potwierdza.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka