kateaga Re: Wątek 14.03.05, 10:18 Pospieszyłam się, a wątek ma dotyczć mojej Emilki, czyli powodu DLACZEGO JESTEM UZIEMIONA w domu przez te cholerne zaspy. Marzę o roztopach. Chyba mam powód nie? Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Wątek 14.03.05, 10:32 To może by tak z wózka usunąć kółka a dorobić płozy? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kateaga Re: Wątek 14.03.05, 10:39 Ech! Szkoda że już nie ma Adama Słodowego w TV. On by ni pokazał jak. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Wątek 14.03.05, 10:44 To proste. Zaczynamy od dokładnego, starannego ostrzenia siekiery na szlifierce. Następnie kilkoma energicznymi ruchami odrąbujemy płozy od sanek. Kółka usuwamy siłom i godnościom osobistom. W miejsce kółek mocujemy płozy przy użyciu powszechnie znanych i reklamowanych w telewizorze cud-klejów. Wzmacniamy zaklęciem spajającym. Gotowe. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kateaga Re: Wątek 14.03.05, 10:51 Po niecierpliwym przeszukiwaniu szuflad znalazłam ją , jeeeest, mam Kropelkę, wprawdzie tylko kropelkę, ale może starczy. Ruszam do dzieła! Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Watek 14.03.05, 12:34 Kto by tam nie pamiętał Pomysłowego Dobromira? Nawet moje dzieci znają. Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Watek 16.03.05, 04:36 Nigdy nie lubilam Dobromira. Najbardziej kochalam Gaske Balbinke. To nawet kreskowka nie byla, tylko plansze z rysunkami, z glosem Ireny Kwiatkowskiej. Z dzisiejszych kreskowek najbardziej kocham Laboratorium Dextera. Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: Watek 16.03.05, 09:19 Najlepszy to byl Telesfor i Teodor z Panem Zygmuntem.... potem Pankracy.... najlepsze to jak Pan Zygmunt gral na pianinie, muzyka z playbacku a Kestowycz macal klawisze pianina :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: Wątek 16.03.05, 06:21 Ciekawe jak zmienia sie uzycie slow. W czasach nasto-letnich, jesli ktos szukal zaczepki to mawial do zaczepianego: "Masz watki?" albo "Masz waty" Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Wątek 16.03.05, 09:47 Hehe - a jeszcze wcześniej wątek był używany przez tkaczy :) Odpowiedz Link Zgłoś