24.03.05, 14:22
Pracujesz jutro?
Obserwuj wątek
    • pieranka Re: Frufru! 24.03.05, 15:13
      Tak, może nie aż tak długo, ale tak
      • brezly Re: Frufru! 24.03.05, 15:15
        Ja nie, ale moze cos z domu poklepie, jak mnie zagonia do czegos tam. Takze we
        wtorek bede.
        Ale dzis kibel do prawie 18.00 i bym poplotl, co ty na to?
        • pieranka Re: Frufru! 24.03.05, 15:36
          Ależ! Ja też we wtorek.
          Mogę wyskoczyć na 1/2h w pewnym momencie - ślimaki wyekspediować
          • brezly Re: Frufru! 24.03.05, 15:38
            Widzialas Garfa o slimakach, com wczoraj na lodowce przykleil?
            • pieranka Re: Frufru! 24.03.05, 15:43
              Ta! I te wcześniejsze też, o klimatyzacji ;-)
              • brezly Re: Frufru! 24.03.05, 15:45
                Dobry on jest... :-)
                Szczegolnie teraz jak mnie lapie "oslabienie wiosenne". Wiesz jak to strazsnie
                brzmi po niemiecku? :-))
                • pieranka Re: Frufru! 24.03.05, 15:54
                  Wolę nie wiedzieć!
                  A czy ty rysownika Raczkowskiego znasz?
                  • brezly Re: Frufru! 24.03.05, 15:57
                    Aha, znam. POLITYKE czytam m.in. Fajne tego jego ludki.
                    • pieranka Re: Frufru! 24.03.05, 16:01
                      www.przekroj.pl/galeria/raczkowski/source/_07.htm
                      przyznam się, ze zdarza mi się zrobić od czasu do czasu coś takiego, hehe
                      • brezly Re: Frufru! 24.03.05, 16:03
                        Yhyhyhyhy :-)) I jak wtedy taki reaguje?
                        • pieranka Re: Frufru! 24.03.05, 16:08
                          kontrolny alarm i niewiara w nos
                      • pieranka Re: Frufru! 24.03.05, 16:04
                        To jest udane ;-)
                        www.przekroj.pl/galeria/raczkowski/source/49_ra1.htm
                        • brezly Re: Frufru! 24.03.05, 16:10
                          :-))
                          www.przekroj.pl/galeria/raczkowski/source/_06.htm
                          • pieranka Re: Frufru! 24.03.05, 16:15
                            www.przekroj.pl/galeria/raczkowski/source/35_ra2.htm
                            podziwiam argumentację
                            • brezly Re: Frufru! 24.03.05, 16:20
                              Rewelacja po prostu :-))) Ide se kawy zrobic. Zaraz wracam.
                              • pieranka Re: Frufru! 24.03.05, 16:31
                                To ja na papieroska
                                • brezly Re: Frufru! 24.03.05, 16:50
                                  Jakie palisz?
                                  • pieranka Re: Frufru! 24.03.05, 16:53
                                    LM light
                                    Jak wyjeżdżam to Benson & Hedges light
                                    • brezly Re: Frufru! 24.03.05, 16:56
                                      LM light so niebieskie, tak?
                                      • pieranka Re: Frufru! 24.03.05, 16:59
                                        tak, takie nieładne pudełko.
                                        Paliłam Marlboraski l., ale misie znudziło.

Ach, niedpatrzenie, nie mówiłam ci nic o Lechu Janerce, któren objawił się w
                                        pogodniejszej odsłonie, z miło piosenką o rowerze! dotarło coś do ciebie na ten
                                        temat?
                                        • brezly Re: Frufru! 24.03.05, 17:03
                                          Dotarla do mnie informacja o jego nowej plycie. Ostatnia, ta z 2002 roku byla
                                          doskonala, chociaz na pewno nie pogodna. Ma zamiar kupic jak bede w pl.
                                          Jezu jak sie ciesze ! :-)
                                          • pieranka Re: Frufru! 24.03.05, 17:12
                                            www.merlin.com.pl/frontend/towar/396766
                                            utwór nr 3
                                            Jak pierwszy raz usłyszałam od razu pomyślałam o tobie, i że muszę ci donieść
                                            • brezly Re: Frufru! 24.03.05, 17:16
                                              Ehehe, ja tak szybko nie jezdze chyba :-))))))
                                              • pieranka Re: Frufru! 24.03.05, 17:18
                                                Bo jakoś od środka tak sie zaczyna grzmotem gitarowym
                                                Rower jest wielce okej ;-)
                                                • brezly Re: Frufru! 24.03.05, 17:21
                                                  Znaczy juz chce te plyte :-)) Poza wszystkim, krajan w koncu.
                                                  • pieranka Re: Frufru! 24.03.05, 17:25
                                                    A.
                                                    Ba!
                                                    No i to miłe memu uchu użycie języka polskiego -
                                                    "O Boże nie mnij mnie lub mnij mnie mniej"
                                                  • brezly Re: Frufru! 24.03.05, 17:27
                                                    Jak jeszcze dodal "Boze pomnij by ..." :-))

Frufur, to jest rozmowa typu "laweczka w parku" nie uwazasz?
                                                  • pieranka Re: Frufru! 24.03.05, 17:31
                                                    Hyh, no! lub na rynku w Bolesławcu, Raciborzu czy Szamotułach późnym
                                                    popołudniem/wczesnym wieczorem
                                                    2 ławki są potrzebne, na drugiej opiera sie nogi.
                                                  • baloo Re: Frufru! 24.03.05, 17:38
                                                    witka, mozna sie na chwilke przyiasc ?
                                                    poldupkiem chociaz i nuszke wycagnac.
                                                    Plytka Janerki ponoc miodna, a na linku podanym zauwazylem jeszcze Voovoo,
                                                    ktory mi sie zawsze jakos tak blisko L.J. ustawial . Obydwie mam miec i to raz
                                                    raz, gdy tylko wroce. (czyli juz tylko 11 dni / az 11, Boszszsz ...)
                                                  • brezly Re: Frufru! 24.03.05, 17:41
                                                    Chcecie slonecznika?
                                                  • baloo Re: Frufru! 24.03.05, 17:42
                                                    A kolega zuje czy luska ?
                                                    ;o)
                                                  • brezly Re: Frufru! 24.03.05, 17:43
                                                    Zalezy czy przed czy po dentyscie.
                                                  • baloo Re: Frufru! 24.03.05, 17:44
                                                    Zalezy przede wszystkim od drobiu Wieckowskiej. Czy nie przeszkadza jego krzyk
                                                    nieswiezy.
                                                  • pieranka Re: Frufru! 24.03.05, 17:43
                                                    choćchoć! dobrze cię widzieć :-)
                                                  • brezly Re: Frufru! 24.03.05, 17:45
                                                    No dobra, to oprem trampki jescze o te drugie lawkie na chfilem.
                                                  • pieranka Re: Frufru! 24.03.05, 17:47
                                                    muszę ze ślimakami polecieć, jak nie tera to juz nie wiem kiedy!
                                                  • brezly Re: Frufru! 24.03.05, 17:48
                                                    No to pa. I mokrego zajonca!
                                                  • pieranka Re: Frufru! 24.03.05, 17:50
                                                    Pa! i wesołych baź!
                                                  • baloo Re: Frufru! 24.03.05, 17:49
                                                    lipa, nosz. To do jutresa na chfilke.
                                                  • baloo Re: Frufru! 24.03.05, 17:45
                                                    choc'choc' ? znaczy jak "tas'-tas'" ?
                                                    ;o)
                                                  • brezly Re: Frufru! 24.03.05, 17:46
                                                    A Baloo, tam jest watek dla ciebie tez . "Nowy watek" sie nazywa
                                                  • baloo Re: Frufru! 24.03.05, 17:48
                                                    Zajrzalem - slicny. Juz kiedys znalazlem te stronke, ale zawsze z rozkosza tam
                                                    zagladam. Se wtedy przypominam, ze 5 lat pozniej wydano I tom Encyklopedii
                                                    Diderota i kumpli ;o)
                                                    I tak juz zostalo ;o)
                                                  • baloo Re: Frufru! 24.03.05, 17:50
                                                    "O Boże nie mnij mnie lub mnij mnie mniej"
                                                    <8o0
                                                    !!!

Pyszota, no.
                                                  • pieranka Re: Frufru! 24.03.05, 18:24
                                                    jest tego więcej
                                                  • baloo Re: Frufru! 24.03.05, 18:26
                                                    no to koniecznie musze to miec .
                                                  • pieranka Re: Frufru! 24.03.05, 18:32
                                                    i tak się stanie
                                                  • baloo Re: Frufru! 24.03.05, 18:40
                                                    sie stanie. Aha, wlasnie Szakale dzwonily.
                                                    Paczke dostaly w ostatni przedswiateczny dzien i jest spok wesolo.
                                                    Paczke oczywiscie opitolili celnicy,kurde. na szczescie cos tam zostawili ;o)
                                                  • pieranka Re: Frufru! 24.03.05, 18:43
                                                    powages? wyjęli coś?!
                                                  • baloo Re: Frufru! 24.03.05, 18:46
                                                    aha, na szczesci e tylko jedna paczke cuksuf. Zajaczki, czekulatki, bombonierki
                                                    i reszte cuksuf zostawili. I najwazniejsze tez zostawii - takie trzy ustrojstwa
                                                    do malowani ajajek bez malowani apaluchuf.

W sumie uczciwi - wzieli se tylko takie myto.
                                                    ;o)
                                                  • baloo Re: Frufru! 24.03.05, 18:47
                                                    znaczy oficjalnie to sie nazywa, ze paczka przyszla z zagranicy w stanie
                                                    uszkodzonym.
                                                  • baloo Re: Frufru! 24.03.05, 18:48
                                                    bo przeciez wszyscy wiedza, jak bardzo szwajcarscy pocztowcysa lasi na cukierki
                                                    i czekolade. Tam bida wszak i Dzikozachodni rozboj.
                                                  • pieranka Re: Frufru! 24.03.05, 18:51
                                                    nadwaga była i tyle ;-)
                                                  • baloo Re: Frufru! 24.03.05, 18:53
                                                    aha, i oni zadbali, zeby Szakale i Pani Balonowa nie mieli nadwagi. otco.
                                                    Kochaniency tacy.
                                                  • pieranka Re: Frufru! 24.03.05, 18:57
                                                    lece, bo wołajo barytonem, papa
                                                  • baloo Re: Frufru! 24.03.05, 18:58
                                                    papa.
                                                    aha, i dzieki za linke do Sh. Fajne sa te lagodne kociemamy ;o)
                                                  • millefiori Re: Frufru! 24.03.05, 22:01
                                                    To pewnie weterani CP (celnictwa polskiego). Tu sa lasi na CD.
                                                  • pieranka Re: Frufru! 25.03.05, 09:22
                                                    Nie?! przestraszyła się Pieranka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka