stonka_ziemniaczana 28.02.03, 12:14 powiedz tylko chlopie jak i gdzie, powiedz szybko, i ja zaraz zakladam skrzydelka w paseczki, najpierw zrobie fru-fru a potem za kartofelki sie wezme Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stonka_ziemniaczana Re: Chlopie! Biore te kartofle, razem z polem 28.02.03, 17:19 a moze ty chlopie rozmysliles sie juz, albo oddales pole wraz z ziemniaczkami innemu szkodnikowi? A tu czasu nie ma, wiosna idzie, i stonka musi znalesc sobie jakies poletko ziemniaczkowe, zeby miala gdzie skrzydelka w paski na sloneczku wygrzewac i kartofelki pochrupywac Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 konkretnie, ci juz bije samantko................ 28.02.03, 17:22 z powodu marcowej, niemoznosci:((( Odpowiedz Link Zgłoś
stonka_ziemniaczana Re: konkretnie, ci juz bije samantko............. 28.02.03, 17:31 uciekaj stad szkodniku bo dostaniesz zginlym kartoflem. Zgnilych kartofli nie lubie ale chetnie porzucalabym nimi gdyby tylko nie moje swiezo wyprasowane paski na skrzydelkach byly wazniejsze Odpowiedz Link Zgłoś
stonka_ziemniaczana Nie, to nie chlopie, 01.03.03, 15:16 mam gdzies i twoje kartofelki i twoje pole, niech ci inne szkodniki je obleza, wcale sie nie bede martwic o te twoje kartofle, znajde sobie inne, lepsze pole z lepszymi ziemniaczkami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Chlopie! Biore te kartofle, razem z polem IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.03.03, 20:39 Proponuję Ci schrupanie piotrussa i bstalone w ramach usług dla ludności :) Odpowiedz Link Zgłoś
stonka_ziemniaczana Re: Chlopie! Biore te kartofle, razem z polem 03.03.03, 20:47 kartofelki, tylko i wylacznie kartofelki! Tylko gdzie tu kartofelki w taki ziab, chyba tylko w piwnicy, wiec moze bede musiala znalesc chlopa z duza piwnica i z duza iloscia kartofelkow, zeby przeczekac troche ten mrozek Odpowiedz Link Zgłoś