Dodaj do ulubionych

Chlopie! Biore te kartofle, razem z polem

28.02.03, 12:14
powiedz tylko chlopie jak i gdzie, powiedz szybko, i ja zaraz zakladam
skrzydelka w paseczki, najpierw zrobie fru-fru a potem za kartofelki sie wezme
Obserwuj wątek
    • stonka_ziemniaczana Re: Chlopie! Biore te kartofle, razem z polem 28.02.03, 17:19
      a moze ty chlopie rozmysliles sie juz, albo oddales pole wraz z ziemniaczkami
      innemu szkodnikowi? A tu czasu nie ma, wiosna idzie, i stonka musi znalesc
      sobie jakies poletko ziemniaczkowe, zeby miala gdzie skrzydelka w paski na
      sloneczku wygrzewac i kartofelki pochrupywac
    • kitek1 konkretnie, ci juz bije samantko................ 28.02.03, 17:22
      z powodu marcowej,
      niemoznosci:(((
      • stonka_ziemniaczana Re: konkretnie, ci juz bije samantko............. 28.02.03, 17:31
        uciekaj stad szkodniku bo dostaniesz zginlym kartoflem. Zgnilych kartofli nie
        lubie ale chetnie porzucalabym nimi gdyby tylko nie moje swiezo wyprasowane
        paski na skrzydelkach byly wazniejsze
    • stonka_ziemniaczana Nie, to nie chlopie, 01.03.03, 15:16
      mam gdzies i twoje kartofelki i twoje pole, niech ci inne szkodniki je obleza,
      wcale sie nie bede martwic o te twoje kartofle, znajde sobie inne, lepsze pole
      z lepszymi ziemniaczkami
    • Gość: maryjo2 Re: Chlopie! Biore te kartofle, razem z polem IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.03.03, 20:39
      Proponuję Ci schrupanie piotrussa i bstalone w ramach usług dla ludności :)
      • stonka_ziemniaczana Re: Chlopie! Biore te kartofle, razem z polem 03.03.03, 20:47
        kartofelki, tylko i wylacznie kartofelki! Tylko gdzie tu kartofelki w taki
        ziab, chyba tylko w piwnicy, wiec moze bede musiala znalesc chlopa z duza
        piwnica i z duza iloscia kartofelkow, zeby przeczekac troche ten mrozek
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka