Gość: Marcin IP: *.lodz-wschod1.sdi.tpnet.pl 22.04.01, 10:19 Jestem z Łodzi i wariuję po łódzkich knajpach, ostatnio poznałem wiele blondi i naprawdę są wyjątki.... miłe , inteligętne i ponętne..... i co jeszcze... nie wszystkie lecą na mamonę!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: monika Re: Blondyneczki są THE BEST........and.................. IP: *.proxy.aol.com 30.04.01, 17:21 blondyneczki sa the best and ..bat brunetki sa very sexiiiiiiiiiiiiiiiii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spiral Re: Blondyneczki są THE BEST........and.................. IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 01.05.01, 00:16 a ja ostatnio czytałam, ze mężczyźni wola kobiety, które sa piekne, ale inteligencją i wiedza nie grzeszą. za bardzo się obawiaja, ze taka intelektualistka, do tego ładna (może jeszcze brunetka!) bardzo szybko wykryje ich słabe strony i boją się ponizenia. hmmm... mimo wszystko nie rozumiem tego... zawsze chyba lepiej żyć z kimś kto ma coś do powiedzenia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MONIKA Re: Blondyneczki są THE BEST........and.................. IP: *.proxy.aol.com 01.05.01, 00:57 FACECI ZAWSZE WOLA GLUPIE , SZCZUPLE , NIEBIESKOOKIE BLODYNKI ZEBY WYGLADAC JAK PAKERZY !!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joan Re: Blondyneczki są THE BEST........and.................. IP: 195.136.109.* 02.05.01, 14:48 Gość portalu: Marcin napisał(a): > Jestem z Łodzi i wariuję po łódzkich knajpach, ostatnio poznałem wiele blondi i > > naprawdę są wyjątki.... miłe , inteligętne i ponętne..... i co jeszcze... nie > wszystkie lecą na mamonę!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Blondyneczki są THE BEST........and..................do wszystkich IP: *.library.uu.nl 03.05.01, 13:17 kobiety,wy to dopiero macie kompleksy wszystki tylko pisza o tych glupich blondynkach,wy same napewno za to jestescie madre i piekne. ciekawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spiral Re: Blondyneczki są THE BEST........and..................do wszystkich IP: 217.99.165.* 03.05.01, 21:57 prowokacja. Odpowiedz Link Zgłoś
smokini Re: Blondyneczki są THE BEST........and..................do wszystkich 05.05.01, 23:25 Gość portalu: ciekawy napisał(a): > kobiety,wy to dopiero macie kompleksy wszystki tylko > pisza o tych glupich blondynkach,wy same napewno za to > jestescie madre i piekne. ciekawy a ja jestem madra i piekna... i blondynka ofkorz :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aguirre Czy "inteligętne" to inteligentne inaczej? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.06.01, 09:59 Gość portalu: Marcin napisał(a): > Jestem z Łodzi i wariuję po łódzkich knajpach, ostatnio poznałem wiele blondi i > > naprawdę są wyjątki.... miłe , inteligętne i ponętne..... i co jeszcze... nie > wszystkie lecą na mamonę!!!!!! Czy "inteligętne" to inteligentne inaczej? Odpowiedz Link Zgłoś
mariposa Re: Czy 21.06.01, 13:55 a ja do niedawna bylam blondynka i nie wplynelo to zasadniczo, ani na poziom mojej inteligencji, ani na zainteresowanie moja osoba plci przeciwnej. i chociaz bardzo mi ladnie w jasnych wlosach, to chyba nie stracilam zbyt wiele uroku z powodu "powrotu do natury" pozdrawiam wszystkie farbowane liski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikey Re: Blondyneczki są THE BEST........and.................. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.06.01, 15:09 Gość portalu: Marcin napisał(a): > Jestem z Łodzi i wariuję po łódzkich knajpach, ostatnio poznałem wiele blondi i > > naprawdę są wyjątki.... miłe , inteligętne i ponętne..... i co jeszcze... nie > wszystkie lecą na mamonę!!!!!! eee tam, każda leci na kasę, choć niektóre potrafią ładnie się maskować mnie i tak wszystko jedno czy blondynka czy brunetka byle była sexy (haha, to podstawa, co?), nieśmiała i inteligentna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V.C. Re: Blondyneczki są THE BEST........and.................. IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.06.01, 19:18 Np. taka Christima Aguilera ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciupciuś Re: Blondyneczki są THE BEST........and.................. IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 05.07.01, 00:07 Brunetki blondynki ja wszystkie was dziewczynki...... Przede wszystkim jednak blondyny wole poniewaz sa inteligentniejsze ;)...i najbardziej seksowne jak dla mnie..... I want Krystina Agilera!!! a na kase moze nie wszystkie leca ale bez niej nigdy nie ma szans na zarwanie jakiejs dupencji... Odpowiedz Link Zgłoś