ralston 27.04.05, 23:27 ... i szlag mnie trafia, jak widzę ile tego musiałem zapłacić do Urzędu Skarbowego. A jeszcze muszę dopłacać :((( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anahella Re: Wypełniam PIT-a 27.04.05, 23:27 ja to zrobie jutro. Jestem chora ale bede musiala wyjsc z domu i wziac druki. Bueeee. Mam nadzieje doplacic nieduzo. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Wypełniam PIT-a 27.04.05, 23:33 Nie musisz wychodzić z domu. Program można ściągnąć z net-u, wypełnić, wydrukować i wysłać pocztą. Nie ma obowiązku wypełniania oryginalnych formularzy... Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Wypełniam PIT-a 28.04.05, 10:26 a gdzie jest ten program? nie mam drukarki, wiec tak czy siak musze to zrobic recznie, ale przynajmniej bym sobie sprawdzila czy wszystko jest ok Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: Wypełniam PIT-a 28.04.05, 11:24 znjdziesz w portalu dobreprogramy.pl Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Wypełniam PIT-a 28.04.05, 12:14 juz znalazlam: jak kretyn zapytalam a potem wpisalam w google "PIT 2004" i wywalilo mi mnostwo linkow. Ehhh, czasem warto najpierw uzyc wyszukiwarki a potem pytac, zeby nie wyjsc na lamera:) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Wypełniam PIT-a 28.04.05, 13:14 anahella napisała: > juz znalazlam: jak kretyn zapytalam a potem wpisalam w google "PIT 2004" i > wywalilo mi mnostwo linkow. Ehhh, czasem warto najpierw uzyc wyszukiwarki a > potem pytac, zeby nie wyjsc na lamera:) Lamerstwo to nic. Gorszym przestępstwem jest nieznajomość warsztatu w zakresie badań historycznych. Uwierz mi na słowo, bo nie chce mi się szukać linków ;) Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Wypełniam PIT-a 27.04.05, 23:34 Za mnie zrobila to moja ksiegowa, i ta sama ksiegowa kazala mi zwrocic 530 zl wolnej kwoty, ktora dwa razy odprowadzalam, ze szkoly i z dzialalnosci :( I po co mi taka ksiegowa! :((( Odpowiedz Link Zgłoś
benia30 Re: Wypełniam PIT-a 28.04.05, 00:08 ralston napisał: > ... i szlag mnie trafia, Każdego trafia kto swoje oddać musi (ja do tej grupy nieszczęśników tym razem nie należę :-)) W najbogatszych urzędach w kraju zaczęły się duże kolejki (sprawdzałam dzisiejszego poranka) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Wypełniam PIT-a 28.04.05, 00:17 Jak to nienależysz do tych nieszczęśliwych? Nie płacisz podatków???? Odpowiedz Link Zgłoś
benia30 Re: Wypełniam PIT-a 28.04.05, 00:24 ralston napisał: > Nie płacisz podatków???? Tego nie wiem, zacofana w tych sprawach jestem :-)) Znajoma mi jakieś papiery (PIT-y czy inne) wypisała. A co mi tam pobierają - nie wiem. Pozostaję w błogiej nieświadomości i dobrze mi z tym. Fakt faktem, że nic nie muszę dopłacać :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Wypełniam PIT-a 28.04.05, 00:25 Fakt - może lepiej byłoby nie wiedzieć.... Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Wypełniam PIT-a 28.04.05, 00:24 Musiałem się znieczulić odrobiną chilijskiego caberneta... Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: Wypełniam PIT-a 28.04.05, 12:26 ralston napisał: > Musiałem się znieczulić odrobiną chilijskiego caberneta... Aby dobrze obliczyć procenty? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Wypełniam PIT-a 28.04.05, 13:13 aand napisał: > > Aby dobrze obliczyć procenty? ;) > > Oszszszywiśśśsie... Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: Wypełniam PIT-a 29.04.05, 02:46 Wypełniłam!!! :D I jeszcze mi oddadzą. Zawsze mi oddają :D Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Wypełniam PIT-a 29.04.05, 10:18 Nigdy nie oddają. Zawsze zabierają. To tylko ułuda... Odpowiedz Link Zgłoś