Dodaj do ulubionych

Dlaczego faceci patrza tylko na urode?

IP: *.nysa.sdi.tpnet.pl 18.07.02, 16:52
Właśnie prosiłabym mężczyzn,aby mi to wytłumaczyli...Jestem szczupłą
blondynką o porcelanowej cerze , niebieskich oczach...Szukam mężczyzny
moejgo życia...Kandydatow jest wielu...za wielu...Może by się coś znalazło
ale skąd ja mogę wiedzieć czy oni patrzą na mnie jak na człowieka a nie
tylko jak na piękną laleczkę?????
Może doradzą mi cos kochani mezczyzni z forum...A moze znajdzie sie taki dla
ktorego liczy sie to co w środku?
pozdrowienia Monika
Obserwuj wątek
    • kiddie Re: Dlaczego faceci patrza tylko na urode? 18.07.02, 19:25
      Jezeli mialbym byc szczery - patrzymy na urode tak, jak i wy patrzycie na
      sylwetke. W odroznieniu od ciebie (przy okazji gratuluje skromnosci nie jestem
      zbyt urodziwy i przez to jestem pewien, ze moja zona chodzila ze mna i wyszla
      za mnie nie dlatego, ze ladnie sie prezentuje. Wracajac do tematu, sa rozni
      mezczyzni - tacy, ktorzy beda na ciebie zawsze patrzyli jak na piekny przedmiot
      i kiedy zacznie ci brakowac urody wymienia cie na mlodszy rocznik, tacy ktorzy
      po chwilowym zauroczniu beda chcieli poznac cie glebiej i mam nadzieje ze sie
      nie zawioda, a takze tacy, ktorzy nigdy sie do ciebie nie zbliza, bo twoja
      uroda ich oniesmiela. Nigdy nie masz pewnosci, jak to jest naprawde, a kiedy ja
      zyskasz, bedzie juz pewnie za pozno...
    • Gość: Le Niuch Re: Dlaczego faceci patrza tylko na urode? IP: 213.155.167.* 18.07.02, 19:50
      Z grubsza rzecz biorąc pewnie dlatego że to powinna być oznaka dobrych genów
      (choć dziś to może i dobrego chirurga ;) ) A poza tym dlatego że to miło móc
      podziwiać kobiecą urodę!
    • sombre Re: Dlaczego faceci patrza tylko na urode? 19.07.02, 00:24
      Ja nie patrzę.
      Dla mnie się liczy.
      Pozdrawiam:)

facet
      • Gość: jina Re: Dlaczego faceci patrza tylko na urode? IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 19.07.02, 10:55
        A ja patrzę! Porcelanowa laleczka+złocisty blond+niebieskie oczka tottallny
        cool!!!!!! ALE RANKIEM ZAJRZĘ INSIDE BLONDGŁÓWKI niestety zazwyczaj.

• tiresias Re: Dlaczego faceci patrza tylko na urode? 19.07.02, 14:53
          patrzą, bo tylko urode widać,nie?
          moja kobieta jest niezwykle piękna (tak mówią inni faceci) i wstrząsająco
          inteligentna,pracowita i bogata
          czy jestem szczęśliwy?...
          • Gość: Men Re: Dlaczego faceci patrza tylko na urode? IP: *.teleton.pl 20.07.02, 14:51
            Niestety ślicznotko, nie ma recepty na twoje dylematy.
            Ani uroda, ani inteligencja ani ilość kandydatów nie pomagają w wyborze.
            Musisz zaryzykować.
            Ale za to później prawie wszystko zależy od Ciebie.
            Według mnie 60% błędów popełniacie właśnie później.
            (Nie mówię w tej chwili o swojej płci). Pozdrowienia.
    • Gość: nemo Re: test IP: *.abo.wanadoo.fr 21.07.02, 04:09
      A na co maja patrzec? To nie dotyczy tylko kobiet? Samochod tez sie oglada
      najpierw z zewnatrz a potem dopiero zaglada pod maske.
      Jezeli nie wiesz co zrobic, to masz teraz okazje. Jest okres wakacji, blond
      wlosy przerob na siano, lub ogol, oczy schowaj za grobe okolary, szmaty pozycz
      od babci i tak zamaskowana sproboj zalapac kilku facetow na twoj intelekt.
      Jezeli przejdziesz ten test zwyciesko mozesz dalej wybrzydzac. Jezeli nie,
      korzystaj z urody puki jeszcze czas.
      Wyniki testu mozesz oglosic na Forum.
      • Gość: Moni692 Re: test IP: *.nysa.sdi.tpnet.pl 21.07.02, 14:12
        Chodzi mi o to by nie patrzyli tylko na wygląd ale na to co się ma w
        głowie...Co do propozycji ogolenia włosów to raczej się nie zdecyduję.Chba
        zacznę jednak szkać kogoś przez internet kto nie będzie wiedział jak
        wyglądam....Co o tym myślicie?
        • Gość: nemo Re: test 2 IP: *.abo.wanadoo.fr 21.07.02, 15:37
          co to znaczy szukac ? cnota ci na mozg uderza, czy to tylko okres ruji ?
          Przez internet mozesz znalezc pomoc w rozwiazaniu nurtujacego cie aktualnie
          problemu, pogadac bez zobowiazan, znalezc ludzi o podobnych zainteresowaniach,
          ale czy to jest rozwiazanie na znalezienie tego (tej)wymarzonego. Kobieta nie
          musi byc piekna, ale musi miec w sobie cos, taki wabik , cos co przyciaga a
          potem pomalu z czasem moze to ewaluowac na inne etapy.(Prawdopodobnie to dziala
          i w odwrotna strone)Zdaje sie ze ty tych wabikow masz az w nadmiarze. Skoro nie
          chcesz sie ogolic to przeistocz sie ze zwierzyny w mysliwego. Rozejrzyj sie
          jeszce raz dookola ciebie, jezeli nie jestes pewna pierwszj lini rozejrzyj sie
          w drugiej tej bardziej niesmialej, ty zrob pierwszy krok, a potem zdaj sie na
          tzw intuicje kobieca.(co zazwyczaj u kobiet zwlaszcza u blondynek funkcjonuje
          lepiej jak rozum)
          @+
          • moni692 Re: test 2 21.07.02, 16:00
            zapewniam cie drogi nemo ze moj mozg funkcjonuje jak nalezy i o to sie obawiac
            nie musisz...Czy uwazasz ze znajomosci zwawierane w internecie sluza tylko
            jednemu?Czym roznia sie od tych zawieranych w rzeczywistosci???Po pewnym
            czasie wszystko mozna sprowadzic na real..No a rui wybacz mi ale nie mam....
            • Gość: nemo Re: Gratuluje IP: *.abo.wanadoo.fr 21.07.02, 17:44
              To byla taka mala prowokacja, a przy okazji test. Zareagowalas w miare
              prawidlowo, wiec mysle ze dasz sobie rade, nawet przez internet.
              • Gość: moni692 Re: Gratuluje IP: *.nysa.sdi.tpnet.pl 21.07.02, 18:17
                hmmm,nemo prowokacja mówisz...w kazdym razie ciesze sie ze przeszlam pomyslnie
                ten test...wydajesz mi sie calkiem ale w porzadku..pozdrowienia monika
                • Gość: nemo Re: Gratuluje IP: *.abo.wanadoo.fr 21.07.02, 18:31
                  Widze ze polowanie sie zaczelo. O mnie zapomnij, stary wrobel jestem i to pod
                  ochrona, ale podoba mi sie twoja technika. Czy ty na pewno jestes prawdziwa
                  blondynka ?
                  • Gość: moni692 Re: Gratuluje IP: *.nysa.sdi.tpnet.pl 21.07.02, 18:42
                    hihi...Nemo blondynką to ja jestem, ale chyba tylko z wyglądu....A jak stary
                    jesteś ty wróbelku?
                    • Gość: nemo Re: czary IP: *.abo.wanadoo.fr 21.07.02, 18:49
                      Kusisz kocurze, ale uwazaj za mna wielki buldog stoi.
                      • Gość: moni692 Re: czary IP: *.nysa.sdi.tpnet.pl 21.07.02, 18:52
                        skorpiony nie są płochliwe....za to potrafią dać niźle w kość...masz na tyle
                        odwagi?
                        • Gość: nemo Re: !!! IP: *.abo.wanadoo.fr 21.07.02, 19:05
                          Jam jest SKORPION !!!
                          to ma byc wyzwanie, zastanow sie jeszcze.
                          • Gość: moni692 Re: !!! IP: *.nysa.sdi.tpnet.pl 21.07.02, 19:11
                            Ja się nigdy nie poddaje...to chyba jedna z cech skorpionów ...z mojej strony
                            wyzwanie podejmę ale czy ty będziesz w stanie mu podołać?
                            • Gość: nemo Re:Polak smierci sie nie leka. IP: *.abo.wanadoo.fr 21.07.02, 19:29
                              Chocbym ostatnie piora mial postradac,zle padlo. Moze i masz urode,
                              inteligencje ale charakter to wredny. A tak wogole jezeli dobrze pamietam to ty
                              mialas szukac tego jedynego. Teraz wszyscy beda wiedziec ze po to zeby go
                              ukatrupic, zamordowac i zezrec. Po tak oficjalnym ogloszeniu twoje akcje
                              wyraznie spadna.
                              SAMOBOJCY NA POMOC (moze sie zmeczy zanim mnie zezre)
                              • Gość: moni692 Re:Polak smierci sie nie leka. IP: *.nysa.sdi.tpnet.pl 21.07.02, 19:34
                                hehe....ale się uśmiałam...obiecuję że cię nie pożrę...co do charakteru to
                                najmilszy on nie jest ale tylko wtedy gdy ktoś mi za skórę zajdzie...a co
                                będzie jak się dwa skorpiony spotkają???W końcu ciągnie swój do swego albo?:)))
                                • Gość: nemo Re:Nie wierz nigdy kobiecie. IP: *.abo.wanadoo.fr 21.07.02, 19:50
                                  "obiecuję że cię nie pożrę" - Znasz to - "Nie wierz nigdy kobiecie (...)"A mnie
                                  nie pozresz bo sie nie dam. To jest piekne w w swiecie wyobrazni (internet)ze
                                  mozna sie draznic nawet ze skorpionem a on i tak cie nie moze dziabnac.
                                  • Gość: moni692 Re:Nie wierz nigdy kobiecie. IP: *.nysa.sdi.tpnet.pl 21.07.02, 19:54
                                    a czy masz na tyle odwagi aby tego spróbować w rzeczywistości?znasz
                                    powiedzenie że lepiej zgrzeszyć aniżeli żałować potem że się nie zgrzeszyło
                                    (czy jakoś tak)...ponoć zakazany owoc smakuje najlepiej...zresztą ja cię nie
                                    będę namawiać...skorpiony podejmują zawsze trafne decyzje....
                                    • Gość: nemo Re:Zakazany owoc IP: *.abo.wanadoo.fr 21.07.02, 20:13
                                      Moze i zakazany owoc smakuje lepiej, ale historia zna juz takie przypadki, i
                                      konsekwencje.
                                      Ostro sarzujesz. Tak mi sie cos widzi ze ty nie potrzebujesz ni pomocy ni rady
                                      w znalezieniu tego jedynego. Zdaje sie ze jestes w stanie owinac sobie kazdego
                                      faceta wokol palca, wodzic jak na sznurku, i zezrec klienta dla kaprysu.
                                      • Gość: moni692 Re:Zakazany owoc IP: *.nysa.sdi.tpnet.pl 21.07.02, 20:19
                                        tak naprawdę to ja jestem cicha i potulna owieczka...a tak serio to ja narazie
                                        nie mam ochoty nikogo pożerać, bo ja jestem wegetariański skorpion...na
                                        dodatek wcale nie przegłodzony więc nie musisz na mnie uważać...a z
                                        postem...no cóż to też była prowokacja...czy dalej przede mna drzysz nemo?
                                        • Gość: nemo Re:Uwaga zla owieczka IP: *.abo.wanadoo.fr 21.07.02, 20:31
                                          Tak, tak a ja jestem czerwony kapturek. Ta bajke tez czytalem.
                                          A nawet jak sie trzese ze strachu to i tak tego nie obaczysz. Owieczka hehe

PS (do wszlkich samobojcow. Uwaga na lagodne owieczki, bo to moze byc
                                          zakamuflowany zly wilk (albo inny pozeracz kapturkow)
                                          • Gość: moni692 Re:Uwaga zla owieczka IP: *.nysa.sdi.tpnet.pl 21.07.02, 20:37
                                            ja jestem wegetarianska owieczka a kapturkow nie pozeram ale za to lubie
                                            kapitanow nemo;)))))))))....boisz sie mnie juz nemo?
                                            • Gość: yumpie. Re:Uwaga zla owieczka IP: *.abo.wanadoo.fr 21.07.02, 21:04
                                              Zdaje sie ze robi sie tlok na laczach, gdzies poprzednia odpowiedz zaginela,
                                              albo jeszcze nie doszla. Sprobuje to odtworzyc. Co tam bylo? Juz nie pamietam
                                              czy sie balem czy jeszcze nie. A juz sobie przypomnialem Nemo to znaczy Nikt.
                                              Wiec nie moglem sie bac, poniewaz cos co nie istnieje nie moze sie bac. Jeszcze
                                              pisalem zebys w koncu przestala tak straszyc bo ja sie nie boje a ty tylko
                                              odstraszasz potencjalnych kandydatow do reki ksiezniczki.
                                              • Gość: nemo Re:- -------- IP: *.abo.wanadoo.fr 21.07.02, 21:07
                                                Ten doszedl ,wiec chyba tamtego zle wyslalem.
                                              • Gość: moni692 Re:Uwaga zla owieczka IP: *.nysa.sdi.tpnet.pl 21.07.02, 21:14
                                                no ja tu nikogo nie chce odstraszac a tylko na polowanie przylecialam.....na
                                                miotle jak czarownica chociaz nie jestem nia....czy moge cie nemo porwac ze
                                                soba?
                                                • Gość: nemo Re:miotly mi dajcie. IP: *.abo.wanadoo.fr 21.07.02, 21:22
                                                  Porwac to moze i nie, ale dla dobrej czarownicy i to w dodatku z miotla to
                                                  zdaje sie ze znalazlo by sie tu jakies zajecie.
                                                  • Gość: moni692 Re:miotly mi dajcie. IP: *.nysa.sdi.tpnet.pl 21.07.02, 21:24
                                                    jaka placa i jakie obowiazki?moze omowimy to w ustronnym miejscu?:)
                                                  • Gość: nemo Re:Podstepna czarownica IP: *.abo.wanadoo.fr 21.07.02, 21:45
                                                    Wstretna materialistka. Toz to dla dobra miotly zeby z wprawy nie wyszla. A w
                                                    ustronne miejsce nie dam sie zaciagnac bo mnie moze cos zezrec.

PS (Samobojcy - unikac kota, owieczek, czarownic oraz ustronnych miejsc)
                                                  • Gość: moni692 Re:Podstepna czarownica IP: *.nysa.sdi.tpnet.pl 21.07.02, 21:48
                                                    w tej chwili mnie rozbroiles...jestem juz bezbronna...no a moze na czaty dasz
                                                    sie zaciagnac?
                                                  • Gość: nemo Re:Tez nie. IP: *.abo.wanadoo.fr 21.07.02, 22:03
                                                    Tez nie.Uprzedzalem zebys sie dobrze zastanowila.Jestem uparty. U mnie to
                                                    rodzinne, moi przodkowie jeszcze 200 lat po koperniku twierdzili ze ziemia jest
                                                    plaska. Zadnych zakatkow, ustronnych miejsc. Jak ma mnie cos zezrec to w
                                                    szczerym polu.
                                                  • Gość: moni692 Re:Tez nie. IP: *.nysa.sdi.tpnet.pl 21.07.02, 22:08
                                                    no to spotkajmy sie w szczerym polu...czy dalej sie mnie lekasz rycerzu krola
                                                    artura?
                                                  • Gość: nemo Re:zlosliwa IP: *.abo.wanadoo.fr 21.07.02, 22:19
                                                    Hola, hola panienka, czy ja ci ublizam ?
                                                  • Gość: moni692 Re:czyzbym pana zezloscila? IP: *.nysa.sdi.tpnet.pl 21.07.02, 22:23
                                                    ja nie jestem zlosliwa tylko uprzejmie pytam...ale chyba pan sie mnie boi:PPPP
                                                  • Gość: nemo Re: :-) IP: *.abo.wanadoo.fr 21.07.02, 22:33
                                                    Toz juz mowilem ze ja sie niczego nie boje, oprocz,kotow,owieczek, wilkow,
                                                    czarownic, katow ,zakatkow,i innych tym podobnych zwierzakow i zaulkow.
                                                    Tak ze ogolnie to raczej jestem odwazny. I jako tako odwazny stanowczo nie
                                                    pozwalam sobie zeby mnie wyzywala od zakutych lbow. Juz wole zeby mnie cos
                                                    zezarlo.
                                                  • Gość: moni692 Re: :Pan jest ale odwazny! IP: *.nysa.sdi.tpnet.pl 21.07.02, 22:36
                                                    boi sie pan takiej malej kobietki jak ja czy tylko mi sie wydaje? moze pan
                                                    udowodni swoja odwage?:PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP
                                                  • Gość: nemo Re: Moze i glupi ale stanowczy IP: *.abo.wanadoo.fr 21.07.02, 22:57
                                                    Teraz probujesz grac na meskiej ambicji. Mimo wczesniejszych deklaracji cos mi
                                                    sie tak wydaje ze uparlas sie jednak mnie zezrec.
                                                    Nic z tego, ale ze ciebie juz prawie polubilem nie bede juz uprzedzal
                                                    potencjalnych kandydatow na samobojcow. To moge zrobic dla ciebie po
                                                    znajomosci.

• moni692 Re: Hehe... 21.07.02, 23:01
                                                    no to ja wywieszam biala flage...hihi...moze skusi sie pan na
                                                    rozmowe?:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                                                  • Gość: nemo Re: Testament. IP: *.abo.wanadoo.fr 21.07.02, 23:15
                                                    Uwaga wszyscy samobojcy.
                                                    Jezeli jutro sie nie pojawie to znaczy ze mnie cos zezarlo.
                                                    Nastepny niech stanie w szranki i urwie leb hydrze.
                                                  • moni692 Re: tylko czyj testament? 21.07.02, 23:18
                                                    hehe...pan tak mowi a to sie okaze ze ja nie wroce do domciu....jak cos to
                                                    zostalam porwana przez pana Nemo i tam prosze mnie szukac:)))))))...
                                                  • Gość: nemo Re: nie trac nadziei ... IP: *.abo.wanadoo.fr 21.07.02, 23:39
                                                    Dobra Pani Kocico, Babo Jago, Wilcza owieczko czy tam jakiekolwiek inne
                                                    podstepne wcielenie. Rozumiem ze nie udalo sie Pani dzisiaj mnie zezrec. Ale
                                                    nie trac nadziei moze jutro jak nie mnie to moze kogo innego.
                                                  • moni692 Re: nie trac nadziei ... 21.07.02, 23:45
                                                    panie kapitanie prosze sprawdzic poczte...czyzby faktyczne zawieszenie
                                                    broni???????
    • Gość: 007 Nie zrobisz na mnie większego wrażenia. IP: *.pl 18.10.02, 20:36
      Bo mało jest dziewczyn na widok których mi szczęka opada, cenię raczej to co
      sobą prezentuje i jak się zachowuje. Oby nie była brzydka. Napewno nie
      traktowałbym cię jako zabawki bo zostałem wychowany na qlturalnego człowieka,
      jestem wrażliwy i do głowy nie przychodzi mi by ranić uczucia drugiej osoby.

pozdrawiam
    • Gość: KATAHDIN Re: MONI692 i NEMO !!!!! IP: *.mercerville-16-17rs.nj.dial-access.att.net 21.10.02, 03:00
      Czekam na ciag dalszy.! To bylo wspaniale !!!!
    • Gość: KATAHDIN Re: Dlaczego faceci patrza tylko na urode? IP: *.mercerville-16-17rs.nj.dial-access.att.net 21.10.02, 03:07
      " GDZIE CI MEZCZYZNI ? !!??!!........
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka