ralston 07.07.05, 21:28 Na jakieś dwa tygodnie. Na szarpany urlop. Herbata wiecie gdzie stoi ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janou Re: No to znikam 07.07.05, 22:15 no to;niebieskiego nieba bez chmur, bez deszczu ,bez komarow i szerokiej drogi.P. Odpowiedz Link Zgłoś
ogabignac Re: No to znikam 08.07.05, 21:48 I żeby komary nie gryźli, woda była czysta a trawa zielona; by gwiazdozbiory mrugały przyjaźnie nad wieczornym ogniskiem a nie gdy walisz się z roweru barkiem i pyskiem;) Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: No to znikam 08.07.05, 22:00 ralston napisał: > Herbata wiecie gdzie stoi ;) Cholercia, a o cukrze zapomniał. I co, gorzką mam pić? ;P Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: No to znikam 13.07.05, 14:31 Zanim zniknę znowu, witam w przerwie urlopowej. Cztery dni na Pogórzu i cztery kleszcze. Na razie wynik niezły. Jak tak dalej pójdzie pobiję rekord. Odpowiedz Link Zgłoś
kamilario Re: No to znikam 13.07.05, 14:48 jak to jest, że w podlaskich lasach nigdy nie złapałem kleszcza, a wystarczyło raz wybrac się do śląskich lasów i już się przypętało cholerstwo:( Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: No to znikam 13.07.05, 15:11 to pewnie stad ze sie ze Slazakami na FB klocisz, na pewno naslali :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kamilario Re: No to znikam 13.07.05, 15:25 Musowo mnie z kimś pomylili, nigdy na żadny Śląskim forum nie byłem:P Na krakowskim owszem, rzeszowskim i lubelskim i olsztyńskim też mi się zdarzyło ale nigdy na śląskim Odpowiedz Link Zgłoś
ralston No to wróciłem... 26.07.05, 17:02 Wróciłem i obecnie przeżywam stan głodu tlenowego. Jeszcze niedawno oddychałem żywicznym powietrzem a teraz wciągam ołowiane... Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: No to wróciłem... 26.07.05, 17:12 Jeszcze nie zniknął. Ale zaraz znikam. W robocie nie wiem w co najpierw ręce włożyć... Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: No to wróciłem... 26.07.05, 17:18 Tapicer Was pozdrawia. Podobno jesteście fajni :)) Prawda-li to?;) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: No to wróciłem... 26.07.05, 17:20 Jak nie marudzimy i nie targujemy się, to pewnie fajni. A za głowę to się dziś nieustannie łapię :) Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: No to wróci?em... 28.07.05, 08:41 zebra..... pojawia sie i znika a moze chodzi po pasach ? :P Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: No to wróci?em... 28.07.05, 09:14 poziomk napisał: > zebra..... pojawia sie i znika > a moze chodzi po pasach ? :P taki blady czy taki opalony? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
janou Znikam z forum ,jade do Was 05.08.05, 15:25 Jutro jade do Was ,bedziemy w Bialymstoku (maz i wnuk )we wtorek po poludniu trzymajcie kciuki ,bo troche sie boje polskich drog i kierowcow i pogoda w internecie tez nie bardzo na przyszly tydzien. Co zwiedzac jezeli bedzie padal deszcz,prosze o propozycje. Z gory dziekuje i pozdrawiam .Janou Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: No to wróciłem... 26.07.05, 22:31 Witaj Rals :) A ja tu przez cały czas oczywiście irredentę robiłem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: No to wróciłem... 26.07.05, 22:37 Włochy przyłączyć do Ursusa, a Tea Tme do Białołęki... Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: No to wróciłem... 26.07.05, 23:36 Ha, wystraszył się irredenty - tak przecież upadła ck monarchia... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: No to wróciłem... 27.07.05, 23:25 Dziwisz się? Właśnie z terenu ck monarchii wróciłem... Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: No to wróciłem... 28.07.05, 08:19 Kajzera pamnientajom. Wszak Peremyshl najlepiej się rozwijał jak twierdzę budowali... Odpowiedz Link Zgłoś