Gość: bogi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 11:04 pozdro 600:))lubartow:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ziutka Re: Czechy: prostytutki pracują za bony IP: *.ethz.ch 15.07.05, 11:49 Pani Bugajska Pani okreslenia dla kobiet ktore zarabiaja na zycie uslugami seksualnymi sa prymitywne. Jak pani moze jako kobieta napisac "latawice" albo "cichodajki". To sa kobiety ktore udzielily nawet wywiadu dla gazety, jakie z nich cichodajki? Prosze sie zreflektowac i wiecej szacunku dla innych prfoesji Pani....tez bym tu mogla wstawic niejeden epitet ale po co? Odpowiedz Link Zgłoś
michal_33 Re: Czechy: prostytutki pracują za bony 15.07.05, 12:14 zadzam sie z toba zupelnie dziennikarka jest po prostu chamska a jak mniemam uwaza sie sie na pewno za dobra katoliczke jak to w polsce powszechne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nordynek Re: Czechy: prostytutki pracują za bony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 12:31 Rzeczywiście, od razu rzucają się w oczy te poniżające określenia, ale Twoja postawa łącząca wszystko co złe z katolicyzmem jest jeszcze bardziej prymitywna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik Nie gloduja, za bony bo maja co do ust wlozyc IP: *.ri.ri.cox.net 15.07.05, 14:05 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mir [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 18:58 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
dese Re: Nie gloduja, za bony bo maja co do ust wlozyc 15.07.05, 19:47 I tak mają co tam włożyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Nie gloduja, za bony bo maja co do ust wlozyc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 23:20 I tak wkładaja do ust :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BOMBONIERKA Re: Nie gloduja, za bony bo maja co do ust wlozyc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.05, 10:44 Oj, mają co do ust włożyć, mają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mazen Re: Czechy: prostytutki pracują za bony IP: *.nyc.res.rr.com 16.07.05, 15:20 He he odezwaly sie feminazistki i ich bezjajeczni zausznicy, tacy "mezczyzni". Troche humoru, "panie" i "panowie" (celowo w cudzyslowach), to moze troszke dluzej pozyjecie...ale zreszta, po co wam, takim smutasom dluzej zyc, no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FC Re: Czechy: prostytutki pracują za bony IP: 212.160.138.* 15.07.05, 14:05 > a jak mniemam uwaza sie sie na pewno za dobra katoliczke Z ktorej czesci artykulu to wywnioskowales Sherlocku? Smiesza mnie tego typu komentarze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zygzyg super! a mi sie zawsze wydawalo ze GW IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.07.05, 15:23 byla raczej oskarzana o nadmierna 'semickosc'... To w koncu jak jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miecia Re: Czechy: prostytutki pracują za bony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 15:53 mnie rowniez oburzyly rynsztokowe okreslenia, jakimi posluzyla sie pani redaktor wydaje mi sie, ze powaznemu pismu, jakim jest gazeta taki jezyk nie przystoi no chyba ze Pani Bugajskiej wydaje sie ze ona rowniez pracuje dla "bulwarówki" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rocco Re: Czechy: prostytutki pracują za bony IP: *.ipt.aol.com 16.07.05, 12:12 niech cie najedza.... hehehehe :D:D:D:D:D a nie sa w pracy "dokarmiane" szczegolnie te , co pracuja w "paszczu" rotfl ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Czechy: prostytutki pracują za bony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 13:28 racja. Prostytutka - to zawód. K... to charakter. Ot i różnica. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aden Bugajska to ..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 16:39 Prostytutki oddają swe ciało, a takie sprzedajne dziennikary jak Bugajska swoją duszę, wypisują różne bzdury za pieniądze sponsorów i podpisują swoim nazwiskiem. bleeeee Odpowiedz Link Zgłoś
srull Re: Czechy: prostytutki pracują za bony 15.07.05, 12:32 Niemozliwy maja ten system (nieco przypomina mi to czasy PRL-u i tzw. zupe z wkladka regeneracyjna). Ciekawe czy wartosc tych bonow odlicza sie jakos od pensji, czy sa one dawane jako cos ekstra? Jesli to drugie, to calkiem fajna sprawa, taki bonusik. Autorka artykulu powinna nieco zmienic jezyk, bo tak jak poprzednikow i mnie raza pewne okreslenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a.. Re: Czechy: prostytutki pracują za bony IP: 195.39.86.* 15.07.05, 15:42 stravenky dostaja pracownicy wiekszosci firm w czechach, nie tylko tych panstwowych, jak twierdzi pani Bugajska....40 % z ich wartosci jest potracane z pensji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grisza [...] IP: *.mnhelse.net 15.07.05, 13:00 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruud Re: Czyzby pruderyjni Panowie chadzali do agencji IP: 212.41.135.* 15.07.05, 13:22 A w Amsterdamie sa nawet ladne, tylko drogie. I nie biora bonow. Cash only. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ant Re: Czyzby pruderyjni Panowie chadzali do agencji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 16:41 Wiemy, wiemy byłeś w agencji i ci nie stanął, żałosny impotencie. Idź się lepiej potnij Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bart a coz to za jezyk, pani Bugajska? IP: 218.111.68.* 15.07.05, 13:06 "latawica", "cichodajka"; co to ma byc? odkad to Gazeta drukuje takie "faktowe" slownictwo? to, ze sie pisze o prostytucji, jak by nie brac, niczym niezwyklym i niczym zlym, nie znaczy, ze mozna takie bulwarowe, wlasciwie chodnikowe, slownictwo tolerowac. Pani Bugajska byc moze ma poglady, ktore nakazuja Jej z pogarda spogladac na prostytutki, ale w profesjonalnie napisanym tekscie winno byc slownictwo na odpowiednim poziomie. pozdrawiam, liczac, ze to ostani taki pani artykul:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bart Grisza - ponizej krytyki. IP: 218.111.68.* 15.07.05, 13:10 jakim cudem takie wnioski mozna wysnuc na podstwie wczesniejszych wpisow, powiedz Grisza:) bo ja wyobraznie mam dosc dobrze prosperujaca, ale takiej interpretacji mi nie staje:) kolejna osoba, ktora tylko chamksi jad saczyc potrafi; o argumentach i kulturze pojecia brak. pozdrowienia dla wszystkich przedmowcow Griszy! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grisza Solidaryzuje sie z p.Bugajska,bo tez nie IP: *.mnhelse.net 15.07.05, 14:19 lubie fagasow ze swinskimi oczkami i spoconymi lapkami.A takie odnioslem wrazenie na podstawie analizy psychologicznej poprzednich wpisow.Jak szanowny pan poczyta np.Kitowicza,to nasi ojcowie sarmaci brzydzili sie slowem rajfura i stad sobie wymyslali rozne zdrobnionka m.in. "krzywe" czyli ku...Mnie sie rzadko co podoba w GW ale akurat tekst pani Bugajskiej tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bart ani ja "szanowny pan", ani sarmata... IP: 218.208.226.* 15.07.05, 14:43 ...wiec szkoda slow, zeby mnie przekonac do takiej formy krytyki. "odniosles wrazenie", powiadasz? a odkad to na wrazeniu opiera sie opiniowanie innych, co? znasz kogokolwiek z przedmowcow ad personam, ze tak sobie folgujesz? pomysl przed nastepnym wpisem. a tak swoja droga; jakie to typowe, ze straznicy moralnosci nosza w sobie najwiecej jadu, zawisci i nietolerancji...czy ktos mi powie, jak sie z tym laczy definicja MORALNOSCI? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miffi Re: ani ja "szanowny pan", ani sarmata... IP: *.net-serwis.pl 16.07.05, 18:43 bardzo się oburzyłaś, a tymczasem Grisza wyraził tylko swoje odczucia estetyczne, nie ma tma nic o moralności. estetyka jest równie ważna. Wyluzuj się, chyba, ze czujesz się dotknięta, bo sama sobie w ten sposób dorabiasz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mazen Re: ani ja "szanowny pan", ani sarmata... IP: *.nyc.res.rr.com 16.07.05, 23:42 "Bart", ty masz naprawde duze mniemanie o sobie, co? A dla mnie to jestes po prostu nikim, tylko zwyklym pieniaczem-onanista, ktory nigdy nic nie osiagnal oprocz pobicia rekordu spuszczania spermy w brudne skarpetki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: red Re: ani ja "szanowny pan", ani sarmata... IP: *.delta.furrynet.org 18.07.05, 00:45 "m-oralność" - kojarzysz :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miffi Re: Solidaryzuje sie z p.Bugajska i zGriszą IP: *.net-serwis.pl 16.07.05, 18:40 Szanowni użytkownicy usług oferowanych przez te panie, którzy tak bronicie ich godności. Znowu coś się tu komuś pomieszało. W dizsiejszych czasach wybór tej profesji świadczy po prostu o niskiej inteligencji (to nie tylko syfa, ale i HIF- a można zarobić dodatkowo) i ogólnej niechęci do pracy - nie mając wykształcenia i zawodu można nie tylko obciągać odrażajacym facetom, którzy inaczej musieliby sami sobie to zrobić, ale jeszcze można utrzymać się ze sprzątania, pilnowania dzieci, pomagania staruszkom, itp. Te panie uwazają was, klientów za frajerów, ale skoro płacicie, to płaćcie. I Grisza, nie sądzę, ze z usług prostytutek korzystają Adonisi - ci mają wiele okazji za free... tak więc obie strony są siebie warte. Opodatkować to u źródła, pecunia non olet. A wogóle, to kosztuje tylko 210 zł ? Makabra.. Odpowiedz Link Zgłoś
bohemian1 Re: Solidaryzuje sie z p.Bugajska i zGriszą 16.07.05, 19:03 ...ceny: 1 hodina = 2.500,- CZK Striptease = 1.000,- CZK K. Klub Uherske Hradiste, male provincni mesto na jihovychode Moravy, cili ne ve stredu turistiky. Proveniance "girls": CZ, SK, UA, Belorusko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Welcome to Hell Smutne takie małżeństwa... IP: *.eranet.pl 15.07.05, 13:34 "To dyskretna forma płatności. Żony lubią od czasu do czasu sprawdzić wyciąg z konta męża. Zaraz by pytały: "Kochanie, na co wydałeś te 1000 koron?". A tak cisza, obiad "zjedzony" i wszyscy są syci". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: h Czesi zamiast rozmyślać latami IP: *.prawo.uni.wroc.pl 15.07.05, 14:17 wprowadzaja praktyczne rozwiązania. Światły naród i nikt tam nie będzie się głupio gardłował. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: h Re: Czesi zamiast rozmyślać latami IP: *.prawo.uni.wroc.pl 15.07.05, 14:21 miałem na mysli legalizację prostytucji a nie stravinki - chociaż też mogłyby byc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Czechy: prostytutki pracują za bony IP: *.investa.gda.pl / 213.77.37.* 15.07.05, 14:25 to nie są stravinki, a STRAVENKY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bm Re: Czechy: prostytutki pracują za bony IP: 80.188.208.* 15.07.05, 14:51 No wlasnie stravenky, i panie prostytutki nic na nich nie zarabiaja. Stravenky moga wymienic na towary o takiej wartosci jaka jest wartosc starvenky, pojedyncza to najczesciej 50, 80 lub 100 koron. Czyli, jezeli ich usluga kosztuje 1000 kcz to dostaja np 20 stravenek 50 koronowych, czyli caly miesieczny przydzial pana korzystajacego. A za stravenky pan korzystajacy placi w pracy tylko polowe ich wartosci, reszte doplaca firma. Czyli to on ma taniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a.. Re: Czechy: prostytutki pracują za bony IP: 195.39.86.* 15.07.05, 15:35 latawica, cichodajka....no no no, i to takie slowka na stronach Gazety, no nic, i "stravenky"- "nie stravinki" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Czechy: prostytutki pracują za bony IP: *.dip.t-dialin.net 15.07.05, 15:38 Nie mam nic do zarzucenia czeskim prostytutkom.Widadomo ze to margines spoleczny. Ale Pani Redaktor, piszacej TAKIM jezykiem w prasie ("DAWALY") moglaby sie chociaz troche zaczerwienic. Po polonistyce to Pani chyba nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
mukie Re: Czechy: prostytutki pracują za bony 15.07.05, 15:56 Też się przyłączę do grona krytyków Bugajskiej. Ile ona ma lat? Piętnaście? Słownictwo jak ze szkolnej toalety. A zdawałoby się, że artykuły prasowe powinny być jako tako obiektywne i napisane poprawnym, profesjonalnym, kulturalnym językiem. Nigdy wcześniej się z czymś podobnym na łamach Gazety nie spotkałam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jery Gdyby zamiast dawały ....byłoby np. oddawały się IP: *.crowley.pl 15.07.05, 16:16 rozpustnikom większośc osób pomyslałoby sobie czytając co za nudziara..Sam czasem zastanawiam sie jak romawiac z ludzmi - bo nasz jezyk staje coraz bardziej wulgarny . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo14 Re: Czechy: prostytutki pracują za bony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 16:13 Cesi znowu udowadniają, że są mądrzejsi i bardziej pragmatyczni od polaków. Nasi politykierzy\o polityków w Polsce bardzo trudno\ z pobłażaniem odnoszą się do naszych południowych sąsiadów. Ale niestety to właśnie my powinniśmy się uczyć kapitalizmu od " braci czechów". Nas interesuje wyłączne łapanka czarownic ukrytych w teczkach, oczywiście żeby Polska zdychała z głodu ale po katolicku, no i oczywiście co papież pierdnie po polsku.Natomiast władze czeskie akurat myślą o swoich obywatelach i nawet z dupy potrafią wyciągnąć szmal a nie ukraść go. Panowie Czesi tak trzymajcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewan_mcteagle Re: Czechy: prostytutki pracują za bony IP: *.lodz.msk.pl / *.devs.futuro.pl 15.07.05, 16:29 Czechy to fajny kraj. Klimat podobny a gdzieniegdzie nawet lepszy niz u nas, lepsze samochody, kobiety co najmniej rownie ladne a i pilka nozna na wyzszym poziomie. Nic tylko do Czech (albo Brazylii;) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ptv4 Re: Czechy: prostytutki pracują za bony 15.07.05, 22:22 A tam piłka. Przede wszystkim HOKEJ HOKEJ HOKEJ MÓJ KOCHANY NA LODZIE!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marii Re: Czechy: prostytutki pracują za bony IP: 82.177.69.* 15.07.05, 23:18 Oj bolo, bolo.... Nawet jeśli zgodzę się z Tobą, że czesi bywają od na mądrzejsi i bardziej pragmatyczni /choć nieniekoniecznie/, to już z całą pewnością nie zgodze sie z tym, że oni pierwsi wpadli na pomysł by z prostytucji uczynić dochód dla państwa. Nie gdzie indziej a właśnie u nas już od lat debatuje się nad tym jakby zalegalizować prostytucję, zadbać tym samym o zdrowie i bezpieczeństwo "narodowe" jak również by tym samym wspomnianą profesję opodatkować, co faktycznie przyniosłoby narodowi również spory dochód.Niestety jak dotychczas wszystko to pozostaje w swerze planowania i dobrych chęci, ale kto powiedział, że i czesi zdołają swoje plany wprowadzić w życie. Plany żywcem /śmiem twierdzić/ zerżnięte właśnie od nas, polaków. Moim skromnym zdaniem już dawno powinno to zostać wprowadzone w życie nawet dla samego bezpieczeństwa pań kubczących swoim ciałem !!! Niestety jak sam wspomniałeś, nasi politykierzy /jak ich nazwałeś/ wciąż mają ważniejsze sprawy na głowie, a i ja sama mogłabym kilka takich spraw wymienić, ale nie o tym przecież tu mowa. Szkoda tylko, że nie są to sprawy, którymi faktycznie się przeważnie zajmują. No, ale cóż.idą wybory i wcale mnie to nie dziwi, a co najwyżej mogę być zbulwersowana. Tylko po co właściwie mam się tym przejmować i niepotrzebnie stresować? To i tak niczego w podejściu naszych polityków do polityki, nie zmieni. Pozdrawiam i życzę mimo wszystko spokoju, a nawet zalecam !!! Pozdrawiam milutko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo14 Re: Czechy: prostytutki pracują za bony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 16:43 ..i jeszcze jedno, piszę z przerwami ponieważ po wydrukowaniu art. p. Bugajskiej komp. zaczął mi się zawieszać. Otóz w rozumieniu potocznym cichodajki to panie otoczone szacunkiem i poważaniem ale w zaciszu gabinetów lub w mieszkaniach z opuszczonymi storami nader często lubią sobie pofolgować z kim popadnie. latawice to panie dające dupy obojętnie komu lecz bez gratyfikacji finansowej. Panie dające dupy z takąż gratyfikacją to prostytutki lub dziwki, a ku..two to po prostu cecha charakteru, prawda p. Bugajska? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heh "czeska latawica"??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 18:43 Co ta za język? Może pan redaktor od razu napisze "czeska k..wa"? Odpowiedz Link Zgłoś
artur737 A mnie najbardziej ciekawi powod tych bonow 15.07.05, 22:31 Ktos moglyb wyjasnic o co chodzi z tymi bonami? Przeciez oni tam chyba nie maja deficytow zywnosciowych. Wiec kto i dlaczego te bony tam rozprowadza. Odpowiedz Link Zgłoś
bohemian1 Re: A mnie najbardziej ciekawi powod tych bonow 16.07.05, 06:33 ....Stravenky ("bony"), vetsina ceskych firem dava pracovnikum "stravenky", za nez se pracovnici v urcitych restauracich muzou stravovat (jist) nebo jidlo koupit. Tedy pracovnik financuje 40% a firma 60% nominalni hodnoty. Je to v Cechach relativne zazity a bezny system pece o pracovniky. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lifanek Re: Czechy: prostytutki pracują za bony IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 22:54 Grisza ty ciu**! Sarmaci nie byli naszymi ojcami! HeHe, moze twoim palko! a Pani Bugajska to siebie moze nazywac cichodajką. Przeciez to zwykli ludzie tak jak Pani!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yoga Re: Czechy: prostytutki pracują za bony IP: *.dip0.t-ipconnect.de 15.07.05, 23:39 To strasznie smutna historia. Dziewczyny, ktore sie oddaja za bony zywnosciowe, czyli za jedzenie. Z nedzy wychodza na ulice, nie dla przyjemnosci. Legalizacja prostytucji dla dobra kobiet, by je uwolnic z lap streczycieli - jestem za. Bylaby to takze skuteczna metoda walki z handlem kobietami. Ale podatkow panstwo brac nie powinno, bo niczym nie bedzie sie roznic od ordynarnego alfonsa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gobi Re: Czechy: prostytutki pracują za bony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 00:41 Leglizacja upodlenia kobiet dla dobra kobiet?! Cenniki, rankingi, wydajności, podatki, kasy fiskalne (czy co tam sobie wymyślą posłowie) - to wszystko dla dobra tych biednych okbiet, aby ich już nie wykorzystywali stręczyciele? I jeszcze o pewnym nadużyciu: praca to sianie zboża, projektowanie sukien, nagrywanie kaset dla niewidomych, prowadzenie tramwaju, strzyżenie, masaż, występy w cyrku i wiele innych czynności, ale nie k...stwo! Morderstwo na zamówienie nie jest pracą, kradzież również nie, i wciąganie niezorientowanych ludzi do sekty. Można wskazać trochę zajęć zyskownych, którym nie przynależy zaszczytne miano "pracy". Odpowiedz Link Zgłoś
orcheystra Re: Czechy: prostytutki pracują za bony 16.07.05, 18:12 nie twoja sprawa umoralniać innych ministrancie - to dorosłe kobiety i my jesteśmy dorośli i jeśli chcemy to płacimy i jeśli one chcą, to biorą pieniądze i jeśli mają ochotę, to puszczają się z kim sobie zażyczą a jesli my mamy ochotę bzykamy te, które na to wyrażą zgodę....itd. Jeśli jakakolwiek kobieta decyduje się zarabiać seksem nie Twój wówczas interes wpieprzać się w cudze życie, koleżko mściwy harcerzyku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bebebe Legalizacja ALFONSOW IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 17.07.05, 22:35 Legalizacja prostytucji to tak naprawde jest legalizacja alfonsow. W wiekszosci krajow prostytucja nie jest karana (inaczej bylyby jeszcze bardziej uzaleznione od sutenerow), natomiast karane jest czerpanie korzysci z prostytucji - czyli sutenerstwo. Wyglada na to, ze kampanie o legalizacje inspirowane sa przez gangsterow kontrolujacych ten biznes. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thadee Re: Czechy: prostytutki pracują za bony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 00:04 Stravenki szanowna Pani,stravenky......... Odpowiedz Link Zgłoś
yabanjin U nas beda za to prostytutki na kartki... 16.07.05, 05:28 ...niech tylko PiS i LPR dojda do wladzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miffi Re: U nas beda za to prostytutki na kartki... IP: *.net-serwis.pl 16.07.05, 18:45 Nie martw sie , frajerze. jak będziesz miał kasę, to wystarczy dla ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonk Re: Czechy: prostytutki pracują za bony IP: *.207.broadband2.iol.cz 16.07.05, 07:05 Płacenie prostytutkom stravenkami nie jest zjawiskiem masowym. Autorka po prostu kupiła bulwarowkę i dodała swoje wypociny. Więcej pokory dla pani ew.przyszłego zawodu, p.Bugajska ! Dwie prostytutki to nie jest jeszcze reprezentacja wszystkich, a jest ich tu kilka tysięcy. Te, z górnej półki na pewno nie biora stravenek czy koron. Te, które +chodzą+ za stravenky, w tym zawodzie zęby zjadły (dosłownie!!!) Praca p.Bugajskiej jest przykładem upadku zawodu dziennikarza, zwłaszcza zasady rzetelności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tajmech Re: Czechy: prostytutki pracują za bony IP: *.parkowe.pol / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 07:21 Iwonka , to nie są latawice, to są istoty które chcą jakoś żyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s2 Re: Czechy: prostytutki pracują za bony IP: *.toya.net.pl 16.07.05, 10:55 no nie. tak być nie może. przy takiej cywilizacji zaczynam się wstydzić swojego barbarzyństwa. Prezenty - rozpieszczanie - kurtynuazyjne kurtyzany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gejsza Re: Czechy: prostytutki pracują za bony IP: *.toya.net.pl 16.07.05, 10:56 kocham czeszki - dla każej kimono - i niech tak spacerują po Pradze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Re: Czechy: prostytutki pracują za bony IP: *.toya.net.pl 16.07.05, 10:57 Kocyk na mazowieckiej łace. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzy Filar Re: Czechy: prostytutki pracują za bony IP: *.toya.net.pl 16.07.05, 10:58 czy najładniejsze kotki są w egipcie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotka Re: Czechy: prostytutki pracują za bony IP: *.toya.net.pl 16.07.05, 10:58 ja jestem z egiptu Odpowiedz Link Zgłoś