anahella 01.08.05, 23:42 W wyszukiwarke Merlina wstukalam "encyklopedia broni" i prosze co mi wyskoczylo miedzy innymi: www.merlin.com.pl/frontend/towar/382943 Ja chyba naprawde zglupialam:> Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anahella Re: Encyklopedie... 02.08.05, 20:09 to jak w tym kontekscie mam rozumiec rozkaz "na ramie bron"? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Encyklopedie... 04.08.05, 00:08 anka1 napisała: > moze ze encyklopedia do torby ?:))) tyle tam roznosci nosze, ze jedna encyklpedia wiecej nie zrobi roznicy:> Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: Encyklopedie... 04.08.05, 09:07 a nikomu na myśl nie przyszło, że mądry Merlin wie, że Bronia jest głupia, w związku z czym należy jej szuakć na półce z działem Głupota??? Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: Encyklopedie... 04.08.05, 11:49 czarnajagoda napisała: > a nikomu na myśl nie przyszło, że mądry Merlin wie, że Bronia jest głupia, w > związku z czym należy jej szuakć na półce z działem Głupota??? No co Ty, niektóre Bronie są całkiem atrakcyjne. Tylko trzeba uważać, żeby miały skończone 16 lat. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: Encyklopedie... 04.08.05, 14:35 atrakcyjność głupoty nie wyklucza... a poza tym skąd mamy wiedzieć z jaką Bronią Merlin miał do czynienia tworząc swój katalog Odpowiedz Link Zgłoś