Dodaj do ulubionych

Yellow pages

10.08.05, 10:58
Cos co sie znajduje na spodzie nieoczekiwanie starego stosu papierow na
biurku. Co sie ten stos uprzata triumfalnie na okolicznosc zakonczenia Dlugiej
Meczacej Papierowej Roboty, co to wysokosc stosu powiekszyla o jaka 1/4.
No, poszlo, teraz niech Ony sie martwia!! :-))

Obserwuj wątek
    • anchan Re: Yellow pages 10.08.05, 11:18
      Czu już mogę puścić przywiędłe kciuki?
      • brezly Re: Yellow pages 10.08.05, 11:20
        Roznie mozna na zagadnienie patrzec. Wlasciwie nie wiem. Moze zacisnij te drugie, o!
        • anchan Re: Yellow pages 10.08.05, 11:30
          no to wykonam gimnastykę śródlekcyjną i zacisnę ponownie
          lepiej trzymać niepotrzebie niż nie trzymać porzebnie
          • brezly Re: Yellow pages 10.08.05, 11:42
            Wytrzymamy, dotrzymamy?
            • aniela Re: Yellow pages 11.08.05, 22:19
              moge cos zatrzymac? np czas
              • vaud Re: Yellow pages 12.08.05, 03:44
                Tak trzymam te kciuki, ze juz sie nawet w przedzialek nie drapie.
                Anchan, polecam wymoczenie piastek (pjoustek) w soli Epsom ( magnesowej). Co
                wieczor sie tak wymaczam w nieskromnej calosci. Blogosc i ekstaza bez recepty.
                ( choc mi dokur kazal)
                • ewakurz Re: Yellow pages - olowkiem na marginesie 12.08.05, 08:50
                  Jak tak sobie patrze na dumne przewodnictwo Foiri i Brezlego, to zaczynam sie
                  drapac w zamrozony zarodek tezy i konsortesow i czuje sie nieco jak Antoni Z. z
                  piosenki o zyciu Antoniego Z. Niemniej jednak doskonale potrafie trzymac
                  kciuki, o.
                  • vaud Re: Yellow pages - olowkiem na marginesie 12.08.05, 21:59
                    ja wiem jak to jest, bo sama niedouk jestem. Yhy yhy. No ale dobra nam srednia
                    robia. Gorzej, jak przestana dziac, a tylko komenderowac zaczna. Opresja bedzie
                    i wyzysk... ;-(
                    • ewakurz Re: Yellow pages - olowkiem na marginesie 13.08.05, 00:27
                      No tak, pani Wudeczko. Albo bedziemy tkaly dywaniki w jakims kacie, albo sie
                      cza bedzie podciagac na linkach :)
                      • vaud Re: Yellow pages - olowkiem na marginesie 13.08.05, 05:23
                        na komplety pojdziem?
                        • ewakurz Re: Yellow pages - olowkiem na marginesie 13.08.05, 11:10
                          Jak w dym! Czasu i neuronow wolnych pani znajdzie?
                          • vaud Re: Yellow pages - olowkiem na marginesie 15.08.05, 18:32
                            a mialam jeszcze pare w spizarni...
                            • brezly Re: Yellow pages - olowkiem na marginesie 16.08.05, 08:10
                              Neurony to neurotyczne bywajo. Nie przepadam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka