Gość: dorodny16 IP: *.ichtj.waw.pl 07.09.05, 14:39 Brawo, nagroda dla tego pana za galopującą inteligencje!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: biko dać mu Nobla IP: *.crowley.pl 07.09.05, 15:00 Nobel za uczciwość!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bebe Re: dać mu Nobla IP: *.talex.com.pl 07.09.05, 15:55 Darwina raczej, dobrze że sobie krzywdy przy okazji nie zrobił Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: Kadet-przestępca złapał się sam IP: *.b-ras1.dbn.dublin.eircom.net 07.09.05, 15:07 a podobno pod latarnia najciemniej... Odpowiedz Link Zgłoś
jorn Re: Kadet-przestępca złapał się sam 07.09.05, 16:40 Ciekawe, co to za przestępstwo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szwet14 Re: Kadet-przestępca złapał się sam IP: *.bredband.comhem.se 07.09.05, 16:40 Mial nadzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stas Nagrodę Darwina dla niego. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 16:58 A u nas najpierw sprawdzaja inteligncje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: idzi w chełmie jego odciski natychmiast by zginęły IP: *.it-net.pl 07.09.05, 17:17 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Kadet-przestępca złapał się sam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 17:43 moja nominacja do nagrody darwina :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psaiakość Re: Kadet-przestępca złapał się sam IP: 217.153.26.* 07.09.05, 18:27 a w PRLu obowiązywała powszechna samoobsługa. I tak dobrze się sprawdzała, że nawet obywatele (nie wszyscy) w ramach ogólnorodowego programu samodyscyplinującego masowo chodzili na wybory popierając panujący ustrój. Chociaż nie musieli, bo i tak frekwencja wynosiła 99,9%. Moje ulubione hasło, z tamtego okresu: "Obywatelu, pomóż milicji, pobij się sam" A teraz co? Niedość, że nie wiadomo na kogo głosować, to jeszcze trzeba ponosić konsekwencje tej decyzji. _ Pies, czyli kto? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paula dżizus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 19:29 rany co za głąb^_^ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolek Re: co nato onz? IP: *.sympatico.ca 07.09.05, 20:17 taka procedura powinna byc zastosowana w kazdym kraju-na stanowiskach takich jak:policja i sluzby graniczne oraz polityczne;nobel dla nowozelandczykow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stirlitz i dla ciebie durniu tez IP: *.debica.net / *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.05, 00:06 i dla ciebie durniu tez Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolek Re:do stirlitza IP: *.sympatico.ca 08.09.05, 19:58 nie znam cie i nie wiem , dlaczego mnie od durniow wyzywasz? moglbys wyjasnic sedno swojej "zlotej mysli"? uderz w stol-a nozyce sie odezwa! a moze powinienes spojrzec w lustro?!-gumowy ryju! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ricky Naszym policjantom pobrać odciski palców IP: *.tvknet.pl / *.ino.tvknet.pl 08.09.05, 12:46 Naszym policjantom pobrać odciski palców i sprawdzić czy ktory nie ma czego na sumieniu. Ale kto potem będzie ganiał zlodziei? #(:-)# Odpowiedz Link Zgłoś