zoltanek 04.05.05, 12:59 ...to palant wszechczasów. zejście po marihułanie przełomem w jego życiu :D:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lucyna_n Re: Suchyxxx 04.05.05, 13:02 a to nie jest czasem Twoj mlodszy braciszek? Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: Suchyxxx 04.05.05, 13:16 nie, to palant bez mózgu. może błędy popełnia podobne, może dlatego tak bardzo mnie wku..a. jest idiotą i fałduje mi się celulu gdy go czytam. bleh Odpowiedz Link Zgłoś
aneta10ta Re: Suchyxxx 04.05.05, 15:01 zoltanek napisał: > fałduje mi się celulu gdy go czytam. bleh Nie w tym momencie. Teraz musisz być śliczny. Aneta Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: Suchyxxx 05.05.05, 14:47 no właśnie i tym problem. asia pokazała mi zdjęcie chłopaka, który się w niej kocha na zabuj i tamten wygląda jak brat pitt albo i lepiej. cholera, chyba pójde do solarium, albo zaczne się myć. trzeba walczyć. Pozdrawiam Anete :) Odpowiedz Link Zgłoś
aneta10ta Re: Suchyxxx 05.05.05, 15:37 zoltanek napisał: > asia pokazała mi zdjęcie chłopaka, który się w niej > kocha na zabuj i tamten wygląda jak brat pitt albo i lepiej. Czyli zamorska makolągwa. Żadna to konkurencja. > cholera, chyba > pójde do solarium, albo zaczne się myć. Ani o tym nie myśl. Postaw na polskość. Pozdrawiam Aneta Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: Suchyxxx 04.05.05, 16:33 nie chce Cie dobijac ale schematy dzialania macie jakby podobne. Odpowiedz Link Zgłoś
sam20 Re: Suchyxxx 04.05.05, 14:31 po grzybach bedzie chciał zostac ksiedzem, po kwasie zostanie Jezusem :) Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: Suchyxxx 04.05.05, 16:33 albo zostanie nikim ja jednak stawiam na to ze przejdzie mu z czasem, młode to i głupie, ot i wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx Re: Suchyxxx 04.05.05, 21:07 Macie rację ale jakim prawem mnie obgadujecie i to w tak perfidny sposób??Przynajmniej ja taki nie jestem.Skąd wiesz o moim zejściu po ziele??Czyżbyśmy się znali przypadkiem??Ja już nie biorę żadnych leków i jestem zdrowy i wolny a wy się męczcie.Możesz mi powiedzieć czemu stworzyłeś ten temat??Chciałeś być zabawny??Trochę nie wyszło Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx Re: Suchyxxx 04.05.05, 21:12 Wogóle to jak ludzie piszą o narkotykach itp to jest świetnie a jak ja napiszę to zaraz że palant bez mózgu.Masz rację jestem głupi jak większość młodzieży biorącej narkotyki i cieszącej się z tego.Tyle że ja już nic nie biorę żadnych leków ani narkotyków nic.Coś jeszcze chcecie wiedzieć piszcie...proszę a teraz pomyślcie jak spadła moja samoocena i jakiego mam doła przez was.Dzięki za wsparcie Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: Suchyxxx 05.05.05, 14:52 pewnie że przejdzie, daje za to głowe. napisałem sobie wten wątek dla zabawy, ale suchy okropnie mnie zawiódł. nie umie jeździć, brak mu grubek skróry i obrusza się jak obrus. Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx Re: Suchyxxx 04.05.05, 21:37 Żółtanek mi poprostu zazdrości że dzięki okropnej jeździe po maryśce postanowiłem wszystko odstawić i nie mieć nałogów.Czy to śmieszne jest że postanowilem to na zejściu?? Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx Re: Suchyxxx 04.05.05, 21:40 A wiecie co??Ja was wszystkich zdrowo pie.. i srajcie się na tym forum sami.Jedyną osobą fajną był msqik czy jak go się tam pisze.Nie piszcie na posty bo i tak już nie wejd na te forum nigdy więc nie musicie nic pisać bo tego nie przeczytam:) Odrazu lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: Suchyxxx 04.05.05, 22:03 i 3 lorafeny przegryzione 3ma xanaxami ukoiły naszego suchegoxxx do lekomanskiego snu. tak jest, trzeba miec odwage jako pierwszy wyjsc z przyjecia, wiadomo ze jak cie nie ma to ci tylek obrąbią, takie jest życie, nie ma sie co tak wsciekać. Odpowiedz Link Zgłoś
aneta10ta Re: Suchyxxx 04.05.05, 22:34 lucyna_n napisała: > trzeba miec odwage jako pierwszy wyjsc z przyjecia, wiadomo ze jak ci > e nie ma to ci tylek > obrąbią A jak zostaniesz, uwiędniesz się na śmierć. Tylko nieliczni są na tyle próżni, że potrafią słuchać nieprzerwanego potoku cudzej wymowy na ich temat. Aneta Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: Suchyxxx 04.05.05, 23:31 przeciez przy czlowieku nie zaczyna sie obgadywania go, dopiero jak wyjdzie. stad wniosek ze trzeba miec odwage zeby jako pierwszy opuscic sale, ale w gruncie rzeczy to porzyteczna umiejetnosc nie raz nie dwa ocalila mnie od nudziarskiego spedzania czasu na wymuszonych rozmowach i usmiechach. Odpowiedz Link Zgłoś
aneta10ta Re: Suchyxxx 05.05.05, 00:02 Na ogół potrafię się tak skutecznie zaprzeć kopytami, że nie ma takiej siły, która zdołałaby zawlec mnie na jakąś imprezkę. Aneta Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: Suchyxxx 05.05.05, 11:40 szkoda, mogłabyś być duszą towarzystwa i niewątpliwie stanowić gwóżdź programu. Ludzie latami by wspominali. Jeżeli mi fobia pozwala z chęcią brykam na imprezy i od czasu jak nauczylam sie z nich wychodzic wtedy kiedy chce a nie kiedy wypada, oraz przestalam rozpamiętywac to co powiedzialam (czyt. palnęłam) to bardzo to lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
aneta10ta Re: Suchyxxx 05.05.05, 13:24 lucyna_n napisała: > szkoda, mogłabyś być duszą towarzystwa i niewątpliwie stanowić gwóżdź programu. Bywało. > Ludzie latami by wspominali. Bywało. Aneta Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: Suchyxxx 05.05.05, 13:32 no tak, tak myślałam, a teraz finito, szlus, to se ne wrati? Odpowiedz Link Zgłoś
aneta10ta Re: Suchyxxx 05.05.05, 15:31 Powstrzymaj, Panie Boże, wzniesioną prawicą nawet myśl o powrocie dawnych tańców, hulanek, swawoli. Aneta Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: Suchyxxx 05.05.05, 14:49 Suchyxxx. Nie obrażaj się. Nie chodzi mi o ćpanie. Po prostu jesteś głupi, naiwny i każdy kto zechce wydyma Cię od tylca, a ty nawet tego nie zauważysz. Serdecznie pozdrawiam -Zoltanek Odpowiedz Link Zgłoś
aneta10ta Re: Suchyxxx 05.05.05, 15:34 zoltanek napisał: > każdy kto zechce wydyma Cię od tylca, a ty nawet tego nie zauważysz. Więc o co biega? Aneta Odpowiedz Link Zgłoś
aneta10ta Re: MARIHUŁANIE??? 05.05.05, 18:46 Nie łapiesz, Mlask, o co biega? Ostrzegam : ten Forum nie jest dla mało inteligentnych. Możesz skończyć z dziabką w czubku. Aneta Odpowiedz Link Zgłoś
marenta Re: Suchyxxx 05.05.05, 18:57 (...czy to aluzja do misia o małym rozumku który się trochę zdenerwował?) Odpowiedz Link Zgłoś
aneta10ta Re: Suchyxxx 05.05.05, 19:12 To prozaiczny opis potencjalnego zastosowania ogrodniczego narzędzia. Aneta --------------------------- dziabką i szpadlem Odpowiedz Link Zgłoś