deepblueangel 17.09.05, 12:06 Witam, może ktoś polecić jakieś fajne miejsce gdzie mozna nauczyć się tańczyć? Dla początkującej dorosłej kobiety:-D Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
octavius2 Re: Kurs tańca Toruń 17.09.05, 18:41 Z całej siły polecam "Fantom", przy ulicy Słowackiego, naprzeciwko zajezdni tramwajowej. Ogłaszają się jako "jedyne profesjonalne studio tańca w Toruniu" i to nie jest przesada. Ja sam chodzę tam od roku i jestem bardzo zadowolony. Jeśli chcesz więcej szczegółow, daj znać:) Odpowiedz Link Zgłoś
mausierra Re: Kurs tańca Toruń 26.10.05, 21:58 Hej, a możesz mi napisać w jakie dni mają spotkania, jaka jest cena i czy można się jeszcze zapisać? Bo ja jestem w Toruniu tylko poniedziałek - środa i szukam kursu który odbywa się w te dni. Będę wdzięczna za odpowiedź. Dzięki Ania Odpowiedz Link Zgłoś
octavius2 Re: Kurs tańca Toruń 27.10.05, 11:30 Po informacje o kursach w tych dniach zadzwon lepiej do Fantomu, bo na stronie akurat nic o tym nie ma. Pierwszy stopien kosztuje 55 zlotych za miesiac i trwa dwa miesiace. Nastepne stopnie sa tansze. Zapisac sie mozna teoretycznie na pierwszych i drugich zajeciach, ale pierwszy stopien ma to do siebie, ze na kazdych zajeciach sa powtorki, wiec i tak bys nadrobila straty, zapisawszy sie np. na trzecie zajecia. Wydaje mi sie, ze trzecie zajecia pierwszego stopnia sa w poniedzialek o 19. Dowiesz sie wszystkiego w Fantomie. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
deepblueangel Re: Kurs tańca Toruń 18.09.05, 09:51 Każda informacja będzie interesująca:-) Znalazłam wczoraj w internecie też namiary na niejakich Państwo Andruszkiewicz, tam podobno nie zaczął się jeszcze kurs tegoroczny. Z tego co wyczytałam na stronie www.fantom.torun.pl/start.php tegoroczny kurs już się rozpoczął w miniony czwratek. Jako, że w Toruniu będę dopiero od października nie chciałabym być stratna kilka zajęć. Pozdrawiam Joanna Odpowiedz Link Zgłoś
octavius2 Re: Kurs tańca Toruń 18.09.05, 17:52 Co miesiąc zaczyna się w Fantomie przynajmniej jeden kurs pierwszego stopnia. W październiku z pewnością będzie kolejny. Wszystkie potrzebne informacje znajdziesz na stronie Fantomu, ale służę pomocą w razie potrzeby, włącznie z doradzeniem wyboru instruktora/instruktorki. Odpowiedz Link Zgłoś
deepblueangel Re: Kurs tańca Toruń 19.09.05, 16:17 Dzięki, w razie czego na maila się odezwę dobrze? Pozdrawiam Joanna Odpowiedz Link Zgłoś
octavius2 Re: Kurs tańca Toruń 19.09.05, 17:56 Ależ oczywiście. Ja również wracam w październiku do Fantomu, więc mam nadzieję, że się spotkamy. Odpowiedz Link Zgłoś
octavius2 Re: Kurs tańca Toruń 24.09.05, 01:19 Z ostatniej chwili: w Fantomie 7 października startuje kurs pierwszego stopnia. Godziny jeszcze nie znam, ale tego już się dowiesz. Masz partnera czy chcesz go znaleźć na miejscu? Obie możliwości są dozwolone. Odpowiedz Link Zgłoś
deepblueangel Re: Kurs tańca Toruń 03.10.05, 17:12 Cześć:-) Właśnie wiem, że od 7 rusza dla początkujących, ale kurczę godziny mi nie pasują. Zaczyna się chyba o 19:00, a ja do 18:55 mam zajęcia:-( Najbardziej to by mi pasował jakiś poniedziałek wieczór, ale chyba nic w tym czasie się nie szykuje prawda?:-( No i jestem "bezpartnerowa" jeśli chodzi o kurs tańca:-) Pozdrawiam Joanna Odpowiedz Link Zgłoś
octavius2 Re: Kurs tańca Toruń 04.10.05, 22:56 Kolejny kurs tańca zaczyna się w poniedziałek 10 października, też o 19. Może to by Ci bardziej pasowało? Jeślibyś nie znalazła partnera, może zdołam coś na to poradzić. Na pierwsze zajęcia idź sama, najwyżej pomyślimy później. Możliwe, że partner trafi się na miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
deepblueangel Re: Kurs tańca Toruń 05.10.05, 12:29 O super:-) To by mi odpowiadało. Wystarczy, że przyjdę tego 10 i wtedy zapłacę za kurs czy lepiej stawić się wcześniej i się zapisać? Wybacz, jeśli za dużo informacji od Ciebie wyciągam, ale skoro życzliwie mi odpowiadasz:-) Pozdrawiam Joanna Odpowiedz Link Zgłoś
octavius2 Re: Kurs tańca Toruń 05.10.05, 18:31 Nie ma żadnego problemu, zapewniam:) Zapłacić za kurs trzeba na pierwszych zajęciach, nie ma żadnych wcześniejszych zapisów. Aha, możliwe, że zobaczymy się w chwilę po Twoich zajęciach. Ja pewnie będę zaczynał swoje o 20:30, zaraz po Tobie. Odpowiedz Link Zgłoś
deepblueangel Re: Kurs tańca Toruń 05.10.05, 18:37 Zobaczyć się może i zobaczymy ale wiedzieć kto jest kto będzie trudniej:-) Napisz mi jeszcze proszę czy preferowany jest jakiś specjalny strój (na pewno wygodny)...Jestem całkowitym laikiem w tej kwestii. Ale już niedługo mam nadzieję. Odpowiedz Link Zgłoś
octavius2 Re: Kurs tańca Toruń 05.10.05, 19:18 Żaden specjalny strój nie jest wymagany. Ubierz się tak, żeby Ci było wygodnie. Zazwyczaj na zajęcia nikt nie przychodzi wystrojony. Najważniejsze są wygodne buty. A co do rozpoznania się, mogę Ci się opisać w mailu. Odpowiedz Link Zgłoś
octavius2 Re: Kurs tańca Toruń 06.10.05, 15:45 W takim razie czekam, az zobaczymy sie w poniedzialek. Maila jakiegos pewnie niebawem podesle:) Odpowiedz Link Zgłoś
miss.talent Re: Kurs tańca Toruń 01.11.05, 15:44 Mamma Mia ! Oktawian !!!!! to ty ? ... boże jaki ten Toruń jest mały :P To ja szalona Patii z latino ! buziaki buziaki ! co słychać ? chodzisz jeszcze na tańce do latino ? szłyszałam , żę tam mnóstwo ludzi !!! daj znać. Odpowiedz Link Zgłoś
octavius2 Re: Kurs tańca Toruń 01.11.05, 17:54 No pewnie, ze chodze, a co! Czyzbys we mnie watpila?? Ludzi nie jest az tak duzo, moze troszeczke wiecej niz rok temu. A co sie z Toba teraz dzieje? Dlaczego juz tam nie bywasz? Odpowiedz Link Zgłoś