eeeee1 30.09.05, 10:07 a na jaki numer trzeba wyslac SMSa, zeby gaz potaniał? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ja_lemur Pracowity Smok Wawelski 30.09.05, 10:10 pozwolenie na tabliczke - ciekawe, jak dlugo to sie zalatwia???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marqin pozwolenie na tabliczki? IP: *.in.gazownia.pl 30.09.05, 10:39 zalatwia sie je blyskawicznie! najpierw u wlasciciela obiektu, gruntu, zarzadcy drogi (chodnika), u konserwatora zabytkow, w Urzedzie miasta (o ile sie nie myle to trzeba pozwolenie na budowe)... Przy dobrych ukladach kilka miesiecy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marqin Przyklad 1 IP: *.in.gazownia.pl 30.09.05, 10:40 Dla przykladu - we Wrocławiu Zaklad Energetyczny chcial umiescic na swoich wlasnych slupach oswietleniowych swoja wlasna reklame - po kilku miesiacach zalatwiania formalosci (projekty, rozne zgody itp.) NIE otrzymal na to pozwolenia!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marqin Przyklad 2 IP: *.in.gazownia.pl 30.09.05, 10:44 a przed wyborami na slupach zawislo kilkadziesiat tablic z reklamami partii FRASYNIUKA (DEMOKRACI.PL) - niezgodnie z przepisami (wyzsze samochody zachaczaja o tablice wystajace na ulice) i bez pozwolenia... wiadomo - sa rowni i rowniejsi :) 100 lat dla SMOKA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ta_blo Re: Przyklad 2 30.09.05, 13:36 Bo mamy glupie prawo, ktore chroni wizerunek kandydata i za jego "zbeszczeszczenie" nawet jesli ten wizerunek znajduje sie gdzies nielegalnie grozi mandat. Innymi slowy jak ktos bez mojej zgody umiesci plakat kandydata na mojej wlasnosci, to ja moge poprosic komitet o zdjecie. A jak samemu zdejme, to komitet moze na mnie naslac stosowne sluzby ktore wymierza mi mandat karny. To sie nazywa demokracja i dbalosc o wolnosci obywatelskie ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: starycynik Re: Pracowity Smok Wawelski IP: *.lr.centurytel.net 30.09.05, 14:23 Powinno byc tak ze Smok zieje tylko wtedy gdy SMSa wysle prawdziwa dziewica. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inka Re: Pracowity Smok Wawelski IP: *.ucr.edu 01.10.05, 08:36 Starycynik - Piekne!!! Odpowiedz Link Zgłoś
the.bill1 Re: Pracowity Smok Wawelski dziewica? 03.10.05, 00:42 ciekawe ile by wtedy ział.... ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Do Putna na Kreml ;)))) Gazprom wita :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 14:40 !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
at_work SM(S)OK? 30.09.05, 15:18 Jeśli zarabia na tym właściwie tylko operator, to po co ta zadyma? To już lepiej uruchomić prawicę naszej syrenki znad Wisły, może dzięki temu będzie trochę bezpieczniej w stolicy. Proponuję cecnę za usługę pojedynczego cięcia mieczem SMSYrenka - 10 zł _ Pies na kaczki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ishizu Re: SM(S)OK? IP: 80.51.255.* 01.10.05, 14:11 Taa, albo wiecie co, w Przemyślu jest taka fontana - misiek (wg niektórych, fontanna - świnia *^_^*). Mogliby zrobić w ten sposób, że po wysłaniu SMS (koszt np. 2,00 PLN - w tym miejście tak czasem kombinują, że da się i to zrobić) misiu ryczy (może wreszcie zmienią mu kształt "pysia" ;-D). Ponoć jest pusty w środku niczym mózgi byłych parlamentarzystów (buahahaha, cytat mego szanownego ototosana - mądry dzieciak, ale pseudo "inu" bardziej mu pasuje), więc co za problem? Fontanna ta jest bodajże niedaleko ratusza, więc w przypadku np. strajków byłoby to rozwiązanie wprost idealne. Kto idzie za mną? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smok niewawelski Re: Pracowity Smok Wawelski IP: 5.2.* / *.sap-ag.de 30.09.05, 15:20 jak wyslecie do mnie sms to tez moge puscic gaz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zioniek Re: Pracowity Smok Wawelski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.05, 01:24 Ja - ziam, Ty - ziasz, On - zia....gram, grasz, gra.......pram , prasz, pra....jaki język polski jest durny - tak jak ten Smok Podwawelski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smok brawo ziontek :/ IP: *.system.szczecin.pl 01.10.05, 09:27 ja uważam że to piękny język, chociaż troche trudny ;) Gość portalu: zioniek napisał(a): > Ja - ziam, Ty - ziasz, On - zia....gram, grasz, gra.......pram , prasz, > pra....jaki język polski jest durny - tak jak ten Smok Podwawelski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ishizu Re: Pracowity Smok Wawelski IP: 80.51.255.* 01.10.05, 14:13 Gębą??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: torun Re: Pracowity Smok Wawelski IP: *.torun.mm.pl 01.10.05, 14:26 wlasnie wyslalem sms, chociaz jestem z torunia. takie wplywanie na rzeczywistosc to ciekawa sprawa. oczywiscie nie mozna tego porownywac z akcja "upoluj przez internet zwierzyne", czy tez z zawodem polityka, ktory wplywa na rzeczywistosc w sposob prawie ze absolutny, ale i tak jest OK. :) Odpowiedz Link Zgłoś
wlodwoz Re: Pracowity Smok Wawelski 02.10.05, 18:54 Zastanawiam się,czy odpowiednio wysoko płacąc, nie można osiągnąć takiego płomienia,który podpaliłby cały Kraków.Bin Laden ciągle ma odpowiednie pieniądze! Odpowiedz Link Zgłoś