Gość: Kiedys Re: Nowa twarz Samoobrony IP: *.ists.pl / *.ists.pl 20.10.05, 20:28 niebrzydka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henio Re: Nowa twarz Samoobrony IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 20.10.05, 21:07 głupia d.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: res Karierowicze IP: *.ipt.aol.com 20.10.05, 21:52 Blondynka ktora jedynie interesuja pieniadze, jakie moze ukrasc razem z wielkim przewodniczacym Lepperem. Ohyda. Dla karierowiczow Samoobrona to raj. Odpowiedz Link Zgłoś
lolo75 Re: Nowa twarz Samoobrony 20.10.05, 22:47 to jest byUa asystentka Sobotki. SUabo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bazyl Re: Nowa twarz Samoobrony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 23:24 ładna :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzegorz PIĘKNA TWARZ SAMOOBRONY! IP: *.eranet.pl 16.11.05, 23:15 Pan Przewodniczący powinien być chyba dumny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: PIĘKNA TWARZ SAMOOBRONY! IP: *.eranet.pl 16.11.05, 23:17 Powinien być z niej dumny, bo jak nie, to zabieramy ją do PiS'u!!!!!!!!!! Sandra, chodź do nas! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WW Re: PIĘKNA TWARZ SAMOOBRONY! IP: *.eranet.pl 16.11.05, 23:19 Platforma też się jej przymila, chyba ją wylizingują od Leppera! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opole Re: PIĘKNA TWARZ SAMOOBRONY! IP: *.eranet.pl 16.11.05, 23:20 Widziałem na korytarzu sejmowym. Chyba dała by sobie radę nawet z diabłem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AK PIĘKNA TWARZ SAMOOBRONY! IP: *.eranet.pl 16.11.05, 23:24 Sandra to piękny obraz Samoobrony, ale czy poradzi sobie we własnej partii? Chociaż ona ma już teraz 2 partie, bo w SLD jest dla niej miejsce, wiem to. Wiec nie będzie miała tak źle. Może ktoś jej złoży propozycję życia? Poradzi sobie! Inteligentna bestia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Buzia PIĘKNA TWARZ SAMOOBRONY! IP: *.eranet.pl 16.11.05, 23:26 Szkoda, że nie upięknia SLD! Ciekawe, czy ubierze mini chociaż raz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Belzebub PIĘKNA TWARZ SAMOOBRONY! IP: *.eranet.pl 16.11.05, 23:28 Ubierz mini, mini, mini! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Belzebub PIĘKNA TWARZ SAMOOBRONY! IP: *.eranet.pl 16.11.05, 23:30 Ubierz to mini! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dlo [...] IP: *.kam.pl 20.10.05, 23:49 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
marekgdan Sandra na Przewodniczaca Samoobrony!Lepper spieprz 20.10.05, 23:58 aj dziadu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artur NASZA SANDRA! IP: *.eranet.pl 13.11.05, 23:31 Sanderko, jesteś nasza, pamiętaj, nie damy Cię oczernić, bo Cie znamy! Ten Stepkowski to padaka, Wisniowska Ela jakis samouk protegowany, ale nie zajdzie daleko, Piskorski coś kozaczy się i niedługo go pacną. jesteś jedyna nowa, ale lepiej sobie dajesz rade jak oni wszyscy! Wiem, że ich ograsz wszystkich! Bywaj zdrowa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Nowa twarz Samoobrony IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.10.05, 00:26 Kolejna zenada. Ta panna zanim trafila do Leppera pracowala dla SLD, miedzy innymi u Janika w MSWiA. Oportunistka i tyle. Aczkolwiek niebrzydka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafcio Re: Nowa twarz Samoobrony IP: *.zicom.pl / *.zicom.pl 21.10.05, 00:38 Skąd wiesz że pracowała dla Janika, konkrety! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Nowa twarz Samoobrony IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.10.05, 00:42 Sprawdz w MSWiA na liscie bylych pracownikow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P. Re: Nowa twarz Samoobrony IP: *.77.classcom.pl 21.10.05, 00:29 No coz, panienka wystawia dobra opinie "uczelni" ekonomicznej, ktora skonczyla... I wszystko jasne :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FreakyMisfit Re: Nowa twarz Samoobrony IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 21.10.05, 00:33 Trzeba mieć naprawdę downa, by uważać że ci z samoobory są uczciwi... Z drugiej strony przerażające jest to, że wielu młodych i prawdopodobnie niegłupich wykorzystuje samooborę jako odskocznię do własnej kariery... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elkamzo ladacznica robi karierę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.05, 08:00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mika PIERWSZA LADACZNICA CZWARTEJ RP IP: *.chello.pl 14.11.05, 22:41 PIERWSZA LADACZNICA CZWARTEJ RP. Juz my w SLD cos na jej temat wiemy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Re: PIERWSZA LADACZNICA CZWARTEJ RP IP: *.chello.pl 14.11.05, 22:43 prawda , panna dawala dupy wszystkim i wszedzie aby zawsze byc na swieczniku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GB Re: PIERWSZA LADACZNICA CZWARTEJ RP IP: *.eranet.pl 16.11.05, 21:20 Tak?? Chyba zazdrościmy i nigdzie nie pracujemy!! Ha, ha! Do roboty, ludki, do roboty, a nie na blogi dypy obrabiać! Sami nie wierzycie w to co mówicie! A my Was znamy i w d... mamy! A Sandrę szanujemy i jesteśmy dumni, że jest taka osobowość wśród nas! Dziękujemy Ci, Sandro, że zostawiłaś ten chłam SLDowski!!!!!!! Pozdrawiamy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G. Re: PIERWSZA LADACZNICA CZWARTEJ RP IP: *.eranet.pl 16.11.05, 21:22 SANDRA, NA KGP ZAWSZE MOŻESZ LICZYĆ!! I NA WSI TEŻ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B NA KGP ZAWSZE MOŻESZ LICZYĆ, SANDRA! I na WSI też! IP: *.eranet.pl 16.11.05, 21:23 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AA JESTEŚ MĄDRA! IP: *.eranet.pl 16.11.05, 21:26 Pokazałąś tym frajerom, którzy się na Ciebie ślinili całe życie! Lej na nich! Wstyd, żeby faceci zazdrościli kobiecie, że została posłem! Rozumiem, że puste baby, ale faceci też?? Guział Piotr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert k. Re: ladacznica robi karierę IP: *.chello.pl 15.11.05, 02:14 Prawda, dupy to ona potrafi dawac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mar Re: Nowa twarz Samoobrony IP: 62.148.79.* 21.10.05, 08:00 to chyba kiepsko studiowala na AE skoro popiera samoobrone Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Siki Re: Nowa twarz Samoobrony IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.05, 08:11 Lepper uczciwy???!!! To pospłacał te kredyty z początku lat 90-tych, które przepuścił i nie miał zamiaru spłacać??? Że stare chcą Leppera to się nie dziwię, bo głupie i nauczone za komuny, że państwo da, czy się robi czy nie. Ale jak młody działa z Lepperem to musi być po lobotomii mózgu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wikt. LEWANDOWSKA IP: *.eranet.pl 13.11.05, 15:45 Ja też ją znam. I uważam, że jeszcze ona Wam pokaże. Wy jej nie doceniacie! Kto wam płaci i ile, żebyście wypisywali na nią bzdety??! Każdy madry w tym kraju wie, po co się robi taką antyreklamę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DD Re: LEWANDOWSKA IP: *.eranet.pl 13.11.05, 23:17 pamietam sandre. Zawsze wiedziała, czego chce i ciężko pracowała na każdy krok w swoim życiu, czego większość jej zazdrościła. Da sobie świetnie radę! Takie głupotki to dla niej mały pikuś! Nie daj się im, Sandra! Trzymam kciuki! Szkoda, że nie masz już pieska, bo bym chętnie sie nim zaopiekował, jakbys potrzebowała. Zresztą bardzo lubiłem Twojego psa. Wyjątkowy był. Chyba tego psa też Ci zazdrościli, aż Ci go z zazdrości otruli. Nikt nikomu nie jest w stanie zgotować gorszego losu, jak człowiek człowiekowi. Jesteś mądra i oczytana i dobrze o tym wiesz...! Pokaz im wszystkim! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja SANDRA TO POLSKA KSIĘZNICZKA! IP: *.eranet.pl 13.11.05, 23:24 Sandrunia, jesteś ksieżniczką polskiej sceny politycznej! Inteligentną "blondynką" polskiej polityki! Pokaz im wszystkim, gdzie jest ich miejsce, bo chyba Bóg ich wszystkich opuscił. SLD płacze za toba i teskni...Nie chciałabyś do nas wrócić? Przemyśl to. Lsniaca gwiazdą u nas byłaś, a teraz jakoś ponuro. SLD przegrywa, upada, kończy się, może i dlatego, że Ty odeszłaś. Piękności Ty nasze, nie przyzwyczajaj sie tylko do samoobrony! Wiem, że nie dasz sobie zrobić krzywdy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ut Re: SANDRA TO POLSKA KSIĘZNICZKA! IP: *.eranet.pl 13.11.05, 23:35 Niedługo i Opolska! Ale Opole będzie dumne! Macie najfajniejszą dziewczyne w Polsce pod każdym wzlędem! Dbajcie o nią, żeby sie do was nie zniechęciła, bo już nic dla was nie zrobi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek K. Re: SANDRA TO POLSKA KSIĘZNICZKA! IP: *.eranet.pl 13.11.05, 23:36 Wracaj do Jeleniej z tego Opola! Gdzie zes księzniczko wyjechała?? Lepiej Ci tam? Odwazna jesteś, malutka! Kocham Cię! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sławek Re: SANDRA TO POLSKA KSIĘZNICZKA! IP: *.eranet.pl 13.11.05, 23:38 Czy wiesz, czy nie wiesz, jesteś księzniczka polskiej polityki, Polskiego Sejmu! Gratuluję! Co do Twojego zaangażowania, nie wątpie, że im pokażesz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Re: SANDRA TO POLSKA KSIĘZNICZKA! IP: *.eranet.pl 13.11.05, 23:39 Miller już płacze za Tobą i całe kierownictwo MSWiA! Janik tez , ale się boi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XV Re: SANDRA TO POLSKA KSIĘZNICZKA! IP: *.eranet.pl 13.11.05, 23:40 Mistrzyni swiata jesteś! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek Zwyczajna puszczalska IP: *.chello.pl 15.11.05, 02:17 SANDRA LEWANDOSKA, dzialaczka SLD. TUPECIARA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: SANDRA TO POLSKA KSIĘZNICZKA! IP: *.eranet.pl 13.11.05, 23:41 Nikt Ci z tych młodych w samoobronie nie dorównuje do stóp, ani w SLD!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: BANKIECIARA poslem IP: *.eranet.pl 16.11.05, 23:13 Widziałem sandrę nieraz na zebraniach SLD w Warszawie i konwencjach partyjnych i jakoś nie latała za nikim. Raczej za nią ganiali, bo zawsze przychodziła w obstawie tych swoich ministrów z MSWiA! Może ją tak obstawiali, bo była na przepustce resortowej i pilnowali jej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ds Re: SANDRA TO POLSKA KSIĘZNICZKA! IP: *.eranet.pl 13.11.05, 23:43 Połowa twoich kolegów i koleżanek z SLD marzyłaby być posłem na Sejm! To wszystko tchórze i darmozjady! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pudzian Re: SANDRA TO POLSKA KSIĘZNICZKA! IP: *.eranet.pl 13.11.05, 23:45 Sandrunia, jestem Tobą zauroczony. Pudzianowski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: SANDRA TO POLSKA KSIĘZNICZKA! IP: *.eranet.pl 13.11.05, 23:46 Nie dość, że ładna to i mądra! Ambicja powiązana z efektami to rzecz rzadka w dzisiejszych czasach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: SANDRA TO POLSKA KSIĘZNICZKA! IP: *.eranet.pl 13.11.05, 23:50 Ja tez jestem zafascynowany Sandra. Miałem okazję chodzić z nia do kościoła. Mogłem zapisac sie do tej organizacji co ona. Miałbym switną do współpracy partnerkę. Dwa lata temu skończyłem SGH. Pamietasz mnie, Sandra? Chodziliśmy razem z nasza koleżanka Ewą na mszę co niedzielę do Kościoła Sw. Anny? Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: SANDRA TO POLSKA KSIĘZNICZKA! IP: *.eranet.pl 13.11.05, 23:52 To naprawde dobra, miła dziewczyna. Poznajcie ja sami, a sie przekonacie. Nie oceniajcie zbyt pochopnie. A zresztą ona wcale nie potrzebuje, żebyscie ja kochali. zaradna, da sobie radę sama! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TT Re: SANDRA TO POLSKA KSIĘZNICZKA! IP: *.chello.pl 14.11.05, 08:26 Byla glownie ksieziczka w sypialni szefa pewnej partii. wodza i zwyciezcy z 2001 roku... Bylego juz premiera. Teraz wziela sie za kolejnego przewodniczacego. Sadze ze to nie koniec jej podpojow. wyjatkowo plytka dziewczyna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P Byłaś w Policji? IP: *.eranet.pl 16.11.05, 22:14 Sandra, byłaś w Policji??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wu POLICJANTKA IP: *.eranet.pl 16.11.05, 22:16 Policyjna cwana dupa! I przebiegła! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbychu POLICJANTKA IP: *.eranet.pl 16.11.05, 22:22 Interesująca postać...! szukam takiej żony, której każdy by się bał! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PL POLICJANTKA IP: *.eranet.pl 16.11.05, 22:17 Strzela, kopie, bije i zamyka!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sss Re: POLICJANTKA IP: *.eranet.pl 16.11.05, 22:18 Ja bym z nią się zmierzył w krav madze! Ciekawe, czy zna chwyty! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Autor POLICJANTKA IP: *.eranet.pl 16.11.05, 22:19 Jeśli jest policjantka, to już ją lubię! Pani poseł policjantką! Ciekawe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ll POLICJANTKA IP: *.eranet.pl 16.11.05, 22:21 Ostatnio ja widziano na strzelnicy! Ma klamkę!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcu Ludzie to kupią. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.05, 09:57 Motłoch to kupi, bez dwóch zdań. Zobaczycie za rok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sara Re: Ludzie to kupią. IP: *.eranet.pl 13.11.05, 23:55 Ludzie kupią ylko to co sie im dobrze sprzeda. Dzisiaj nikt juz nie jest głupi! Liczy sie sztuka i fachowość. A Sandra na tej sztuce sie zna, niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maria Re: Ludzie to kupią. IP: *.chello.pl 14.11.05, 08:21 Oj , zna sie glownie na tej damsko-meskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PIotrek Sandra LEWANDOWSKA i Piotr MISZTAL IP: *.eranet.pl 17.11.05, 19:15 Czy oni są parą?? Chyba chodzą razem! Przystojna para! Ale jak Sandra wyjdzie za niego, to się zastrzelę! P. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H SANRA LEWANDOWSKA I PIOTR MISZTAL IP: *.eranet.pl 17.11.05, 19:17 Nie!!!!!!!! Tylko nie to!!!!!!!! Taki fagas stary i taka młoda dziewczyna! Dziewczyno, gdzie Ty masz oczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: SANRA LEWANDOWSKA I PIOTR MISZTAL IP: *.eranet.pl 17.11.05, 19:20 Misztal wcale nie jest taki stary! Ma 38 lat! Będzie ślub! Ludzie, pozwólcie im się kochać! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZA Re: SANRA LEWANDOWSKA I PIOTR MISZTAL IP: *.eranet.pl 17.11.05, 19:22 A ja nie pozwolę im się kochać! Jestem zazdrosny! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gresik Re: Nowa twarz Samoobrony IP: *.adsl.inetia.pl 21.10.05, 10:50 Grzesik,Hojarska,Beger,Sułek ....- oto nowa twarz Samoobrony.Prymitywizm,chamstwo,nieuctwo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z biedna koleżanka ze szkoły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.05, 14:10 w podstawówce zawsze z boku, wysmiewana i odepchnieta przez całą klasę. Przy bliższych kontaktach stwarzała wrażenie psychopatki. Pstro w głowie od zawsze...bez znajomych, bez przyjaciół. W pierwszych latach podstawówki - nieuk, z czasem korepetycje zrobiły swoje i dostała się (dzięki ogromowi włożonej pracy) do ogólniaka. Tam też nie było sielanki, mimo że miała kasę (mama pracowała w Niemczech)i bardzo się starała, nikt nie chciał zawrzeć bliższej znajomości, gdyż z racji jej nieprzewidywalnego zachowania, pokazywanie się z nią w miejscach publicznych było ryzykowne. Obciach murowany. Wstyd mi, że Sandra jest posłanką, wstyd, bo wiem, że zamiast mózgu ma siano. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BB Re: biedna koleżanka ze szkoły IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.10.05, 23:45 I co , uwazasz, ze jak w podstawowce była odtracana przez kolezanki, to powinna byc nikim cale zycie ? Dobrze,ze w koncu ktos ja docenil, jest jakas sprawiedliwosc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: biedna koleżanka ze szkoły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 17:06 hehe, jeszcze zobaczysz jak Cię zaskoczy...zapytaj jak zdawała egzaminy na studiach i jak się broniła, Przez swoje lata "kariery" na uczelni była synonimem głupoty i pustogłowia. To jest materiał na posłankę??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: biedna koleżanka ze szkoły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 17:10 zapomniałam dodać, że zamykała w swojej łazience koleżanki, które ją sporadycznie odwiedzały, jeśli mnie sprowokujesz, napiszę Ci do czego je namawiała i zaręczam, że to żenujący epizod w jej młodości, który potwierdzić może niejedna osoba... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skowronek ZALOSNA IP: *.chello.pl 17.11.05, 12:22 Sadze ze to niejednen z malo chlubnych epizodow w jej zyciu. Cala meska czesc partii pewnie za nia teskni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hej Re: ZALOSNA IP: *.eranet.pl 17.11.05, 19:26 Tak! W SLD podobno wszyscy za nią tęsknią I namawiają ją na powrót! Kobiery też bardzo miło ją wspominają. Myślę, że ta postać umie żyć dobrze i z kobietami i z mężczyznami. Umie się dogadać! Zobaczymy, jak uda jej się żyć (czytaj : pracować)w Samoobronie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BB Re: biedna koleżanka ze szkoły IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.10.05, 20:53 Mysle , ze chyba łatwo sie domyslic do czego je namawiała :) Przyznam szczerze , że jestem troche zszokowany tym :/ Ale nie chce mi sie wierzyc , ze wszyscy profesorowie lecieli na nia i za seks stawiali jej dobre stopnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof A JA ZNAM SANDRĘ LEWANDOWSKA! IP: *.eranet.pl 13.11.05, 15:33 A ja znam Sandre i jestem z tego dumny! Wiele można się od niej nauczyć. Wielu naszych działaczy z SLD lgnęło do niej, bo to właśnie ona była dla nich autorytetem. Chcieli być tacy jak ona i osiągnąć tyle co ona. Była zawsze sprawiedliwa i koleżeńska. Traktowała wszystkich równo. Każdy coś od niej chciał, żeby to załatwiła, tamto, bo nie umieli nic zrobić, ani zwrócić się do kogoś we własnych sprawach! To jest żenada, beztalencie i tchórzostwo! Samych tchórzy w tej swojej partii SLD miała! KTO z nich osiągnął tyle co ona uczciwa ścieżką swej działalności politycznej?? No kto?? Bądźcie kozacy i przyznajcie się! Wasze słowa to tylko ble, ble, a ta mała daje sobie dzielnie radę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bebe Re: Tez znam Sandre z SLD IP: *.chello.pl 14.11.05, 08:29 Zapytacie lepej jak zalatwiala rozne sprawy. Wyjatkowo sprytna dziewczyna, bez zadnych zasad jako kobieta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. SANDRUNIA IP: *.eranet.pl 13.11.05, 15:39 Sandruńka, nie przejmuj się! Jesteś dla nas kochaną dziewczyną i dzielną, podziwiamy Cię. Widać, że przechytrzyłaś wszystkich jak zwykle, zresztą! Bravo, malutka! SLD za Toba tęskni, no może nie ci co ci chorobliwie zazdroszczą, czyli te typki od Białorus. z MSWiA i Rozbratowskie swinie! NIe bój, maleńka! Niech piszą, jak piszą to ok!!! Trzymasz pewnie asy w rękawie dla Lepperka z MSW! Trzymaj tak dalej! Powodzonka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GB S A N D R A ! ! IP: *.eranet.pl 13.11.05, 15:41 Sandra, coś Ty zrobiła?? TY odeszłaś z SLD?? Ja w to nie wierzę! POzdrowienia z Komendy Głównej Policji! Jesteśmy z Tobą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: is Re: biedna koleżanka ze szkoły IP: *.toya.net.pl 08.11.05, 17:04 ktoś ją wybrał do sejmu może ty ? Szkoda ,że wcześniej o tym nie powiedziałaś teraz to już musztarda po obiedzie Odpowiedz Link Zgłoś
paulanowicka SANDERKA Z SLD 29.10.05, 13:46 To ciekawe co piszecie na temat jej przeszlosci. Ja znam ja z SLD, dzialala tam przez kilka lat kiedy partia kierowal Leszek Miller. Oczywiscie nie tylko na polu politycznym, jej slabosc do Millera -wodza byla znana chyba wiekszosci dzialaczy. Zreszta to on stal za jej awansem i praca w MSWiA u Krzysztofa Janika. Byla naprawde nieobliczalna, zwlaszcza w tym ile lozek zaliczyla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IGA Re: SANDERKA Z SLD IP: *.eranet.pl 13.11.05, 15:24 Chyba sobie żartujesz?? Ta dziewczyna nawet nie dałaby tym dziadom popatrzeć!! Znam ją. Mężczyźni mogli tylko pomarzyć! Ale Ty, biedaku, nigdy tego nie zrozumiesz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lipiec Re: SANDERKA Z SLD IP: *.chello.pl 14.11.05, 08:31 Racja . Cala jej kariera w Sojuszu polegala na sypaniu z rominentnymi dzialaczami. Trzeba bylo nie miec oczy, zeby tego nie widziec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pp POLICJANTKA Z SLD IP: *.eranet.pl 16.11.05, 22:46 Podobno ma mundur policyjny i nsi go, ale gdzie, jak nie widać? Ktoś ją widział w mundurze! Ja wiem kto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gh SPRYTNA I PRZEBIEGŁA! IP: *.eranet.pl 16.11.05, 22:48 Nawet nie wiecie z kim macie do czynienia! Ona wie co i gdzie...! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woj SPRYTNA I PRZEBIEGŁA! IP: *.eranet.pl 16.11.05, 22:49 Załatwiła wszystkich, którzy nie dali z nia rady! Ale numer! Ja ja znam też! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ulka SPRYTNA I PRZEBIEGŁA JAK LIS! IP: *.eranet.pl 16.11.05, 22:51 POkonała SLD! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm TUPECIARA IP: *.chello.pl 17.11.05, 07:47 Jak to sie stalo ze bedac do niedawna dzialaczka SLDodstala tak wysokie miejsce na liscie wyborczej. No coz, Andrzej lubi blondynki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZABA SPRYTNA I PRZEBIEGŁA! IP: *.eranet.pl 16.11.05, 22:52 Wiem, wiem...Aż mnie ciarki przechodzą jak pomyślę jak ona to robi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: SPRYTNA I PRZEBIEGŁA! IP: *.chello.pl 17.11.05, 07:35 Prawda, mnie tez.... Latwitka panienka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poker SPRYTNA I PRZEBIEGŁA! IP: *.eranet.pl 16.11.05, 22:54 Lepper ją na pewno wyleasingował od SLD, żeby pomogła mu rozbudować partię! Zna te sztuczki, wię mu sie przyda! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: werner ROZWALA NA ŁOPATKI FACETÓW! IP: *.eranet.pl 16.11.05, 22:57 Nie jednego powali! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek Re: ROZWALA NA ŁOPATKI FACETÓW! IP: *.eranet.pl 16.11.05, 22:59 My jej ciągle nie dajemy rady, bo tak pedzi, że nie możemy jej zatrzymać, ani dogonić w tej jej polityce! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Falko Re: ROZWALA NA ŁOPATKI FACETÓW! IP: *.eranet.pl 16.11.05, 23:01 Lata samolotami, biega szybciej niż mój pies, co to za kobieta??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zby ROZWALA NA ŁOPATKI FACETÓW! IP: *.eranet.pl 16.11.05, 23:03 Lata, lata tymi samolotami, ale jak ona strzela z pistoletu? Przecież to kobieta!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pp Re: SANDERKA Z SLD IP: *.chello.pl 15.11.05, 02:11 Niestety nie zartuje, Ja tez ja znam z partyjnych imprez w Warszawce. Za Leszka Millera gotowa byla nadstawic swoja piers i nie tylko. Opiekun przegral a ona szybko znalazla sobie innego "tatuska" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia TY GOLASIE I TUMANIE IP: *.eranet.pl 13.11.05, 15:18 Ty golasie i tumanie, zazdrościsz jej, nie??? Znam ją od szkolnych lat To bardzo sympatyczna i samodzielna dziewczyna! Wszystko osiągnęła sama, uczyła się dobrze! o ile pamiętam, to jeszcze mi pomagała w wypracowaniach z jezyka polskiego i angielskiegi i niemieckiego! Dobrze zna te języki. W ogólniaku też się dobrze uczyła, a studia skonczyła ze średnia 4,0, broniąc się na ocene bardzo dobrą! Ty chyba, ludku, musisz jej nie znać???? Bredzisz, jak wszyscy, którzy jej zazdroszczą i piepszą głupoty tracąc czas na obrabianie dupy!!! Bredzisz! Nie przypominam sobie, zeby ktoś się z nie śmiał. A jak Ci tak śmieszno, to siedź dalej na dupie, aż będziesz bezrobotny, o ile już nie jesteś!!! Co Ty chcesz od tej dziewczyny?? Stań z nią do boju, to zobaczysz co z toba zrobi! Zmieli Cię! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SP PIĘKNA, MĄDRA I AMBITNA! IP: *.eranet.pl 16.11.05, 21:29 Jesteś taka, Sandro i nie poddawaj się. Twój kolega z Jeleniej od Ani. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: PIĘKNA, MĄDRA I AMBITNA! IP: *.eranet.pl 16.11.05, 21:37 Tak trzymaj! Chętnie bym cię poznał?Nie szukasz męża? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w PIĘKNA, MĄDRA I AMBITNA! IP: *.eranet.pl 16.11.05, 21:38 Sandra, wróć do nas do SLD! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koleżanki PIĘKNA, MĄDRA I AMBITNA! IP: *.eranet.pl 16.11.05, 21:41 Sandruś, powodzenia i dalszych sukcesów życzą Cikoleżanki z Akademii Ekonomicznej, którym dawałas materiały z przedmiotów. Pamiętasz? I działalyśmy razem w SLD. Gorące pozdrowienia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim PRZEWODNICZACEMU SIE NIE ODMAWIA IP: *.chello.pl 19.11.05, 19:18 No coz, przewodniczacemu sie nie odmawia. Aktualne tak samo do Leszka Millera jak i Andrzeja Leppera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: PIĘKNA, MĄDRA I AMBITNA! IP: *.eranet.pl 16.11.05, 22:11 Sandruś, to Ty jesteś w końcu w Samoobronie, czy w SLD, bo czytam i myślę, że Ty ciągle masz serce po tej stronie...co Twoi z resortu! Stamtąd się nie odchodzi i dobrze o tym wiesz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oo Re: PIĘKNA, MĄDRA I AMBITNA! IP: *.eranet.pl 16.11.05, 22:12 POzdrowienia dla Sandry!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia PIĘKNA, MĄDRA...NASZA Z MSWiA! IP: *.eranet.pl 16.11.05, 21:31 Pozdrawiamy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dyr Re: PIĘKNA, MĄDRA...NASZA Z MSWiA! IP: *.eranet.pl 16.11.05, 22:02 sandrunia, walcz, pamiętaj! Na nas możesz liczyć! Jesteśmy z Tobą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: L Re: PIĘKNA, MĄDRA...NASZA Z MSWiA! IP: *.eranet.pl 16.11.05, 22:04 Sandra, niektórzy są już out! Pozostało im pisać teraz na Ciebie w internecie. PiS ich wypier...! Leżą na drodze do rozjechania! Aleś numer wycięła! Ale pokazałaś wszystkim! Żazdroszczą Ci cholernie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SA Re: PIĘKNA, MĄDRA...NASZA Z MSWiA! IP: *.eranet.pl 16.11.05, 22:05 Całusy od resortu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppp PIĘKNA, MĄDRA...NASZA Z MSWiA! IP: *.eranet.pl 16.11.05, 22:06 Pozdrowienia od kolegów z Gabinetu Politycznego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dt PIĘKNA, MĄDRA...NASZA Z MSWiA! IP: *.eranet.pl 16.11.05, 22:07 Sandrunia, jesteś wielka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J PIĘKNA, MĄDRA i DZIELNA! IP: *.eranet.pl 16.11.05, 21:33 Sandra, strzelasz jeszcze z CBŚ na strzelnicy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Sandra i Piotr Misztal IP: *.chello.pl 20.11.05, 09:59 Glowe do interesow to ona ma. Najpierw slinila sie do Millera i Lepppera aby jej cos tylko zalatwili teraz przytulila tylek do milionera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek Re: Sandra i Piotr Misztal IP: *.chello.pl 20.11.05, 10:00 A co na to Andrew. AZ mu opalenizna zbladla Odpowiedz Link Zgłoś